Festfixade



Bilder från igår på Mig och Madde när vi var typ klara att gå. Det var tema: Fashion (fast med det menade hon typ att alla skulle vara finklädda. Tjejerna: Klänningar och Killarna: Kavaj..) Vi blev klara typ låångt före innan vi skulle gå så vi hade gott om tid. Så vi stog och flummade framför kameran.

Jag hade på mig: Rosa Klänning - F21. Svarta strumpbyxor - Lindex. Svart kofta - Zara (fast det är inte den jag har på mig på bilden. Den är från Vero Moda) Svart clutch med Nitar och dragkedjor - Åhlens. Nitarmband - ? (Nån smyckesaffär i Kista centrum). Guldiga bangles med nitar - Ur&Penn. Nitörhängen - Glitter.

Jag är inte den som har rosa på mig så ofta, eftersom att jag tycker att jag ser ut som en Barbie då. Blond+Rosa = inte så bra kombination.. Fast man kan ju lyckas med det. Jag försökte skapa lite kontrast. Rosa + Nitar= Bättre kombination. Då blir det lixom både lite gulligt och lite "hårt" if you know what i mean! :) Och jag tycker att jag lyckades :D Eller ? Ser jag ut som en barbie/blond bimbo? Haha aja..

Här är skorna och smyckena jag hade på mig :)



Jag älskar verkligen mina skor. Dom passar till Allt!!

Nu ska jag lägga in bilder från mobilen och se om det blev några bra festbilder igår. Så har ni tur så får ni se! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0