Bokat bord

Hej! :) Jag mår lite bättre idag än vad jag gjorde igårkväll :). Och jag har druckit massa té och sånt hela dagen så hopefully så mår jag bra ikväll! Jag har precis bokat bord till oss tjejer på svenssons Tavernan. Det ska bli mysigt ikväll! :D Och senare, när jag har fixat mig lite så kan jag visa er vad jag ska ha på mig! Och sen ska jag visa vad jag har shoppat också! :)


Tavernan. Visst ser det mysigt ut!? :D


Puss !

Sjuuuuk !? :(

Hej! Ush jag är arg, på mig själv. Eller inte på mig själv utan på mitt immunförsvar! JAG HATAR ATT VARA SJUK!

Jag vaknade imorse med jätte ont i halsen, efter att ha mått perfectly fine dagen innan! Så jag hällde i mig té och hoppades på att det skulle gå över men neeej. Hela dagen har jag kännt mig typ lite "tung i huvudet" och nysig och haft ont i halsen.. :( Och jag som skulle UT ikväll !! :@ Faan. Jag blir alltid sjuk vid FEL tillfällen! Okej om det var typ söndag eller nått. Men jag vägrar att vara sjuk imorgon! Då ska jag och mina tjejkompisar gå ut och äta, och fira mig (eftersom jag fyllt 18 ;D). Jag orkade inte ha middag hemma, så då ska vi gå ut och äta istället! Så jag HOPPAS på att jag hinner friskna till lite till imorgon. Which i'm plobably not going to, eftersom att det var typ nu på kvällen som det "bröt ut". Men men, jag får vell knapra alvedon och c-vitamin hela dagen imorgon så kanske jag klarar det ändå!
Sjuuuukt irreterande iaf!!!!

Idag efter skolan (hade bara en lektion) så var jag på stan och shoppade lite :) Jag fick min Birthday Present av Wafa idag: Presentkort på H&M :D :D !! I liike ! Så jag var på H&M och köpte två vårjackor och en väska! :D Yay!
Jag kan visa sen! Men nu ska jag krypa ner under täcket, sova och friskna till (hopefully!!)

Puss !


My babies

Tjabba tjena! Just nu sitter jag och äter en asgod pestopasta med parmesan ost m.m. :D Yummy! Jag slutade fem idag och sen var jag på stan lite. Så jag kom hem nyss. På stan köpte jag nya tygskor och lite nagelack och sånt :).. Och gissa vad jag fick för glad överaskning när jag kom hem!!? :
MINA SKOOOOOOR HAR KOOMMMIIITTT!! :D:D:D:D And I am in LOVE with them! Dom var hur snygga som helst, och dom var verkligen bekväma också!! Kändes inte alls som att gå runt 13cms extra höjd! Haha :) Here they are :


♥ Aren't they LOVELY!?!? <3

Och här är mina nya tygskor också! Dom är ljusrosa faktiskt! Lite olikt mig.. men i like it! (jag har aldrig rosa på mig! mest för att det får mig att se ut som den blonda barbiebimbon som jag inte är! Haha, nej men seriöst, när jag har rosa grejer på mig så kallar folk mig för barbie. Inte så kul!) Men rosa skor är ju inte likadant! :)

Pretty :) Tänk er dom till ett par bruna ben och ett par snygga jeansshorts i sommar! Cute huh? :D
Och mina vita ser så skabbiga ut nuförtiden så jag bara läängtar tills slasket försvinner så att jag kan börja använda de här, och slänga dom andra som är slitna och fula!

3 par nya skor denna vecka! :D Ba da ba ba paaa I'm lovin' it!
Jag börjar typ bli rädd för min obsession with shoes! Det börjar gå lite överstyr! Idag på Naturkunskapen, så satt jag vid datorn och pratade med johanna på facebook(chatten), hon satt i andra ändan klassrummet lite längre fram.. Gissa vad hon säger från ingenstans, när vi pratade om något helt annat: You're looking at shoes aren't you? Och det var preciiis det jag gjorde. Det var så komiskt att jag började skratta jätte mycket och läraren kollade på mig och frågade om jag verkligen höll på med Biologi på datorn och inget annat : "Jaa självklart! Jag antecknar!" Haha my ass. SHOOESS!♥♥♥
Haha she knows me soo well! :)

Nu ska jag skriva engelskaarbete!
Puss!!

Yes We Did


November 4th 2008. Cool T-shirt! I want one !
Nelly.com
Puss!


Asså i'm in love! -->
ASOS Leather Tassle Front Platform Peep Toe Shoes
<3
De är från asos.com. Men jag undrar om man måste betala tull och sånt om man beställer därifrån?? Hmm.. i don't know. Hur som helst. I WAAANT!!

NU ska jag sova! Puss!

ChristinaAguilera/ParisHilton mix!?

Hej ! :) Idag har jag varit på min första sånglektion! :D Det var jättekul! Det var bara en halvtimme, så det kändes värsta kort, men tiden går fort när man har roligt ;). Vi gjorde lite olika övningar och så berättade hon lite grunder och lite om stämbanden osv! :) Det är 4 gånger kvar, och i'm looking forward too it really much! Haha jag fick en kommentar som jag inte kan släppa.. Hon frågade vad jag gillade för musik och vem min favorit artist var osv. Och då sa jag Christina Aguilera (ofcourse♥) och hon ba: Nu när du säger det, jag satt och tänkte på det när vi pratade att du påminde om någon, och nu kom jag på att du ser ut som en blandning av Christina Aguilera och Paris Hilton! HAHAHA i can't agree less! Jag är iinte lik Christina Aguilera, tycker jag iaf! Paris Hilton har jag dock hört förut..flera gånger, and i hate it, cause she's ugly! Haha en gång i Dubai så var det ett butiksbiträde som kom fram till mig och sa: Excuse me miss, I just have to say, you look soo much like Paris Hilton! Jag ba: He he .. noo :P (?) .. Hon ba: Yes you do, you look exactly like her. Sen gick vi därifrån för jag var arg på henne. Haha nästan så jag ville gå tillbaka och slå henne. Nerå, men I DON'T LOOK LIKE HER! Seriöst! Fast ifs, folk säger ofta att jag är lik många olika människor bl.a. kändisar. Men jag tror att det är för att jag är blond och har ljusa ögon som jag för vissa påminner om någon. Jag har bland annat fått höra att jag är lik Cameron Diaz, Blake Lively (Serena i Gossip Girl), Paris Hilton (:@) och många fler. Så jag tar det inte så seriöst.. Aja..

Jag ska snart iväg till dansen, men jag tänkte bara lägga in lite foton som jag tog nyss lite snabbt på några av mina födelsedagspresenter! :) (Request by sis)
Jag tog bilderna nyss och jag har lite brottom (för byus så det fick bli fula spegelbilder som jag egentligen hatar, men det är ju lixom det snabbaste sättet att ta kort på sig själv! Så here they are:

TYPISKT ! Det verkar vara nått bloggproblem just nu, det funkar inte att ladda upp bilder. Aja jag gör det så fort jag kommer hem!! PUSS!

Update: Here are the pics! My presents! (Some of them, resten var ju typ presentkort osv.. kolla inlägget under)


Karma-halsbandet jag fick av kusinerna
Pärlörhängena jag fick av mormor
Guldhalsbandet jag fick av farmor
Skorna jag fick av mamma (och familjen)


Jeansvästen jag fick av mami (which i Love !),
och ett av linnena jag köpte till mig själv, som ni ser, det med Marilyn Moroe på! :)

Det var vell typ det.. Sen har jg köpt lite nytt smink för mitt presentkort på åhlens. Och för presentkortet jag fick av bror min ska jag nog köpa min älskade paljettväst :D!!

Nu ska jag gå och ta en dusch! Dansen var rolig, som vanligt och våran koreografi börjar bli riktigt cool !! :D


My darlings

Ush det gick inge bra och plugga så jag blev ARG och beställde mig ett par skor istället :D
Dom som fanns på min önskelista :D Yaaay. Dom kommer på torsdag eller fredag !! :)
Så nu blev jag lite glad igen! Men jag måste fortfarande plugga :P .. Ush :(

Aren't they Loooovely ! :)
13 cms klack och 2cms platåhöjd!
I love them! ♥

PUSS!

Min lyckade 18årsdag!

Heej! Efter en underbar födelsedag, wonderful presenter, miljarder facebook-grattis och en amaazing tårta så kom denna dag.. Suck :( Jag måste plugga heeeela dagen/kvällen/natten. Jag har hisoria prov imorgon och suprise: Jag är ute i sista minuten .. Som vanligt med andra ord. Men först tänkte jag berätta om min födelsedag!!

Jag blev väkt på morgonen av en födelsedagssjungande(ett ord?) familj som kom in i mitt rum med frukost på sängen och presenter. Jag fick presenter av alla. Jag fick ett presentkort på åhlens - 500kr (för jag klagar hela tiden om att typ halva mitt smink är slut, så mamma tröttnade vell på mitt tjat ;D haha). Jag fick 5000 kr till körkort på ett konto. Jag fick min jeansväst som jag önskade mig! Sen fick jag skoor <3 Ett par ljusbruna/tanfärgade pumps med ett tjockt spänne över. I'll probably show you later :) - Allt det fick jag från Mamma och familjen.. Och just det! En biokväll med mamma fick jag också :) haha gulligt! Det var lite internt för att jag klagar ofta på att mamma inte har tid för mig och att vi aldrig umgås bara hon och jag (my mom is a busy woman), och vi har bestämt flera gånger att vi ska gå ut och äta eller göra något tillsammans, men det har aldrig blivit av, så nu fick jag det skriftligt på ett kort ! Så nu måste det bli av !! :) Sen fick jag ett litet guldsmycke från min farmor också, som hon hade skickat hem :)

Efter presentöppningen på morgonen så gjorde jag i ordning mig till skolan. Jag hade sovmorgon så jag hade mycket tid på mig. Skönt!! Sen när jag sitter på bussen , så smsar Madde mig och säger att vi inte har Samhällskunskap (första lektionen).. Så jag hade egentligen sovmorgon till 11.25 och inte till 10. Så då hoppade jag av i stan och köpte lite födelsedagspresenter till mig själv haha. Jag köpte tre linnen :) Ett vitt, ett blått och ett svart med Marylin Monroes ansikte på. Alla tre från H&M. :D

Sen började skoldagen med spanska. Sen lunch. Sen svenska. Helt vanliga lektioner, nothing special. Men det som var roligt var att jag var på så himla bra humör (obviously ;D) och att jag har så gulliga kompisar som verkligen uppvaktad mig! Tex. Wafa som gick och sa till alla hon kände (även folk jag inte kände) att jag fyllde år och att jag blev 18 år / MYNDIG, så jag fick väääldigt många "Grattis!" av folk :) Det var mysigt, och jag kände mig värsta uppvaktad! Sen fick jag min present av michelle i skolan också och det var en Sånglektion nu på Onsdag! Yaaay ♥ :D Jag har önskat mig det sen jag typ gick i 5an eller nått , så jag blev Suuuper Happy!

Efter skolan så åkte jag hem och började baka min tååårta !! (Jag låter ingen annan baka den, för att jag måste ju se till att den blir good , och som jag vill ha den!! hahah) Så jag började med att göra tårtbotten, som blev jätte lyckad! Det blev en riktigt hög och fin tårta! Sen så började jag vispa ihop innehållet, alltså de olika "geggorna" till de olika lagren! Lagret längst ned bestod av en sorts nötcreme (Ni vet sån som finns att köpa i små vita tuber. Exakt så smakar det, fast det är ett eget påhittat recept). Mitten lagret (Det vita) bestod av hackad och hyvlad vit choklad blandat med grädde! Tredje lagret bestod av chokladmousse och krossade maränger. Och det chokladiga utanpå var ungefär hälften chokladmousse och hälften sån där nötcreme! Och sen så smälte jag mörkchoklad och hade ovanpå, for decoration! Det var helt seriöst en av de Godaste tårtorna jag ätit, men jag blev äckligt mätt (eftersom jag hade ätit middag innan). Men den var godare idag, när jag var lite hungrig och åt en bit. Då var den inte alls lika mättande!

Till middag åt vi världens godaste Laxsallad med saffransaioli, och nybakat foccaciabröd gjort av min Mamma! En av mina favoritmaträtter! Salladen innehöll lax, pasta, sallad, avokado, sockerärtor, färsk sparris och parmesan! Och saffrans aioli kanske låter lite konstigt till, men den smakar typ vitlök och saffran och passar perfekt till salladen!


Sen fick jag även lite fler presenter. Av min mormor - äkta pärlörhängen :D , av mina kusiner fick jag ett karma halsband som det stod Believe på som står för Believe in yourself and that everything is possible. Jag tyckte det passade in bra på mig! :) Sen fick jag även 400:- presentkort på gina tricot av min brorsha! :D Blev superglad för det med, för nu kanske jag kan gå och köpa min paljeettt väässt :D :D (Haha jag har varit besatt av den ända sedan jag såg den!) ¨

Jaa sen har jag inte så mycket mer att berätta. Jag firade med familjen, drack lite vin (Just cause I'm ALLOWED now! :D) och hade det mysigt! Det var en  riktigt lyckad födelsedag helt enkelt!

NU MÅÅSTE jag plugga !!!
PUSS !♥


Cake

I might be bad at alot of things. But one thing I Know I am good at is making ridiculously delicious cakes!



Thats right, chocolate cake ska det vara! Eget påhittat recept. Lets call it À la Paula.
(I'm such a fat american kid inombords!! xD)

Berättar vad jag fått och så imorrn!

PUSS!

23 Februari 2009. My 18th Birthday!

I'm so happy right now, it's crazy!
18 Baby! EIGHTEEN!
WOOFUCKINHOO
hahahaha

Jag laddar upp lite bilder och sånt senare :)

Puss!♥

Alperna <3

Hello! Jag har precis varit ute på en långpromenad i snön med mami! Ganska duktigt, med tanke på skitvädret asså.. Jag som hade planerat att stanna inne och dricka té hela dagen ;)

Jag har mailat med min pappa lite, och han berättade att han har bokat årets Alperna-resa! Yay ! Det blir Saalbach i Österrike. Jag föredrar frankrike, men wth, jag är ju självklart tacksam att jag får åka till Alperna över huvud taget!! Men jag gillar inte riktigt alla arga tyskar i backarna.. Om det är arga griniga skidåkare i backen så föredrar jag ju hellre arga fransmän än arga tyskar! Haha.. Nej men jag hatar verkligen tyska! Det är ett så sjukt fult språk! Ursäkta mig, men it's true!! Och sen så är maten oftast bättre i Frankrike också.. Suprise :) Men aja , som sagt, jag är glad att jag får åka överhuvudtaget, och vi kommer ha sjukt kul! Men det är synd att inte syster följer med!! :( Men she's over in New York havin' fun , så hon missar nog inget!! Förutom quality time med miiig ;D


Förrförra året i Val D'isère in France! Finaste byn, underbart väder och Grymma backar !! Fast St Anton (i Österrike) förra året var också skit kul!! Förutom att min lillebror bröt benet första dagen, så en av oss var tvungna att vara hemma med den lilla skitungen varje dag. Men men, hoppas han har lärt sig att åka lite bättre till i år då!

Här är lite bilder från St Anton förra året (Om ni inte ser det, det är jag med blå jacka och bruna byxor)


Kolla bergen !! Det känns typ som att man hoppar in i ett vykort när man står där! :) So beautiful!!

Nu ska jag gå och äta, jag är vrrålhungrig.. har bara ätit frukost idag!
Puss!

Oh hello lovelies, will you please be mine?

Steve Madden Mega Platform Gladiator SandalASOS Leather Tassle Front Platform Peep Toe ShoesASOS Premium Square Toe Shoe BootSteve Madden Mega Platform Patent Strap Sandal


asos.com


The growing up part

Hej! Åh vilken vacker dag det är idag. Blå himmel. Solen skiner. Snön är nästan helt bortsmält. Fåglarna kvittrar. Små knoppar börjar dyka upp på alla träd och växter. Värmen är här! Våren är här ! NOT ! Jag är skit irreterad. Jag som på riktigt trodde att vi började gå emot varmare tider men neeej. Den riktiga beskrivningen av idag är: Vitgrå himmel. Ingen sol, snön öser ner. Lagret snö på marken blir bara tjockare och tjockare. Det är minusgrader, fruset och KALLT ute! BLÄ!

Jag vaknade vid halv 11 imorse. Jag gick upp och åt frukost. All bran med mjölk, yuum! Efter frukosten så gick jag ner och började göra mig i ordning till dansen. Klädde på mig, sminkade mig m.m. Och just nu så skulle jag egentligen ha gått till bussen men vet ni vad jag kommer på i sista minut? Att det inte är någon dans idag! Eftersom att det är sportlov! Gaanska ovärt ! Jag kunde typ sovit tills nu! Aja , så nu sitter jag här helt klar att åka någonstans, men ingenstans att åka. Hehe jag borde kanske åka till stan och köpa en ny foundation (för min är helt slut) men jag är för lat helt enkelt. Och så orkar jag inte ta mig utomhus i det här skitvädret! 

Aja enough av mitt klagande..
Jag borde inte klaga överhuvudtaget faktiskt för IMORGON FYLLER JAG 18 ÅR !! :D I'm SO Happy! Finally kommer dagen man har längtat efter sen man var typ 14. Eller nej , man har vell alltid längtat. När man var liten längtade man till när man blev Stor. Man hade it all figured out. Vad man skulle bli när man blev stor. Vad man skulle göra när man blev stor. Yet here I am och jag har inte en jävla aning om vad jag ska bli eller vad jag vill göra med mitt liv. Men som sagt, imorgon blir jag i allafall Stor! Sen alla responsibilities som kommer med paketet vill jag inte ens tänka på. Känns inte riktigt som jag är redo än.. Jag vill fortfarande att mamma ska följa med mig till tandläkaren och doktorn. Jag vill fortfarande att mamma ska tvätta mina kläder. Jag vill fortfarande att mamma ska laga mat åt mig. Får mammor göra sånt till sina stora barn?
Hoppas det! Fast om jag hade en inkomst, altså ett jobb, så skulle jag nog inte ta så lång tid på mig att flytta ut. För vissa saker går mig på nerverna med att fortfarande bo hemma.. Men det kommer vell när det kommer. Imorgon så är jag hur som helst officially a grown up! (I sverige iaf)

Nu ska jag gå och titta varför min vovve skäller :) Han kanske saknar mig för mycket..



Puss ! ♥

Min Önskelista

Jag har hitills inte riktigt tänkt på vad jag önskar mig i 18års present. Min mamma ringde mig igår morse och frågade mig vad jag önskade mig och jag ba: öööh... klääder.. skoor... ? jag vet inte..
Så jag bestämde mig för att göra en önskelista! Jag vet, det är bara typ 1 dag kvar tills jag fyller, men försenade presenter gör iiingenting ;) ;) Haha nejdå.. men för er som undrar, här är lite småsaker som jag önskar mig iaf!! :)



Jag fick inte plats med mer, men aa, det där är typ vad jag önskar mig mest i kläd/sko/acessoar-väg just nu! :) Hehe..

Svar Ja jag har för mycket fritid.. Haha nerå men jag tycker det är jättekul att sitta och sätta ihop sånna här grejer. Önskelistor är jätteroliga att göra! Min mamma brukar alltid säga till mig när jag gör en fet önskelista: "Paula du kan ju inte få Allt det där", men man måste ju ha Drömmar !!

Btw så prövade jag den där paljettvästen ( i mitten typ) här om dagen and i'm in loooove with it!! It's ssooooo pretty!!

Puss♥


Jag glömde en sak!! Den här T-shirten från Black Book (Bbook.se) önskar jag mig också!! 313kr :)

Take my picture

See ya !

Paula i Vreta

Tjabba tjena ! Jag har typ bott hos Madde de senaste dagarna så jag har inte direkt suttit vid datorn. Vi har haft det kul, ätit middag, vart ute och gått och lite sånt, som man helt enkelt bara tar sig tid att göra här på landet. Vi var ute och gick på isen igår i en halvtimme, det var värsta kul! 
Nu ska hon och jag ta bussen in till stan och sen ska jag hem.. Bloggar probably då :)

Puss

Studs


Älska nitbältet !! Och platån på skorna!!
.. ♥

T-shirt



Cool t-shirt! I want it.. Chichy.se .. Synd att dom bara har typ anorexia-storlekar. Nejdå men jag gillar mina kläder lite oversize, och köper jag nått därifrån så är allting litet och tight.. Bummer..

Puss

Babysitting





Yes, gårdagen spenderades med lillebror min. Han ville åka skridskor så då så gick jag med han till skridsko-banan, jag satt och tittade på, tog lite kort och frös ihjäl. Kvällen spenderades hos Nishat med henne och michelle. Vi åt en massa bengalmat (som vanligt) och satt och pratade till klockan 5 typ.
Nu är jag ensam hemma i 2 dagar, medans familjen är och åker skidor. SÅ skönt!

Nu ska jag och dansa snart, och träffa Madde, och efter dansen ska vi nog hem till mig. :)

Puss !


Ysl boots



Let yourself be inspired

Wonderful! I want spring!

kenzo



Älskar bilden!

Dans

adena1.jpg

Hello! Jag har precis vart och dansat. Hip Hop :) Det är så kul, i love it !! Idag vare dans med Adena, och hon är verkligen typ en av de bästa danslärarna jag haft! Hon lär en verkligen grunderna och man känner hur man utvecklas för varje gång! :D Hon är grym! Och skit duktig på att dansa!! (ja, det är hon på bilden) Jag ser så mycket fram emot den här terminen, och jag är såå glad att jag valde att fortsätta med street school (Crew 018) :)

Annars har jag inte så mycket mer att skriva om.. Min alla hjärtans dag blev väldigt mysig iaf, även fast man inte kan låta bli att deppa liite.. Jag, Michelle och Hayat (Wafa kunde inte) åt på en italiensk resturang. Il Forno hette den. Maten var hur god som helst! Jag åt en pasta med kyckling, soltorkade tomater, färsk spenat och parmesan i, och nån god sås. Yummy! Sen efter vi hade ätit klart så gick vi och köpte Dulce de Leche glass från Carte D'or och dumle och så åkte vi hem och kollade på the notebook. Myspys! :D

Aja nu ska jag gå och äta något !
Puss !



Tänk er den där glassen med hackad dumle på! GOOOTTT!  Äre alla hjärtans dag så äre ;)

Happy Valentines Day



Mitt egna lilla Valentines Day Card! <3



Love ♥


<3


B&W



Har ni sett snyggare?

Kvällen har spenderats hemma med mami :). Vi har ätit massa glass och myst. Sen har jag typ suttit och tyckt synd om mig själv.. Alla ♥s dag imorgon .. Depp. Nerå, jag ska faktiskt på dubbeldejt med frugan och ett annat par. Haha med andra ord; jag, Michelle, Wafa och Hayat ska ut och äta. Vi ska nog åka till nån restaurang i stockholm :) Myspys. So don't worry, jag kommer inte sitta hemma och gråta och trycka i mig choklad. (Som jag alltid annars gör. Haha nerå :P.. bara lite kanske) Förra året var jag i Dubai på alla hjärtans dag.. Då fick jag en jättefin ros av pappa. :) That was cute!

Puss ! ♥

Spotify <3

I'm SO happy! Min dator funkar igen! OCH jag fixade tillbaka min Spotify! :) Yaay, nu behöver jag bara sörja att alla bilder är borta! :( :( Sucks, alla minnen, everything!

Life goes on i guess!


fashiontoast

Image Hosted by ImageShack.us
awesomeness

Skolan, waste of time?

Hello! Jag är helt slu efter dagen i skolan.. i don't really know why, vi gör inget ansträngande just nu! På historian kollade vi på film. På svenskan pratade vi och kollade på film, på spanskan lekte vi hänga gubbe och sen hade jag idrott, vilket kanske var lite ansträngande men inte så mycket. Seriöst, så här var det igår med.. Why do we even have to come to school when it's like this?.. Slöseri med tid !!

Fast nästa vecka är det sportlov :D Skööönt!!
Och sen fyller jag 18 måndagen efter ! YYAAAY !

Nu ska jag ta en liten nap innan jag måste göra mig i ordning och åka till dansen!  :)

Puss!

Who's on top

Jag såg top model nyss ! :) Jag har tänkt på en sak.. Att beyonce och tyra banks är lite lika ibland! Men vem är snyggast?

  




























Well, båda är gorgeous thats for sure ! Men erkänn att dom liknar varandra, kolla lixom näsorna och leendet!
Jag kan verkligen inte bestämma mig.. Vem tycker ni är snyggast?? (och ta inte den som ni gillar mest utav dom utan kolla utseendemässigt!)
Jag googlade och försökte hitta liknande bilder på dom, and this was the best i could find, när båda ler..

When the sun shines bright..



.. you can't help but think of summer. Idag när jag tog bussen hem så sken solen i mitt ansikte och jag lyssnade på härlig musik. Då kan man ju inte hjälpa att man längtar efter våren! Idag var det vitt och frostigt på alla träd, molnigt för det mesta, för utom en litet stund runt 13-15.. Sen blev det dimmigt och mörkt igen.. Jag vill ha vår nu!!


/pAula

Halo

Ush, datumet skrämmer mig. Idag skulle vi ha haft vårat matte b nationella, men dom har flyttat det till i april! Tur ! För jag ligger väldigt långt efter! Men jag hade ändå prov idag, i Samhällsjuridik.. Det gick hyfsat bra, fast analysuppgiften blev lite krånglig bara. Jag babblade på för mycket som vanligt! :P Men men ..

Enough med tråkigheter nu! Jag fyller år om 13 dagar !! YAAY ! Idag har jag inget plugg, så jag ska sätta mig och skriva en önskelista :) Och dricka chaité! Det var föör längesen nu ! :)

Hit me like a ray of sun
Burning through my darkest night
You're the only one that I want
Think I'm addicted to your light
I swore I'd never fall again
But this don't even feel like falling
Gravity can't forget
To pull me back to the ground again

Baby I can feel your halo ...

I miss my sister ! Someone to taalk tooo <3 About everything you know :)
Hope you're havin fun over there <3

Puss!

Drop dead gorgeous




Finally, Sleepy time!


Sleeep

Jag är så sjukt trött idag, jag vill bara gå och lägga mig! Men jag måste som vanligt plugga :( .. Hela dagen har jag varit helt sömnig och jag erkänner att jag faktiskt somnade till lite i soffan när jag kollade på Gossip Girl.
 Jag hade jätte mysiga drömmar i natt! Det var en dröm som kändes så himla verklig, och sen när jag
 vaknade så ba Neeej it was only a dream :( .. Men dreams come true right ? ;) I sure hope so!


I wanna sleep sleep sleep ! Trots att jag egentligen måste plugga så ska jag försöka komma i säng någorlunda tidigt idag! Men Madde berättade nyss för mig att vi inte hade någon engelska imorrn så det blir en liten sovmorgon för mig iaf! Skönt!

Nu, tillbaka till Samjuridiken..
Puss

Partynight

Helloo. Jag vet att jag har varit lite frånvarande ett tag men jag har anledningar. I fredags så satt jag hemma hela dagen och skrev klart uppsatsen (Som btw blev skit dålig till slut för att jag stressade så mycket, så att jag skulle hinna lämna in den i tid, som jag gjorde, fast sen fick jag mail på lördagen där det stod att den inte hade kommit fram. GISSA om jag blev arg !) Sen på kvällen så var jag på tjejmiddag hos Madde i vreta! Det var mysigt och vi alla åt tills vi sprack typ! Fahitas och typ bakelser till dessert! Mums!!
Sen igår kväll så hadde Madde (den andra Madde) 18årsfest! Det var trevligt! :) Innan alla människor kom så var det lite middag där med. Vi åt asgod mat, typ pasta/kyckling sallad och kladdkaka till efterrätt! Sen började folket komma. Det kom ganska mycket folk, men inte lika mycket som jag trodde att det skulle komma. Men det var trrevligt ändå ! Jag dansade som en galning (som vanligt) hela kvällen i mina 12cm klackar så jag har liite ont i fötterna nu! Runt kvart över 2 så tog jag bussen med några till stan, men bussen var så jävla sen så jag missade min sista nattbuss hem. Så då satt vi och åt på mcdonalds lite och hade planer på att efterfesta tills morgonbussarna började gå igen. Men sen så kom jag på att jag kunde ta taxi hem och tvinga mamma betala, fast när jag ringde henne så sa hon att hon kunde komma och hämta mig istället. Väldigt snällt av mami min :) Så jag kom inte i säng för än klockan fyra.. Gissa om jag var trött när jag skulle upp och dansa idag!?

Idag på dansen så hade vi Adena första gången. Hon var riktigt grym! Hon har bl.a. varit med i floorfiller, hon vann streetstar i house, hon har tagit klasser för massa kända koreografer m.m. Så även fast jag var så trött så var det skit kul och jag ser jätte mycket fram emot den här terminen med street school! Dom som valde att inte fortsätta den här terminen kommer att Ångra sig!!  :)

Nu ska jag plugga lite, och sen måste jag äta något också, jag är vrrål hungrig! :)

Puss

Stress

Skrev inlägget för några timmar sen. Men vimsig som jag är så glömde jag att publicera det.


Hello! I'm tired! Jag skulle slutat tio över fem idag men vi fick sluta runt tjugo i istället! Det var skönt! Jag åt precis middag och det var spaghetti och köttbull/tomatsås eller vad det heter, fast det var inte så gått för av någon anledning så hade min mammas pojkvän fått för sig att ha i skinka i den , typ i små tärningar (!?) , så det smakade skit! Jag höll på att spy typ! Hur tänker man då? Att kombinera köttbullar, tomatsås, spaghetti och Skinka!?!? Han vet att jag typ hatar när grejer smakar "gris" så why the hell förstöra maten sådär? Ibland känns det som att vissa människor gör allt för att försvåra ens liv och göra det jobbigt för en. Så nu sitter jag här och äter oboy gegga istället. Mycket godare! ( ja, jag är 6 år :P)

Tänkte bara check in lite innan jag börjar skriva uppsats! Jag bryr mig inte hur dålig den blir, eller hur lång tid det tar förutom att den SKA vara klar och inlämnad imorgon! Det här klarar jag! Yess !! För er som undrar vad jag skriver om så skriver jag en Samhällskunskaps B uppsats som handlar om Guantanamo Bay och Mänskliga rättigheter. Vilka mänskliga rättigheter som har kränkts där de senaste åren osv. Jag kanske har berättat redan vad jag skriver om ?? I don't know i'm confused! Har för mycket on my mind!! Fyfan vad skönt när jag är klar med den här jävla uppsatsen!! Eller nej då har jag ju massa andra prov och en fet Historia uppsats som ska skrivas också! Ush, 2an suger! För mycket att göra!

Wish me luck :)

Nobody's Perfect! So stop trying to be!

Jag satt och filosoferade lite idag (haha), eftersom jag har vart ganska bored här hemma idag..while not writing my essay, which i should have, but I suck! .. Anyway, jag kom på att 2 av mina nyårslöften är jag redan på god väg med :)
Nr 1 och nr 2! Att gå ner i vikt: Har sedan i höstas gått ner typ 4 kilo tror jag. Är inte helt säker. Men det bästa av allt är att jag inte har gjort nått speciellt! Jag har ätit mer eller mindre som vanligt, massa godis och sånt.. Ganska nyttig mat(med undantag här och där), fast det är ju sånt som jag tycker bäst om att äta. Dansen slutade i december , sen har det varit uppehåll ända tills nu typ, och jag har verkligen inte tränat något annat.. Sen har jag inte gjort nått mer.. Mindre portioner kanske?? Fast inget jag tänkt på.. Hur som helst så är det grreat för det hjälper mig att uppfylla det andra på min lista, och kanske det viktigaste också:
Att få bättre självförtroende/självkänsla

När jag var yngre, när jag gick i 7an/8an kanske, så hade jag världens bästa självförtoende! Jag var riktigt kamerakåt, jag tyckte alltid att jag var snygg, jag tyckte typ att jag var bäst och uppfattades ofta som bitchig (iaf av folk som inte kände mig). Jag var en riktig liten fjortisunge altså :P Haha.. Aja , jag vet inte exakt när det var, men när jag en tid senare fick akne så sjönk mitt självförtroende djupt! Jag mådde dåligt varje dag över hur jag såg ut i ansiktet. Vissa dagar ville jag inte ens gå till skolan pga att jag inte ens orkade försöka sminka över alla jävla finnar jag hade i ansiktet. Jag tror att på grund av det, att jag tyckte att jag var ful m.m., så såg jag bara fler och fler brister hos mig själv och jag blev väldigt självkritisk. Jag är ingen sån person som låter mina inre brister och känslor synas utåt, utan jag bet ihop och låtsades som ingenting, jag höll allt inom mig. Men vissa dagar hatade jag verkligen mig själv, i allafall hur jag såg ut. Jag har knappt några bilder på mig från den tiden, just eftersom jag aldrig ville vara med på bild, för att jag mådde dåligt av att se mig själv.  Efter ett tag så började jag äta medicin mot min akne. Först började jag äta någonting som heter Tetralysal som min husläkare skrev ut åt mig. Det åt jag i ..ett halvår kanske? Men jag upplevde inte att det hjälpte alls.. Jag hade hört talas om en annan medicin som jag visste var mycket starkare, men jag hade även hört om massa läskiga biverkningar till den (det var därför jag tvekade).. Men efter ett tag när jag verkligen hade bestämt mig att; nu ska den här jävla akneskiten bort, så gick jag till en hudläkare på sjukhuset. Dom rekomenderade att jag skulle börja äta den medicinen: Roacutan, så jag gjorde det. Men ush vad biverkningslistan var lång, jag kan inte ens räkna upp hälften av vad som stod där! Men allt läskigt som ni kan tänka er iaf! Typ depressioner, diabetes, man fick inte sola, inte dricka alkohol, huvudvärk, torr i ögonen och massa mer, jag kommer inte ens ihåg allt! Men dom sa att jag bara skulle behöva äta det i ett halvår så det gjorde jag. Jag gick även upp mycket i vikt det halvåret, vet inte om det hade med medicinen att göra men aja..  Efter ett halvår så hade det inte hjälpt helt så jag åt det i 1-2 månader till. Men min hy hade blivit MYCKET bättre! Verkligen babyhud jämfört med hur den såg ut innan! När min hud hade blivit bra så mådde jag ju mycket bättre över hur jag såg ut, och min självkänsla/självförtroende blev vell lite bättre, men inte alls som det hade varit.. Det där självkritiska har lixom suttit kvar. Jag gick ner lite i vikt, och mådde bra av det, men jag var fortfarande aldrig nöjd! Det har tagit mig en lång tid sen mitt självförtroende/självkänsla sjönk att få tillbaka det, och i allafall ibland kunna titta mig i spegeln och tycka: Du är snygg! Men den här hösten har jag börjat tycka om mig själv lite igen. Och som sagt så var ett av mina nyårslöften det också. Och jag känner att jag är på god väg, which makes me happy! Förut kunde det ta mig hundra år av velande fram och tillbaka om jag skulle lägga ut en bild på mig själv eller inte tex. här i bloggen.. Och när jag gjorde det så ångrade jag mig ofta för att jag tyckte jag var ful och jag hittade fel på mig själv här och där. Men jag har kommit på att jag bryr mig faktiskt inte lika mycket längre. Om jag lägger upp en bild på mig själv där jag inte ser perfekt ut, tex om jag gör nån mysko min, eller om jag ser ut att ha lite ärrig panna (förrförra inlägget, som jag var på väg att ta bort) så har jag kommit på att det GÖR inget ! Jag är den jag är, och jag ser ut som jag ser ut så varför ska jag dölja det??  Sen om någon annan lägger upp bilder på mig så är det en annan sak! Mina kompisar vet mycket väl att jag hatar sånt. Men det är också för andra anledningar. Sen att ha mål för förbättring: tex att gå ner i vikt i mitt fall, eller nått sånt tycker jag inte är fel! Why not try to improve so that you can love yourself more?

Oj oj vilket långt och djupt inlägg det blev. Inte likt mig. Jag förstår om ni inte orkar läsa allt, det brukar inte jag orka om jag i en blogg ser att nån har skrivit såhär mycket. Men jag behövde bara skriva av mig lite :) Och for once inte bara skriva om snygga människor, kläder, skor m.m. utan att för en gångs skull ge er en liten syn på hur jag är på riktigt, och inte bara det yttre !


Like it or leave it baby!

Puss !♥

Omnipeace

Hej ! Jag kom på nyss att jag måste börja göra en önskelista snart! Vad önskar jag mig i 18 ÅRS PRESENT!? :D Det är ju snart ju !! 19 dagar för att vara exakt! :) :) Men det är så svårt ju! Vad ska man önska sig i 18års present? Det känns lixom som att man borde önska sig nått större än typ kläder och sånt där som man alltid önskar sig. Men jag kommer inte på så mycket! Jag har alltid imagined att till min 18års dag så skulle jag önska mig en systemkamera som vart min dröm sen jag gick i 6an typ. Men det har jag ju fått nu, i delad julklapp/18årspresent av min kära Pappa! :D Och det är typ den bästa presenten jag fått. Men nu känns det typ som att jag "har allt" som jag önskat mig.. Nja inte riktigt, not even close, men eftersom under alla år när någon har frågat mig vad önskar du dig? Så har alltid En Systemkamera varit högst upp på listan! Så nu får jag allt sätta mig och fundera. Högt upp på listan nu är iaf sånglektioner, som jag också har velat få i flera år :) Hoppas hoppas!

Kanske inte i 18årspresent, men en sak som jag gärna vill ha just nu är en OmniPeace tröja! Som ni kanske redan vet så är jag kinda into kläder som har en betydelse eller hur man säger. Altså charity clothes typ. När man köper tex. en tröja och så går lite av pengarna till unicef, wfp, fattiga barn.. you name it. Som tex. Fashion Against Aids tröjorna som jag har 3 stycken av! Även fast man inte bidrar med mycket så hjälper man ändå till lite. Hur mycket spelar ingen roll. Att visa att man bryr sig lite är bättre än att inte bry sig alls!

Just OmniPeace har ett mål om att stoppa den extrema fattigdomen i Afrika till år 2025. Jag tycker att det är ett fantastiskt mål, och om fler människor skulle upptäcka OmniPeace och bli lite engagerade så tror jag att det skulle kunna gå! Kanske inte helt och hållet, men jag tror att man skulle komma en bra bit på vägen! Så jag vill Jätte gärna ha en sån här tröja. Och fördelen är ju att den är as snygg också! Men det är lite tråkigt att den inte finns att köpa eller beställa från Sverige.. Det blir ju så krångligt att beställa från USA och allt. Och jag var inne på en sida och på just den sidan så stod det att det inte ens gick att leverera till Sverige.. :( Men men , jag ska allt få tag på en!



Sånna här bilder kan sereously få mig att börja gråta. And i'm not even a sensitive person!

Nu ska jag äta och sen skriva uppsats.. Kanske byta uppsatsämne till något sånt här? Det lockar seriöst.. men jag har inte tid för det nu! :/

Puss

Goodnight

Tänkte bara check in lite. Jag har mått bättre idag, så jag tror jag är på bättringsvägen! Skönt! Det var allt en snabb bacill.. Men jag ska nog vara hemma imorgon med, för att jag mår fortfarande illa och så, sen vill man ju inte riskera att smitta någon. För det är väldigt smittsamt det här. Typ hela familjen har blivit smittade.. Så imorgon ska jag vara hemma och samla krafterna, och offcourse komma igång med den här jävla uppsatsen någon gång! Sen är det dans imorrn ju.. Street School Audition (andra ggn, för på första kom det knappt några) Men jag kommer nog inte åka dit.. Jag vill, men om jag inte går till skolan så kan jag ju inte åka till dansen, känns ju lite cp.. Aja , nu ska jag gå och lägga mig. Jag ska försöka vakna tidigt imorn ändå och inte sova bort hela dagen som jag har gjort idag!



Goodnight!

Magsjuk...

Yup, jag har som jag trodde blivit magsjuk! :( Inte så kul! Men jag mår lite bättre idag än vad jag gjorde igår kväll.. Men jag känner mig helt svag i hela kroppen, fast jag vågar inte äta något..you know, ifall det skulle komma upp igen.. Sorry for the details.. Jag borde ha suttit och skrivit min uppsats igår och idag, men jag har verkligen ingen ork! Det här går åt helvette! Var min dator tvungen att krasha?? Var jag tvungen att bli magsjuk just nu när jag har som mest att göra typ!? Ååh jag blir så arg! Jag har inte TID att vara sjuk just nu! :@
Jag har skit ont i magen, och mår fortfarande illa, så jag ska försöka sova lite, för jag sov inte så mycket i natt.. Hoppas jag mår bättre när jag vaknar sen !

Have a grrreat day !! I know i won't..

grrrreat :/

Mitt illamående har bara blivit värre, och så har jag ont i magen! :( Ush jag vill inte bli sjuk!! Nu har jag ju hållt mig friskt nästan hela vintern!! Jag tror aldrig jag har haft såhär bra närvaro i skolan på vinterhalvåret! Har knappt varit sjuk nått! :D Och jag blir ALLTID sjuk! Jag har väldigt dåligt immunförsvar! Förra vintern så hade jag influensan i typ en månad, och så smittade jag ner hela min familj. Sen när dom var sjuka och jag hade blivit frisk så blev jag typ sjuk Igen för att dom smittade mig! Jag trodde inte sånt gick ! Men aa, hur som helst så var jag sjuk hela tiden förra året! Och det tänker jag Inte vara i år !! Men hur som helst så tror jag att jag har åkt på nån bacill nu.. Min brosha är någon form av kräk-sjuka och jag har haft ont i magen typ hela dagen och sen när jag kom hem och åt nått så började jag må illa som fan! Jag får hoppas på att det går över tills imorrn.. Annars får jag vell sjukanmäla mig och sitta hemma och skriva min uppsats. Either way sucks.. Men jag tror nog jag stannar hemma... Men vi får se hur jag mår imorrn!

:( See Ya
/Paula ♥

Uppsats

Hello! Monday today och jag är sjukt seg! Har haft 3 lektioner idag, engelskan var inställd. Så jag åkte till skolan klockan 8 helt i onödan! Drygt! Jag började vid 10 någon gång. Jag kunde inte sova igår, som vanligt, så jag låg och vred och vände på mig till 2 nån gång. KUL! Typ 4 timmars sömn! Och nu måste jag skriva uppsats ! Blää, jag längtar tills den här veckan är över! Jag har så mycket just nu; Sam-uppstatsen. Sam-juridikprov, Naturkunskapsfrågor som ska in, Spanska läxa m.m! Hur mycket tror dom att vi klarar egentligen?? Plus att jag mår skit illa just nu och vill bara sova.. Det kanske får bli en liten nap innan jag börjar skriva på uppsatsen..



Nu ska jag sluta klaga..
Puss

Sunday evening


Hello. Jag åt precis middag. Det fick bli min goda couscous sallad idag igen. Fast kycklingen var slut så den skippade jag. Doesn't it look good ?? :)

Idag har jag som sagt klippt mig, och gjort nya blonda slingor (utväxten).. Det blev både blondare än vad jag hade planerat och kortare än vad jag hade planerat men men.. Det blev som det blev.. Jag är alltid missnöjd i början, men sen efter sisådär 2 veckor så brukar jag ha vant mig och gilla det. So we'll se. Mitt hår är så satans platt bara, det är den stora nackdelen !!
Sen så solade jag även idag, eftersom solariet ligger bredvid mammas salong så tänkte jag att jag kunde passa på när jag ändå var där. Jag solade i 15 minuter, fast efter 10 minuter så la jag en tröja på ansiktet så att jag inte skulle bränna mig. Alltid när jag solar solarium tycker jag att jag blir så jävla röd i facet.. men jag lyckades undevika det den här gången :)

Nu ska jag plugga lite samjuridik och sen så ska jag duscha och försöka somna tidigt idag! Jag är alltid så jävla trött på måndagar för att jag aldrig kan somna på söndagskvällarna.. Så jag ska lägga mig tidigt idag och hoppas på att jag somnar snabbt ! Jag har fått svårare att somna på kvällarna nu för tiden. Förut så somnade jag typ så fort jag lade mig i sängen.. Men nu på senaste tiden så har jag fått allt svårare att somna.. Undra vad det kan bero på? Aja..

Pusshej !

I want vacation


Ååh , jag vill ligga där just nu och sola och bli brun och lyssna på musik från pappas ipod högtalare!! Jag vill åka bort NU! Jag är så jävla trött och stressad över Allt just nu !! Jag behöver en paus! Och en Dubai-paus skulle inte sitta fel just nu!!

Jag vaknade nyss. Ligger fortfarande i sängen faktiskt! Jag orkar inte gå upp och äta frukost! Jag åt så mycket igår så det känns som att jag fortfarande är mätt från det :P Jag åt en as good couscous kycklingsallad som jag gjorde, med massa godsaker i. Tex soltorkade tomater, kronärtskockor, champinjoner, feta ost m.m och as god dressing!! Hela tallriken var hela proppad med massa sallad ! :) Sen åt jag en massa vit choklad! YUM!! Jag skulle ju egentligen plugga igår.. men så blev det inte :P Vem kan plugga på en lördag ? Så det blev en lugn alone-time kväll för min del. :) Jag kollade på the hills och massa annat :)

Idag så ska jag till mammas salong och fixa håret. Sen om jag hinner, så ska jag in till dansen och dansa lite ;) Modern bland annat, intressant.. Sen måste jag verkligen hem och plugga Samjuridik idag. Vi har ett stort prov på tisdag och om jag får MVG på det provet så får jag MVG i kursen!! Och det vill jag ju ha ! :)

Nu ska jag gå och göra mig i ordning! :) Och kanske äta lite frukost after all..
Puss !!

RSS 2.0