ChristinaAguilera/ParisHilton mix!?

Hej ! :) Idag har jag varit på min första sånglektion! :D Det var jättekul! Det var bara en halvtimme, så det kändes värsta kort, men tiden går fort när man har roligt ;). Vi gjorde lite olika övningar och så berättade hon lite grunder och lite om stämbanden osv! :) Det är 4 gånger kvar, och i'm looking forward too it really much! Haha jag fick en kommentar som jag inte kan släppa.. Hon frågade vad jag gillade för musik och vem min favorit artist var osv. Och då sa jag Christina Aguilera (ofcourse♥) och hon ba: Nu när du säger det, jag satt och tänkte på det när vi pratade att du påminde om någon, och nu kom jag på att du ser ut som en blandning av Christina Aguilera och Paris Hilton! HAHAHA i can't agree less! Jag är iinte lik Christina Aguilera, tycker jag iaf! Paris Hilton har jag dock hört förut..flera gånger, and i hate it, cause she's ugly! Haha en gång i Dubai så var det ett butiksbiträde som kom fram till mig och sa: Excuse me miss, I just have to say, you look soo much like Paris Hilton! Jag ba: He he .. noo :P (?) .. Hon ba: Yes you do, you look exactly like her. Sen gick vi därifrån för jag var arg på henne. Haha nästan så jag ville gå tillbaka och slå henne. Nerå, men I DON'T LOOK LIKE HER! Seriöst! Fast ifs, folk säger ofta att jag är lik många olika människor bl.a. kändisar. Men jag tror att det är för att jag är blond och har ljusa ögon som jag för vissa påminner om någon. Jag har bland annat fått höra att jag är lik Cameron Diaz, Blake Lively (Serena i Gossip Girl), Paris Hilton (:@) och många fler. Så jag tar det inte så seriöst.. Aja..

Jag ska snart iväg till dansen, men jag tänkte bara lägga in lite foton som jag tog nyss lite snabbt på några av mina födelsedagspresenter! :) (Request by sis)
Jag tog bilderna nyss och jag har lite brottom (för byus så det fick bli fula spegelbilder som jag egentligen hatar, men det är ju lixom det snabbaste sättet att ta kort på sig själv! Så here they are:

TYPISKT ! Det verkar vara nått bloggproblem just nu, det funkar inte att ladda upp bilder. Aja jag gör det så fort jag kommer hem!! PUSS!

Update: Here are the pics! My presents! (Some of them, resten var ju typ presentkort osv.. kolla inlägget under)


Karma-halsbandet jag fick av kusinerna
Pärlörhängena jag fick av mormor
Guldhalsbandet jag fick av farmor
Skorna jag fick av mamma (och familjen)


Jeansvästen jag fick av mami (which i Love !),
och ett av linnena jag köpte till mig själv, som ni ser, det med Marilyn Moroe på! :)

Det var vell typ det.. Sen har jg köpt lite nytt smink för mitt presentkort på åhlens. Och för presentkortet jag fick av bror min ska jag nog köpa min älskade paljettväst :D!!

Nu ska jag gå och ta en dusch! Dansen var rolig, som vanligt och våran koreografi börjar bli riktigt cool !! :D


Kommentarer
Postat av: VIKTORIA TOMIC.SEE

Tack så mycket :D

2009-02-25 @ 21:24:45
URL: http://viktoriatomic.se
Postat av: linn

sv: tack så mycket:)

2009-02-25 @ 21:49:12
URL: http://leyni.blogg.se/
Postat av: Andrea

Fan vad snygga grejer! Särskilt västen! <3

2009-03-01 @ 04:39:23
Postat av: Paula

Tack :D I know, i love it!!

2009-03-01 @ 12:10:56
URL: http://paulasimons.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0