Beautiful

Kristen Stewart (Bella) and Robert Pattinson (Edward)

He is SO hot! She is really beutiful too! What a great shoot !
Shit det var längesen jag såg twilight nu! Jag måste nog se den igen snart! Men sen ska jag ju läsa böckerna också! Jag måste bara köpa dom först !! :)


They aren't perfect

Image and video hosting by TinyPic

Jag hittade lite bilder från en photoshoot av Amanda Seyfried, Emma Roberts, Blake Lively och Kristen Stewart. Den var för Vanity Fair runt Augusti 2008 typ. Och det som gjorde mig glad var att se att ingen av dom har så perfekta ben som man tror att alla kändisar har. Det syns inte lika mycket på den här bilden, men alla av dom hade ganska bleka ben och inte så smala, vältränade och fina alls! Sånt gör mig glad att se, att människorna som de flesta unga tjejer strävar efter att se ut som : Alla kändisar, inte är så perfekta som vi tror att dom är ! Jag säger inte att dom är fula, alla dom 4 är jävligt snygga, men inte perfekta, och det måste man komma ihåg ! :)

Resultatet av deras photoshoot blev dock minst sagt Perfekt!

 
:)
Puss

Helg

Hejhej!! Jag kom nyss hem från Michelle. Jag och Nishat och hon var hemma hos henne igår och åt god mat, spelade spel och skrattade tills vi fick ont i magen (Iaf jag och Nishat, Michelle blev nog lite trött på oss :P) Det var as skönt med en lugn mys fredag !! :)

Idag så skulle jag och Madde egentligen gå på Street Star men det blev inte så, pga. att det blir så bökigt att ta sig dit, och sen så är jag pretty much broke.. men det skulle ha varit as kul!! Typ att se alla skandinaviens grymmaste dansare tävla mot varandra. Äsh jag får gå nästa år istället..

Har mailat lite med syster min. Hon verkar ha det bra ! :) Jag vill ocksåå ut i världen och ha det kul!! Aja, i will some day...In the meantime får jag sitta hemma och skriva uppsats. Yup, det är typ vad jag måste göra i helgen. Skriva min jäävla sam uppsats ! Och plugga till mitt SamJuridik prov som jag har på tisdag! Ush ush..



Så jävla cool bild. Snygg modell och jag fastnade för håret! Blondt, rufsigt och lite rockigt. cool!
Imorgon ska min kära frisör till mamma fixa mitt hår. Blonda slingor (min utväxt är hemsk) och så ska jag klippa mig lite. Tror inte det blir så jättestor skillnad men om det blir det (ibland får jag ryck när jag är där, och kommer hem som en ny människa.. Ibland med kort hår. Ibland med ny färg. Ibland med lugg, haha man vet aldrig) så får ni självklart se det när jag kommer hem ! :)

Nu ska jag gå och make myself a big latté!
Btw så prövade jag en ny chai latte igår. På caféet Chagall i St Pers Gallerian (Här i Uppsala) Den var faktiskt väldigt god! Men jag vet inte om den knäcker Baristas och Waynes.. :P Aja

Have a nice night!
Puss !

Dans

Hejhej ! Just nu är jag på dansen. Jag och johanna dansade nyss hiphop lyrical. Det var kul ! :D nu väntar vi på att hypen ska börja och sen är det crew 018 audition! Jag har bestämt mig för att fortsätta , så jag har förtur :-) grreat! Jag märkte direkt när vi började dansa hur otränad jag är ! Jag har ju typ inte dansat på över en månad! Aja , nu ska jag gå! Puss

I can see your halo

Jag tänkte skriva om min absoluta favoritlåt just nu som spelas i mina hörlurar heela tiden. Låten Halo med Beyonce. Jag tänkte även lägga in musikvideon, så att ni fick höra låten, och även se den mysiga videon. Men det kan ni göra på Youtube ! Jag hittade, medans jag söte efter musikvideon, de här två tjejerna med grymma röster båda två!! Här sjunger de just Halo. Riktigt grymma! På beyoncés nivå lätt!!
 
Grymma va !! Och visst är låten bra!! Youtuba lite och lyssna på den med Beyonce också! Den är så himla fin !!

PUSS

Fullt upp

Hej hej ! Jag kom nyss hem från michelle. Vi har suttit och "pluggat".. hehe.. Nja inte riktigt, men det var det som var tanken från början.. Vi har suttit och ätit och sen suttit och diskuterat lite saker. Annars har jag bara vart i skolan som vanligt idag. Hade bara 2 lektioner; Biologi breddning där vi skulle lösa ett fall av nått slag med hjälp av fingeravtryck. Sen hade jag ingen spanska och så hade jag bara Naturkunskap. Slutade 14.20 fast satt kvar i skolan ett bra tag för att skriva klart en Historia uppgift.

Jag har lite smått panik över att jag inte har någon dator för tillfället. Jag ska lämna in en uppsats som avgör mer eller mindre hela mitt Samhällskunskap B betyg nästa vecka och jag har inte skrivit något än. Jag hade bara kollat upp lite saker och så, och sparat det på datorn. Men nu är ju det borta plus att jag inte har någon dator att skriva på.. Jag funderar på att sno min dator från skolan i några dagar och sitta och skriva hemma med den.. Man får ju "absolut inte" ta hem dom datorerna, men jag vet att hitills så har dom inte märkt någonting när någon har gjort det. Jag själv har aldrig gjort det men jag vet att det är många som gör det. Så det kan vell ändå inte skada när det är for a good reason? Jag MÅSTE ju skriva den här uppsatsen till nästa vecka! No excuses. Jag har fan haft sen i början av december på mig.. 
Sen har jag även massa andra läxor som ska in som ska vara Datorskrivna.. Vad ska jag ta mig till?! För tydligen så gick det inte att fixa min dator förän i helgen .. PANIK!!

Så som ni nog förstår så kommer jag ha fullt upp den här veckan! PLUS att det är Öppet Hus på Dans Center! Och självklart så ska jag och Madde dansa järnet hela veckan.. Så om det, den här veckan, är lite tomt i bloggen så vet ni att det finns 3 olika anledningar: Ingen dator. Mycket Plugg. Och när jag inte pluggar så är jag förmodligen på DC ! Men som sagt, jag ska försöka check in lite då och då ändå. Låna Malins dator tex, som jag gör nu!

Have a great week !♥

Datorlös

Hej ! Jag tänkte bara förklara varför jag inte har bloggat på länge.. Min dator har krashat hemma. Alla bilder, all musik, alla program är borta. Sen så funkar inte datorn heller. :(:(  Men jag ska försöka fixa det så snart som möjligt!!
I'll be back i promise ! :)

Puss!!

Impuls shopping

Jag tycker det är så komiskt när man går på stan och kollar runt i affärer och köper massa grejer utan att tänka. Ibland kan det bli jätte lyckat och ibland inte så lyckat. Har ni nånsin känt den känslan att ni kommer hem från stan och sen så kommer ni på att ni har massa påsar med er.. "Hmm vad har jag köpt?" Bara för att ni bestämde er så snabbt i affären. Impuls köp helt enkelt. Exakt det hände mig igår. Jag var på stan en jättekort stund, skulle bara springa några ärenden och hade inga planer på att köpa något annat. Och sen när jag kom hem så kom jag på: Just det jag har ju shoppat.. Hur blev det så? :P Hehe. Men mina impuls-köp igår blev väldigt lyckade so i'm happy!!

Jag köpte en peach färgad t-shirt från gina tricot. Snacka om impulsköp. Min buss gick om 5 minuter. Jag såg den. Jag sprang in. Jag köpte den utan att prova den. Sen sprang jag till bussen. Sen köpte jag även ett par jeans-leggings eller jeans-tights eller vad dom heter. Jag har velat ha sånna ett bra tag, just för att dom verkar så jävla sköna och så ser dom ändå ut som jeans. Men jag har inte hittat ett par fina föränn nu. Jag köpte ett par mörkblåa med fickor i bak och dragkedjor längst ned! Super nice :). Sen så köpte jag även lite smycken. Ett par lila örhängen och ett guldigt halsband. Jag orkar inte fota det och lägga in bilder just nu. Men jag hittade iaf en bild på gina tricots hemsida.



Yes, så ser t-shirten ut. Resten får ni vell se.. någon annan gång..om jag orkar.

Puss..♥

Klänningar och 18åringar

Hello ! :) Idag har varit en lång och ganska jobbig dag. Jag gick i skolan från 08.30 till 17.00. Sen så fick jag tillbaka mitt matteprov som jag hade förra veckan och det gick ju verkligen inte så bra! Fast det gick som jag hade förväntat mig, så det var ingen större chock! Men det är bara att sätta igång och plugga till Nationella. Sen har jag Naturkunskaps plugg tills imorrn också som jag fortfarande inte har börjat med. I suck!

Men, jag ska inte skriva ett långt klago-inlägg. Utan i'm trying to stay positive! :) Which is good ! One step at a time! Allt löser sig! :D haha.. Optimist javisst!
Jag har även facebook-at lite med syster min idag, och hon har lagt upp lite bilder och så, så nu vet jag iaf lite hur hon har det och så. Men jag saknar henne verkligen!! Redan lixom..

Imorgon fyller min kära Madde (Hallberg) 18 år! Grattis i förskott till henne! :) Yes, och om en månad och 1 dag exakt blir jag också 18! Paaartttteeey ! Funfunfun! Och imorgon ska jag på 18års fest. Jennyfer och Emils! Det ska bli kul! Och jag vet redan vad jag ska ha på mig så det är skönt att inte behöva oroa sig för sånt! Jag ska ha på mig "min" (egentligen Andreas) Vita klänning med ett svart band på.. Ni som har hängt med länge kanske kommer ihåg att jag hade den på min 17 års dag!? (Klicka er in på Februari 2008 för att se den) Jag hade tänkt att sätta lite säkerhetsnålar längst ner för att göra den lite kortare, så att den blir mer party. Men igår när jag frågade min mormor om säkerhetsnålar så frågade hon vad jag skulle med det till, och det hela slutade med att hon satt och sydde upp den till mig. (Det går och ta ned igen utan problem Andrea, ifall att du inte ville ha den uppsydd).. Mormor är allt bra söt hon ♥
Så jag ska ha klänning på mig iaf! Which i love! Jag får så många tillfällen att göra mig fin med klänning och allt nu för tiden. I love it! Förut kommer jag ihåg att den enda gången på hela året som jag hade klänning på mig var typ på nyår. Nu blir det bara fler och fler tillfällen att använda alla mina klänningar! :) Alla 18årsfester tex! :D Grrreat! För vem gillar inte att klä upp sig ?? Sen ÄLSKAR jag att jag och alla mina kompisar fyller 18 i år ! Fest fest och mera fest !

Nu ska jag sluta uttråka er med ett meega långt inlägg med bara en massa text och gå och plugga istället. Och självklart så ska ni få en bild också! :


Så jävla grym bild på en jävla snygg modell med jävligt snygga kläder!!
Jag älskar den vänstra bilden dels för skorna! Men den högra bilden tar priset: Smyckena, västen, frisyren allt med den!!

♥ Puss!

Cold



Sweden went cold when you left!
Blogga, maila, facebooka. Det kan aldrig bli för mycket ! Hör av dig kvinna! I'm not used to not knowing where you are & what you are doing! I MISS YOU ALREADY SIS !

♥ Looooaads of love!

Yes we can

Obama blev oficially USAs president idag! Jag såg talet och lite av ceremonin. We are all hoping for a better future, and he is one of the powerful people who is going to make that future! Yes we can!
Denna video är från innan valet , men den är så fin så jag ville visa den! :)



OBAMA OBAMA OBAMA


She's livin' her life

Tjabba ! Jag har precis ätit värsta goda middagen! :) Haha eller det är inte direkt alla som skulle klassa den som "värsta goda" men jag tycker det ! Jag typ en sallad innehållande matvete, sockerärtor, champinjoner, röd paprika, tomat, sallads blad (fast inte isbergssallad, utan mindre och grönare) och typ sånna där hert cuverts (eller hur det stavas) med asgod sås till och även lite kött.. Åt dock inte upp allt kött.. vet inte vad det är med mig.. Men nu är jag SPRÄNG mätt iaf! Ja jag är konstig och tycker mest om sånna där konstiga maträtter. Jag väljer det före Pizza ANYDAY!

Jag pratar med Syster min på msn just nu! Hon berättar om allt dom har gjort hitills m.m. Typ kollat i affärer, vart i Soho, Times Square, fifth avenue m.m. Aaw jag vill också vara i New York med Pappa och Andrea och bara typ chilla i en vecka!
I guess i'll have to get myself a job first ! Sen faan ska jag åka och hälsa på henne! Så FORT jag har pengarna!

New York Midtown. Yup, här hänger min Syster och min Pappa om dagarna just nu.
Fast imorgon flyttar hon in på Campus på Long Island..
She's livin her life! jag är LITE avis! We'll all get there i guess..

Nu ska jag prata vidare med henne .
Puss♥

Everyone Loves music



I love it ! Jag fick Spotify för kanske 2-3 veckor sen och det är verkligen bäst! Jag kan lyssna på mer eller mindre vilken musik jag vill utan att ladda ned någonting olagligt! Jag har endast upptäckt några få låtar som inte finns på spotify, men det mesta finns! Det är ett as bra sätt att upptäcka ny musik och även upptäcka artister som liknar artister som du gillar! Jag är så himla glad att jag fick en invite! :) That's right, antingen så måste man bli inbjuden, eller så måste man betala. Men jag blev inbjuden så för mig blev det helt gratis! :) It rocks helt enkelt !!


Min Spotify just nu.
Fast på "Home" ;alltså bilderna är inte musiken jag lyssnar på just nu, utan reklam för annan musik. (Men om jag vill lyssna på det så är det bara att klicka ! :D)


Party people

Bilder från igår.


The Dancefloor! Sasha, födelsedagsbarnet, i mitten med skjorta och svart kjol. Camille till höger :)


Aida Michelle & Jennyfer


Hayat och Aida dansar :)


Lin Madde och Anna (bilden snodd från facebook)


På vägen hem dansade vi alla ner för gatan och sjöng en massa gamla låtar :) Bl.a. Girls just wanna have fun. Man I feel like a woman. Sånt är livet m.m.! Mys :)

Nu ska jag gå och äta.
Puss!

Festfixade



Bilder från igår på Mig och Madde när vi var typ klara att gå. Det var tema: Fashion (fast med det menade hon typ att alla skulle vara finklädda. Tjejerna: Klänningar och Killarna: Kavaj..) Vi blev klara typ låångt före innan vi skulle gå så vi hade gott om tid. Så vi stog och flummade framför kameran.

Jag hade på mig: Rosa Klänning - F21. Svarta strumpbyxor - Lindex. Svart kofta - Zara (fast det är inte den jag har på mig på bilden. Den är från Vero Moda) Svart clutch med Nitar och dragkedjor - Åhlens. Nitarmband - ? (Nån smyckesaffär i Kista centrum). Guldiga bangles med nitar - Ur&Penn. Nitörhängen - Glitter.

Jag är inte den som har rosa på mig så ofta, eftersom att jag tycker att jag ser ut som en Barbie då. Blond+Rosa = inte så bra kombination.. Fast man kan ju lyckas med det. Jag försökte skapa lite kontrast. Rosa + Nitar= Bättre kombination. Då blir det lixom både lite gulligt och lite "hårt" if you know what i mean! :) Och jag tycker att jag lyckades :D Eller ? Ser jag ut som en barbie/blond bimbo? Haha aja..

Här är skorna och smyckena jag hade på mig :)



Jag älskar verkligen mina skor. Dom passar till Allt!!

Nu ska jag lägga in bilder från mobilen och se om det blev några bra festbilder igår. Så har ni tur så får ni se! :)


Nitar

Kan det bli snyggare? Nitar är lätt min favorit accesoar just nu, och Rumi (fashiontoast) har lyckats riktigt mycket med det. Kolla bara på skorna!! Hur coola som helst!

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us
fashiontoast


J's 18års middag


18 åringen själv.


Girls! Fr. vänster: Michelle, Sonja (eller sonya..?), Nishat, Jennyfer, Tove, Madde och Jag.


Igen, alla tjejer. (Förutom Sofia och Julia som kom senare)


Madde, Sofia (som har typ världens mest perfekta smile) och Julia! :)


Tårtan! Som "nån" hade varit lite busig och ritat en smiley på. ;D

Det var en mysig middag. Vi åt Tacos, och tårta och kollade även lite på Let's Dance för att se när blondinbella dansade! :) Och Nästa vecka har Jennyfer hennes 18års fest! Det ska också bli kul!

Igår var jag på en annan kompis 18årsfest. Jag hade ingen kamera med mig men jag tog några få med mobilen och även några bilder på mig och madde innan vi åkte! :)
Så ni kan få se några sen!!

Puss!

Lugg

Image and video hosting by TinyPic
Sheila Marquez leflassh

Ibland när jag ser sånna här bilder så kan jag ångra lite att jag tog bort min lugg så snabbt, eller aa gjorde om den till snelugg eller vad man ska säga. För ibland kan det se så himla coolt ut, om man passar i det såklart. Typ som den här bilden på Sheila Marquez. Men det var så mycket jobb, typ föna och skit varje morgon så att det låg fint. Fördelen med det var ju att mitt hår verkligen är helt spikrakt så jag behövde inte direkt platta håret eller nått.. Men varje dag när jag vaknade så stog luggen åt alla håll.. haha.

Här är jag, nyklippt med lugg i våras!


Ja visst, jag tycker att jag passade i det, men som sagt det var för mycket fix och trix för mig. Jag brukar typ gå upp ur sängen och gå till skolan utan att göra nått med mitt hår. Så att klämma in typ 15 minuter extra på morgonen för hårets skull var inte riktigt min grej..

Puss
(Bilderna från igår kommer senare)

My Friday!

Hej! Det har varit en lång dag! Fast en väldigt mysig dag också!  Jag vaknade ca kl. 7 imorse för att åka med min kära syster till flygplatsen! Det var Goodbye nummer två, och ja, jag erkänner jag fällde en eller två tårar till. Det var lite läskigt för när vi står inne på Pressbyrån på flygplatsen så ser vi att det står på löpsedeln: Flygplanskrash i New York. Aah! :O Fast alla hade klarat sig och så , men man blev ju lite rädd eftersom att det var precis dit hon skulle! Aja, nu hoppas jag att hon har kommit fram ordentligt och att hon hör av sig så fort hon kan ! (Ok, Andrea?)

Efter flygplatsen, så skjutsade mamma mig till Michelle. Cutie, hon hade pressat juice och fixat frukost (eller ja, hon tänkte men hon var inte riktigt klar än bara. It's the thought that counts!) Så då kokade jag mig ett ägg, och hon stekte sitt och så åt vi båda smarriga äggmackor mer färskpressad apelsin juice och drack té! Och så satt vi och diskuterade en massa såklart! (Btw, det är så kul hur vi gillar så olika saker ibland hon och jag. Jag väljer kokt ägg, hon väljer stekt. Hon väljer Cola, jag väljer vatten. Hon väljer Chips och Dip och jag väljer Choklad. Jag väljer Geisha och hon väljer Fanta Free. Haha!) 
Anyway, sen så åkte vi till skolan tillsammans, hon började halv 12 och jag började tjugo i 2, men jag åkte in lite tidigare..Det var så HIMLA fint väder idag! På väg till bussen så gick vi (iaf jag) och sjöng med ett stort smile för att jag blev så lycklig över att det var så fint väder ! Solen sken i mitt ansikte och jag bara blundade och njöt! Jag längtar sjukt mycket till våren nu! Typ första dagen man slipper släpa på en stor jävla dunjacka. Fösta dagen det är varmt nog att ha shorts. Första dagen man slipper ta med en kofta till skolan. Allt ! Jag älskar våren. Men vem gör inte det!? :)

Just nu är det iaf freezing ute !!


I skolan hade jag bara två lektioner sen åkte jag hem och bytte om. Sen träffade jag Michelle i stan och så åkte vi till Jennyfer, som hade tjejmiddag ikväll, för att hon precis har fyllt 18! Det var jätte trevligt! Skriver mer om det sen och lägger upp bilder ! :)

Det känns som att jag inte har sovit ut på hela veckan, så idag ska jag gå och lägga mig tidigt (tidigt för att vara fredag iaf) och sova riktigt länge imorgon! Sen imorgon blir det 18års fest i Knivsta hos en tjejkompis. Tema: Finklätt typ. Vi får se3 vad jag hittar på ..

Puss♥

Sisters

I cried for the first time since i was like 11 or something today! Utan att typ klämma ut tårarna iaf. Med andra ord; jag grät på riktigt! Det slog mig när jag skulle säga Hejdå till Andrea hur mycket jag kommer att sakna henne! Hur ska jag klara mig?? Under hela mitt liv så har vi aldrig riktigt varit ifrån varandra längre än några veckor här och där. 3 ÅR!? Vad ska jag ta mig till??? Ifs så får jag träffa henne i Maj igen för då kommer hon hit på semester, och jag kan skype:a med henne mer eller mindre när jag vill, och msn:a och facebook:a.. Men STILL!
Det roliga va att jag 10 minuter innan jag grät satt och pratade om det med mamma och Andrea:
"Asså jag KAN inte gråta.. Kanske EN tår om jag kollar på en sorglig film men alldrig på riktigt! Aldrig så det kommer av sig själv"
Mamma: "Det är bara för att du aldrig har varit tillräckligt olycklig, det är ju jätte bra!"
Jag: "Joo, det är klart att jag har varit olycklig men det kommer aldrig ut genom tårar"
Andrea: "Det är bara för att du grät ut alla tårar när du var liten. Eller iaf fake-grät så att jag skulle få all skäll. Anyways, i like you cold and made of stone.. like me.." - hah hon gråter typ om hon kollar på grey's anatomy. Made of stone my ass!
Så satt jag och försökte klämma ut tårar innan jag skulle säga Hejdå till henne, men det gick inte som vanligt. Men sen när jag kramade henne , och det var Hejdå på riktigt så typ sprutade tårarna, och både Mamma och Andrea började skratta åt mig.

I'll miss you so much sis!


I tunisien för några år sen.


Flummiga på promenad i Dubai påsklovet 2006 (har för mig att vi skulle vara "bimbosar" på kortet eller nått)


I Dubai påsklovet 2005


Påsklov 2006 i Dubai (Yes jag var brunett på den tiden)



Riktigt gammal bild. Vad kan det vara .. Någonstans mellan 1998-1999 tror jag iaf. Det var när vi bodde i Dubai. Flyttade dit 98 och flyttade hem 2002. Hon försökte tafsa på mina stora bröst redan då :P hahah 


Jag och Andrea höstlovet 2004



Anyway, the good news is att jag får säga Hejdå en gång till innan hon åker, för jag kom på att eftersom jag börjar 13.40 imorgon så kan jag ju följa med till flygplatsen!!

Nu ska jag sova !
Godnatt!♥

Michelle Jeng

Idag så hade jag Matte prov. Det gick åt helvette! Men men. Jag satt och pluggade hela måndagen med Michelle. Halva tisdagen. Hela onsdagen. Och idag på morgonen och på Lunchen så satt jag i biblioteket med Michelle och hon hjälpte mig igen! Vad skulle jag göra utan henne?? She's there whenever i need her ! Thats what best friends are for ! Vi har nu känt varandra i 3 år typ, och vi blev bra kompisar rätt snabbt! Det sa klick lixom ;). Jag kommer ihåg sommaren när vi var med varandra vaaaarjeee dag och så träffade vi inte varandra typ på 2 dagar och det var typ som att vi inte hade sett varandra på en månad! Typ: I miss yoou vart har du varit!? Haha. Jag träffade typ hennes mamma mer än vad jag träffade min egen mamma. Min andra mamma som sagt :P. Haha.. Om vi inte hade gått på samma skola och vi inte hade träffat varandra varje dag vet jag inte vaad jag skulle ha gjort ! Och Michelle, Jag har en lösning på vad du skulle göra om jag flyttade någonstans: FLYTTA MED SÅKLART! :D


Denna bild har jag ritat och den föreställer (eller iaf ska föreställa) Michelle! (Jag hade lite dåligt med färgpennor så färgerna blev inte så fina)
I ♥ You bästis !

So long sis! :(



Imorgon åker Andrea till New York! Im gonna miss her really really reaallyy MUCH! My one and only Sis is going out to see the world. Hej, jag är liiiiiiiite avundsjuk! The worst part is : 3 jävla år!! Yup, så länge ska hon bo där !!
Who am I supposed to call when i'm lonley and need someone to talk to? Who is supposed keep me company while i'm really bored at home? Who am I supposed to borrow all the nice clothes from? Who will be there when I need my SISTER?  NO ONE ! Cause no one can take your place! I'm gonna miss you too much! But you're gonna have soo much fun so i'm happy that you're doing this ! :) Jogga lite i Central Park åt mig ! ;)

♥ Lowing!

Vests


Västar i de flesta formerna tycker jag är så himla coolt! Jag vill bl.a. ha en paljettväst (typ som den ovan), en fransväst m.m. I love it , det ser så himla casual ut fast ändå som att man har "piffat" till det .. Hahah det där lät mobbat men ni fattar vad jag menar :) ..
Sen så älskar jag fransar också!! En fransväska är nånting som jag fortfarande vill ha, men fortfarande inte har köpt! haha..



Medans jag googlade på västar så hittade jag nån random blogg. Jag älskar den här oufiten! cool tjej- eclaesson :)

Nu ska jag faktiskt gå och duscha och försöka komma i säng tidigt! Puss !

My bracelets






Yes, det här är favoriterna iaf! :)


Halsband


Nu när jag skrev om armband så måste jag ju nämna att jag älskar halsband också. Men nackdelen är att jag inte har några fina! :( Jag gillar när det typ ser ut som att det är flera halsband , fast det bara är ett. Typ som det ovan! Det är typ ett sånt jag har letat efter.. Sen kan man ju bara ha flera halsband också, vilket också är skitsnyggt! Typ några guldkedjor i guld och några i silver, och i olika längder. Fabulous! :D

Kom på att jag kan visa mina favorit armband :) Det ska vara många, helst guldiga, men sen kan man ju självklart blanda in annat också!: så ska det vara! :)
Kmr upp snart!
Puss

My fingers are blue

Idag har jag som vanligt vart i skolan.. Som vanligt gått runt och frusit hela dagen! Asså det måste vara nått fel på min blodcirkulation för mina händer är alltid ISkalla (även om jag har vantar på mig och värmer upp dom hur många gånger som helst) .. Det är skumt, asså dom är så kalla så att dom blir helt vit blåa typ.. Inge kul.. Besides det så har det varit en Väldigt skön dag idag. Michelle sov ju här, så vi åkte till skolan tillsammans. Och när jag kommer till skolan (i tron om att jag ska gå till fem idag) så är har jag lite ont i magen och ont i huvudet.. :( Men sen får jag reda på att vi bara hade två lektioner !!! :D Så jag slutade 11.20 idag!! (Till och med lite tidigare för vi fick gå tidigare från engelskan!) Så då mådde jag bra igen, haha. Fast jag stannade kvar och åt lunch i skolan och så satt jag i biblioteket och räknade lite matte tillsammans med några andra i min klass.. Eftersom jag har prov på torsdag. Och jag fattar noll.. Så jag fick lite hjälp och så :) När jag kom hem så hade jag ju planerat att fortsätta med matten, men så blev det inte för jag hittade en Glamour tidning i posten som jag började läsa.. Haha ..

Jag tittade på Oprah ett tag och där var bl.a. Gwyneth Paltrow med och pratade typ om vad hon åt och hur hon tränade m.m. (det vanliga)  Det som jag fastnade för var att hon sa att hon åt allting, desserter, pasta, bröd allt sånt, förutom djur på 4 ben. Typ som gris, kossor m.m. Det enda köttet hon åt var typ fisk och fågel (kyckling, anka osv.) Och jag tycker det låter som en väldigt bra idé! För på senare tid har jag fått svårare och svårare att äta griskött. Skumt, och jag vet egentligen inte varför, men jag typ känner "gris smaken" i det, eller vad man ska säga. Det började med att jag fick svårt att äta korv, och sen att jag slutade med det helt. Sen så hade jag det ganska svårt med julskinkan (fast jag åt lite ändå, dränkt med senap) och det blir bara värre och värre.. Det typ äcklar mig på något sätt.. Här om dagen åt vi vanlig fläskfilé här hemma och jag kunde typ inte äta det! Det är inte så att jag äcklas av det innan och har fel inställning eller nått, utan jag tyckte det såg asgott ut och tog två bitar.. Men sen när jag smakade så kunde jag nästan inte svälja det. Så jag funderar pröva det där : Inte djur på 4 ben. För att när jag tänker efter så är det ändå kyckling och fisk som jag tycker är det godaste köttet! Typ annat kött, som typ nått steak av nått slag är inte heller nån favorit.. Haha vi får se, men jag gillar idén!


En flumbild på mig från Dubai (Höstlovet)

Puss!!

Blåsigt värre

Hej hej! Idag blåser det verkligen storm! Jag höll nästan på att blåsa bort idag när jag gick från skolan!! Och det blåste väldigt mycket inatt också! Jag låg i huundra år och försökte sova, men det gick inte.. Sen somnade jag vell till slut, och så vaknade jag upp "mitt i natten" (trodde jag) av en dröm, och så kollade jag på klockan (trodde att det var typ 3 eller nått) , men så var klockan 6.05! Jag brukar ställa klockan på 6! Skumt! Den hade typ inte ringt och så vaknade jag ändå bara fem minuter senare! Snacka om tur !! Men jag är väldigt irreterad över att det blåser och är äckelplusgrader. När det är såhär mörkt om dagarna kan det lika gärna vara snö på marken så att det är liite ljust iaf! Vart tog alla fina snökristaller vägen? :(

Idag hade vi våran första riktiga Biologi breddning/kriminalteknik lektion. Det var helt okej.. Lektionen var lite för lång, men annars så fick vi hålla på och kolla på fingeravtryck och sånt.. lite coolt :) Annars har det varit en ganska händelselös dag. Efter skolan så gick jag till stan och hamnade på subway med Michelle, Nishat, Julia och Jennyfer. Michelle bjöd mig på mat :D Hon är snäll hon :) .. Och nu ska hon och jag försöka plugga matte lite och sen ska hon sova här! Yay! :) Hon kmr nog snart, så nu ska jag stänga av datorn!




Pusshej !

golden bracelets


absolutelyoblivious

Jag älskar chunky och stora guld armband!! Så himla snyggt ! Man kan ha en tråkig slapp t-shirt på sig och svarta jeans och sen om man har massa stora guldiga armband till så blir det värsta outfiten! Små detaljer kan göra så himla mycket! Speciellt armband tycker jag! Preetty! :)

Idag har jag bara tagit det lungt.. Varit och handlat med mamma och hjälp henne att laga mat och så, men inte så mycket mer :) hehe.. Just söndagar är alltid Världens slapp dag för mig, men i love it. Man känner sig så himla utvilad då! :D

Nu ska jag vara lite social med Michelle som jag har i telefon just nu... :)

Puss!:)

Inredning och bloggbyte?

Jag vill inreda mitt rum så att det blir fint! Jag är rätt nöjd med mitt rum, men jag vill göra nått kul med väggarna. Sätta utt nåra hyllor eller nått. En väggmålning kanske ? .. I don't know.. Men nått vill jag göra iaf. Jag tror jag vill sätta upp massa kort på väggarna, som jag själv har tagit. Både fina kort på saker och kort på människor som betyder mycket för mig. Typ såhär:



Fint va!? :) Nu behöver jag bara ta en massa fina kort också! :) Och sen framkalla dom! Men det kommer nog bli fint! Don't you think? :)

Sen har jag funderat ett bra tag nu på att byta "bloggstation" eller vad det heter. Webblogg, Devote, Blogspot m.m. Ni vet vad jag pratar om.. Jag funderar på att byta till blogspot! För jag känner att webblogg inte är lika bra.. Tex. så är jag väldigt irreterad på att bilder jag lägger upp blir typ lite suddiga eller hackiga eller vad man ska säga. Typ som att det är dåligt format på dom.. Det kanske inte är något ni tänker på, men det är något som jag stör mig på.. Och sen att det är så himla komplicerat att göra om designen på bloggen.. Man måste sitta i typ flera timmar för att fixa det, eftersom det bara är massa bostäver och meningar som man inte fattar någonting av.. Jag har ju ifs lärt mig med åren.. Men jag vet att det är mycket lättare med blogspot. Och att blogspot inte gör någonting med bilderna man lägger upp.. Jag ska göra lite "research" och sen ska vi se om det blir av eller inte :) Det kommer ju självklart inte att vara någon skillnad för er som läser. Bara att skriva in blogspot istället för webblogg.. Men som sagt, vi får se :)

Puss!

Pink lace dress

Taylor Momsen
She is so cool! Mer eller mindre alla hennes outfits, både i gossip girl och irl inspirerar mig. And she's really pretty too! :) Och hennes hår är skit coolt! Bara nån som henne kan pull that off!



Right!?


Singstar night with the girls

Igår så hade vi lite tjejkväll som sagt! :) Det var mysigt! Vi va i en lägenhet som Hayat hade fått låna av en kompis medans han var borta. Vi sjöng singstar, åt godis m.m. I had fun! Sen åkte jag hem till Wafa och kollade på film ocg sov där! Här är lite bilder..


Michelle, Madde och Wafa

Under ytan - av Madde och Hayat ;)

Wafi min sångfågel! ♥

Hayat och Madde, posar eller nått :)

Haha , den här bilden är så rolig! Eftersom Hayat fick låna lägenheten så hade hon gått med på att städa den som tack eller nått.. Så här skulle vi låtsas städa den och ta ett kort på det och skicka till han som bor där för att visa att vi hade städat. Så Madde började vika färdigvikta kläder, Wafa började "plocka undan" på bordet, Michelle ställde sig i köket och "diskade" och Hayat damsög (fast på riktigt) :) Hahah..funny.

Aja det var det.. Idag har jag inte gjort så mycket.. Slappat och undevikit min mattebok! Jag har matteprov på torsdag och jag tänker inte ens börja förklara hur dåligt det går för mig i matten just nu!! It's not my thing helt enkelt! Men men , ikväll ska jag sitta barnvakt, som passar ganska bra cause i'm pretty broke right now! :P
Nu ska jag fortsätta lyssna på James Morrison ♥ thanks for the tip sis!

See ya! ♥

Friday

Hej! Idag började jag som sagt 12.20. Hade yvå lektioner, matte och Biologi breddning, som det heter.. Det var typ som kriminalteknik. I 2 TIMMAR! Ganska drygt! Men men. Slutade 4 och då åkte jag hem och snart ska jag ta bussen till stan och så vidare till luthagen. Jag och några kompisar ska ha Girls Night med bl.a. Singstar! Yay! :) Nu ska jag gå och byta om. Jag måste sätta bå mig nått varmt för att det är freeezzing ute!!



Ha en bra fredag! Puss !

2009 is going to be great!.. right?

Tjabba ! First day of school was... hmpf .. no comment.. Men imorgon är det fredag och jag börjar inte föränn tjugo i ett, och så har jag typ två lektioner så det är inte så farligt. Imorgon tror jag att det blir någon form av tjejkväll.. Eller inte. Vi får se helt enkelt! Planerna är inte helt satta än. Men även fast jag hitills bara har gått 1 skoldag så ska det bli skönt med helg. Jag har kännt mig typ småförkyld hela dagen idag :/ Jag hoppas att det inte blir värre bara. Så typiskt mig! Att alltid bli sjuk!! Men men , har man dåligt immunförsvar så har man! :(

Nu ska jag inte vara negativ.. Jag har bestämt mig för att det här året ska bli Bäst! Jag fyller 18! Jag kommer att börja på mitt sista år på gymnasiet! Och massa annat bra kommer att hända i år! Jag har lite nyårs löften också! Även fast dom inte alltid håller.. Men jag ska försöka så gott jag kan iaf!
♦Jag ska få bättre självförtroende (eller självkänsla eller vad det heter.. Jag kommer aldrig ihåg vilket som är vilket)
♦Jag ska gå ner i vikt ( säg vad ni vill, jag bryr mig inte. It doesn't get to me)
♦Jag ska skaffa mig ett jobb, så att jag hopefully kan resa i sommar! Och så att jag kan hälsa på min syster i New York!
♦Jag ska fokusera på allt positivt och sluta klaga så mycket. Jag kanske inte är så negativ som person, men jag klagar på ALLT! På vädret, på hur mycket plugg jag har, på hur ful jag är, på mitt hår, på andra människor, på att det är äcklig mat i skolan; Ja det mesta helt enkelt. Och det ska jag sluta med och börja vara mer positiv!
♦Jag ska Inte göra allt i sista minuten när det gäller skolan.. Nånting som jag är väldigt bra på. Men it's got to stop!

Jag vet själv att jag inte kommer att hålla alla helt. Men det är iaf mina mål för 2009! Så det så!



Nu ska jag krypa ner under mitt varma täcke (i mitt iskalla rum) och kolla på film! :) Och dricka Chai té och försöka förhindra min förkylning! :)

Har ni några roliga nyårslöften att dela med er av ? :D

PUSS

Back too school






Yup, imorrn gäller det. Skola. Ååh jag orkar inte! Kan vi inte bara hoppa till sportlovet? Aja.. jag ska försöka komma i säng tidigt idag så att jag orkar gå upp imorrn. Men jag har faktiskt inte helt omvänt dygn for a change. Jag har gått upp typ 10 de senaste dagarna och imorse tvingade jag upp mig själv 09.30! Så jag är på god väg. Och imorgon blir det vell nångång i mellan 6 och halv 7. Ush!

Pusshej!

Cobrasnake

New York, New york
I want to go there so bad ! Och i hopefully get to när Andrea flyttar dit! :) Me & her in New York. Could it get any better?


Haha den här bilden fastnade jag för. Ganska rolig! :P


Kolla Håret !!  I wish my hair was like that! Långt, med perfekt volym. Keep dreaming i guess...

Puss!


Streets of NYC


altamiranyc
Marc Jacobs & Rachel Zoe

Jag älskar den här bilden. Dom ser så "chilled out" och mysiga ut!

Puss!

Experimenting



Idag var jag och såg twilight. För tredje gången. Fast bara andra gången på bio. 1h & 53 minuters njutning. Och jag fick till och med gå gratis för att jag hade 800 poäng på mitt biokort! :) Totally worth it!
Sen har jag mer eller mindre experimenterat med min kamera hela dagen. Och i övermorgon börjar skolan. Aah Crap!
Aja, have a good night.
Puss

Flower




HEJ ! Idag har jag mest lekt med min Kamera och lite annat.. Och nu ska jag börja göra mig i ordning för jag ska gå på bio. Och se TWILIGHT igen! I know , i know, freak varning.. Men i love it! :) haha

Puss!

My Baby has arrived !



Canon EOS 1000D. Yes, det var min julklapp från min pappa. Julklapp & 18års-present in one! För om ni inte redan visste det så fyller jag 18 i Februari!! :D:D:D YAY !

Vissa har pojkvänner, vissa har kompisar, men jag har min efterlängtade Canon!

Haha i'm such a looser !

PUSS!

Freezing!

Hej ! De senaste dagarna har jag inte gjort något speciellt.. Vart lite med Madde och så va nåra här på middag för nån dag sen, men jag har mest vart hemma och frysit arslet av mig. Mitt rum är så kallt så att jag inte vet vad jag ska ta mig till!! Elementet är kokhett, men det lixom sprider inte värmen.. Jag tror det är nått fel på det!! Men att det är miljarder minusgrader utomhus är ju självklart orsaken.. Jag vill typ inte förflytta mig någonstans för att jag inte vill ut i kylan! Tex att stå och vänta på en buss eller gå runt utomhus på stan gives me goosebumps! Så därför stannar jag inne ! Inte ens min promenad galna hund vill gå ut. Han brukar bli gaaaaaaalen och dra i kopplet som fan så fort han får gå ut på promenad, men igår så vände han nedanför på våran gata och ville in igen! Stackarn.. Men jag klagar inte på vädret! Det är soligt och vackert varje dag med massa glittrande snökristaller överallt - Beautiful! Ja, om man är inomhus och kollar ut iaf!


Glitter ! :)

Puss

Agyness Deyn




"Kvinnor borde inte vara så rädda för
att testa sina modegränser,
 du har mycket roligare
om du vågar utmana dig själv lite"

- Agyness Deyn

Hon verkar ha en sån skän syn på saker! Face of the year? Doesn't suprise me. I VARENDA tidning senaste året har hon varit med på minst 1 sida! Hon är cool, har en unik stil och en unik look, och verkar ha en väldigt skön attityd! Came from nowhere and now she's everywhere!

Puss!

2tusen9

Just det ! GOTT NYTT ÅR föresten! Hah, jag är sämst, sen som vanligt! Detta år kommer att bli BÄST! :D

Puss!


A night to remember

Christina Aguilera Live in Abu Dhabi
24 Oktober 2008, Emirates Palace, Abu Dhabi, United Arab Emirates

I was there ! <3 Jag sammanfattade hennes lilla "speech" till oss fans, iaf den delen som jag har på video, innan hon sjöng hurt.
Here it is: (Lite delar i början är jag inte helt säker på för att mitt skrik överröstar henne :P Men sen är det hennes ord word for word.)

" It is hot!.. So, i want to thank all of you, so very much, for coming out here tonight. Even though it's very hot here in Abu Dhabi I'm sooo exited to be here, so thank you for giving me a warm welcome here tonight. It is very much appreciated. I want to.. I want to take a minute and thank those of you who have been a fan of mine for the last decade. (alla skriker) Haha..very exiting. I'm actually, as some of you probably already know, if you're a real fan, but I have a greatest hits record coming out next month, and I just have to say I can't even believe it, I feel so blessed to even be able to, uhh, release a greatest halbum hits or a - greatest hits album already and I know that it would not be possible without your true love and support so I thank those of you so much who really stood behind me, through all the changes and the different looks and the different musical ventures that I've tried n' go on. The next album is very exiting for me, the one that is due out. I'm working on a new album due out next summer, with all new material, and that's very exiting, it's in a different direction all together. Uh, Keeps Getting Better, the lead single of the greatest- (alla jublar) - haha..thank you, but that's coming up later, you'll get a sneak peak of that later, which is very exiting, which gets us into the new look and the new feel, but for now we're gonna go back - oooh god it's hoot, um we're gonna go back to um, the back to basics album, the last album, and we're gonna do a song tonight. Well the next song is of the second disc of that album. It's a very special song to me, and it's called .. Hurt. "


Denna video är inte min, jag har massa videos men dom flesta överröstas av mitt skrik och av att jag sjunger med, så jag ska, för eran skull, inte lägga upp dom. Jag tog denna från youtube. Inte hela sången, men väldigt bra kvalité annars! Och den är självklart från just den konserten! Enjoy!

Jag får gåshud!

Puss!

RSS 2.0