Min lyckade 18årsdag!

Heej! Efter en underbar födelsedag, wonderful presenter, miljarder facebook-grattis och en amaazing tårta så kom denna dag.. Suck :( Jag måste plugga heeeela dagen/kvällen/natten. Jag har hisoria prov imorgon och suprise: Jag är ute i sista minuten .. Som vanligt med andra ord. Men först tänkte jag berätta om min födelsedag!!

Jag blev väkt på morgonen av en födelsedagssjungande(ett ord?) familj som kom in i mitt rum med frukost på sängen och presenter. Jag fick presenter av alla. Jag fick ett presentkort på åhlens - 500kr (för jag klagar hela tiden om att typ halva mitt smink är slut, så mamma tröttnade vell på mitt tjat ;D haha). Jag fick 5000 kr till körkort på ett konto. Jag fick min jeansväst som jag önskade mig! Sen fick jag skoor <3 Ett par ljusbruna/tanfärgade pumps med ett tjockt spänne över. I'll probably show you later :) - Allt det fick jag från Mamma och familjen.. Och just det! En biokväll med mamma fick jag också :) haha gulligt! Det var lite internt för att jag klagar ofta på att mamma inte har tid för mig och att vi aldrig umgås bara hon och jag (my mom is a busy woman), och vi har bestämt flera gånger att vi ska gå ut och äta eller göra något tillsammans, men det har aldrig blivit av, så nu fick jag det skriftligt på ett kort ! Så nu måste det bli av !! :) Sen fick jag ett litet guldsmycke från min farmor också, som hon hade skickat hem :)

Efter presentöppningen på morgonen så gjorde jag i ordning mig till skolan. Jag hade sovmorgon så jag hade mycket tid på mig. Skönt!! Sen när jag sitter på bussen , så smsar Madde mig och säger att vi inte har Samhällskunskap (första lektionen).. Så jag hade egentligen sovmorgon till 11.25 och inte till 10. Så då hoppade jag av i stan och köpte lite födelsedagspresenter till mig själv haha. Jag köpte tre linnen :) Ett vitt, ett blått och ett svart med Marylin Monroes ansikte på. Alla tre från H&M. :D

Sen började skoldagen med spanska. Sen lunch. Sen svenska. Helt vanliga lektioner, nothing special. Men det som var roligt var att jag var på så himla bra humör (obviously ;D) och att jag har så gulliga kompisar som verkligen uppvaktad mig! Tex. Wafa som gick och sa till alla hon kände (även folk jag inte kände) att jag fyllde år och att jag blev 18 år / MYNDIG, så jag fick väääldigt många "Grattis!" av folk :) Det var mysigt, och jag kände mig värsta uppvaktad! Sen fick jag min present av michelle i skolan också och det var en Sånglektion nu på Onsdag! Yaaay ♥ :D Jag har önskat mig det sen jag typ gick i 5an eller nått , så jag blev Suuuper Happy!

Efter skolan så åkte jag hem och började baka min tååårta !! (Jag låter ingen annan baka den, för att jag måste ju se till att den blir good , och som jag vill ha den!! hahah) Så jag började med att göra tårtbotten, som blev jätte lyckad! Det blev en riktigt hög och fin tårta! Sen så började jag vispa ihop innehållet, alltså de olika "geggorna" till de olika lagren! Lagret längst ned bestod av en sorts nötcreme (Ni vet sån som finns att köpa i små vita tuber. Exakt så smakar det, fast det är ett eget påhittat recept). Mitten lagret (Det vita) bestod av hackad och hyvlad vit choklad blandat med grädde! Tredje lagret bestod av chokladmousse och krossade maränger. Och det chokladiga utanpå var ungefär hälften chokladmousse och hälften sån där nötcreme! Och sen så smälte jag mörkchoklad och hade ovanpå, for decoration! Det var helt seriöst en av de Godaste tårtorna jag ätit, men jag blev äckligt mätt (eftersom jag hade ätit middag innan). Men den var godare idag, när jag var lite hungrig och åt en bit. Då var den inte alls lika mättande!

Till middag åt vi världens godaste Laxsallad med saffransaioli, och nybakat foccaciabröd gjort av min Mamma! En av mina favoritmaträtter! Salladen innehöll lax, pasta, sallad, avokado, sockerärtor, färsk sparris och parmesan! Och saffrans aioli kanske låter lite konstigt till, men den smakar typ vitlök och saffran och passar perfekt till salladen!


Sen fick jag även lite fler presenter. Av min mormor - äkta pärlörhängen :D , av mina kusiner fick jag ett karma halsband som det stod Believe på som står för Believe in yourself and that everything is possible. Jag tyckte det passade in bra på mig! :) Sen fick jag även 400:- presentkort på gina tricot av min brorsha! :D Blev superglad för det med, för nu kanske jag kan gå och köpa min paljeettt väässt :D :D (Haha jag har varit besatt av den ända sedan jag såg den!) ¨

Jaa sen har jag inte så mycket mer att berätta. Jag firade med familjen, drack lite vin (Just cause I'm ALLOWED now! :D) och hade det mysigt! Det var en  riktigt lyckad födelsedag helt enkelt!

NU MÅÅSTE jag plugga !!!
PUSS !♥


Kommentarer
Postat av: johanna

ha en fin kväll!

2009-02-24 @ 20:33:35
URL: http://hape.blogg.se/
Postat av: johanna

ha en fin kväll!

2009-02-24 @ 20:33:40
URL: http://hape.blogg.se/
Postat av: johanna

ha en fin kväll!

2009-02-24 @ 20:34:07
URL: http://hape.blogg.se/
Postat av: Paula

Tack detsamma :D

2009-02-24 @ 22:15:20
URL: http://paulasimons.webblogg.se/
Postat av: Wafa

Vad gör man inte föör älskade älsklingen Paulaaa <3 , och dudeee, jag vill äta den där tårtan!!!

2009-02-25 @ 00:22:37
Postat av: Paula

I know , min tårta var typ godast ever !!!!

2009-02-25 @ 18:08:26
URL: http://paulasimons.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0