My babies

Tjabba tjena! Just nu sitter jag och äter en asgod pestopasta med parmesan ost m.m. :D Yummy! Jag slutade fem idag och sen var jag på stan lite. Så jag kom hem nyss. På stan köpte jag nya tygskor och lite nagelack och sånt :).. Och gissa vad jag fick för glad överaskning när jag kom hem!!? :
MINA SKOOOOOOR HAR KOOMMMIIITTT!! :D:D:D:D And I am in LOVE with them! Dom var hur snygga som helst, och dom var verkligen bekväma också!! Kändes inte alls som att gå runt 13cms extra höjd! Haha :) Here they are :


♥ Aren't they LOVELY!?!? <3

Och här är mina nya tygskor också! Dom är ljusrosa faktiskt! Lite olikt mig.. men i like it! (jag har aldrig rosa på mig! mest för att det får mig att se ut som den blonda barbiebimbon som jag inte är! Haha, nej men seriöst, när jag har rosa grejer på mig så kallar folk mig för barbie. Inte så kul!) Men rosa skor är ju inte likadant! :)

Pretty :) Tänk er dom till ett par bruna ben och ett par snygga jeansshorts i sommar! Cute huh? :D
Och mina vita ser så skabbiga ut nuförtiden så jag bara läängtar tills slasket försvinner så att jag kan börja använda de här, och slänga dom andra som är slitna och fula!

3 par nya skor denna vecka! :D Ba da ba ba paaa I'm lovin' it!
Jag börjar typ bli rädd för min obsession with shoes! Det börjar gå lite överstyr! Idag på Naturkunskapen, så satt jag vid datorn och pratade med johanna på facebook(chatten), hon satt i andra ändan klassrummet lite längre fram.. Gissa vad hon säger från ingenstans, när vi pratade om något helt annat: You're looking at shoes aren't you? Och det var preciiis det jag gjorde. Det var så komiskt att jag började skratta jätte mycket och läraren kollade på mig och frågade om jag verkligen höll på med Biologi på datorn och inget annat : "Jaa självklart! Jag antecknar!" Haha my ass. SHOOESS!♥♥♥
Haha she knows me soo well! :)

Nu ska jag skriva engelskaarbete!
Puss!!

Kommentarer
Postat av: Bea

Fin blogg du har!

2009-02-26 @ 23:44:23
URL: http://beatricebrorsson.blogg.se/
Postat av: rebecka

Just nu har jag mina smink"tips" i bloggen.

spana gärna in och lämna ett spår!

:)

2009-02-26 @ 23:59:27
URL: http://rrrebecka.blogg.se/
Postat av: Andrea

I love them. so pretty!! (är det det du vill beställa i present från usa också?) :)

2009-02-27 @ 00:09:34
Postat av: Paula Simons

Bea: Tack !! :)

Andrea: I knoow right! Haha maaybee :D What d'you have in mind :D ?

2009-02-27 @ 13:15:58
URL: http://paulasimons.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0