I want vacation


Ååh , jag vill ligga där just nu och sola och bli brun och lyssna på musik från pappas ipod högtalare!! Jag vill åka bort NU! Jag är så jävla trött och stressad över Allt just nu !! Jag behöver en paus! Och en Dubai-paus skulle inte sitta fel just nu!!

Jag vaknade nyss. Ligger fortfarande i sängen faktiskt! Jag orkar inte gå upp och äta frukost! Jag åt så mycket igår så det känns som att jag fortfarande är mätt från det :P Jag åt en as good couscous kycklingsallad som jag gjorde, med massa godsaker i. Tex soltorkade tomater, kronärtskockor, champinjoner, feta ost m.m och as god dressing!! Hela tallriken var hela proppad med massa sallad ! :) Sen åt jag en massa vit choklad! YUM!! Jag skulle ju egentligen plugga igår.. men så blev det inte :P Vem kan plugga på en lördag ? Så det blev en lugn alone-time kväll för min del. :) Jag kollade på the hills och massa annat :)

Idag så ska jag till mammas salong och fixa håret. Sen om jag hinner, så ska jag in till dansen och dansa lite ;) Modern bland annat, intressant.. Sen måste jag verkligen hem och plugga Samjuridik idag. Vi har ett stort prov på tisdag och om jag får MVG på det provet så får jag MVG i kursen!! Och det vill jag ju ha ! :)

Nu ska jag gå och göra mig i ordning! :) Och kanske äta lite frukost after all..
Puss !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0