Fullt upp

Hej hej ! Jag kom nyss hem från michelle. Vi har suttit och "pluggat".. hehe.. Nja inte riktigt, men det var det som var tanken från början.. Vi har suttit och ätit och sen suttit och diskuterat lite saker. Annars har jag bara vart i skolan som vanligt idag. Hade bara 2 lektioner; Biologi breddning där vi skulle lösa ett fall av nått slag med hjälp av fingeravtryck. Sen hade jag ingen spanska och så hade jag bara Naturkunskap. Slutade 14.20 fast satt kvar i skolan ett bra tag för att skriva klart en Historia uppgift.

Jag har lite smått panik över att jag inte har någon dator för tillfället. Jag ska lämna in en uppsats som avgör mer eller mindre hela mitt Samhällskunskap B betyg nästa vecka och jag har inte skrivit något än. Jag hade bara kollat upp lite saker och så, och sparat det på datorn. Men nu är ju det borta plus att jag inte har någon dator att skriva på.. Jag funderar på att sno min dator från skolan i några dagar och sitta och skriva hemma med den.. Man får ju "absolut inte" ta hem dom datorerna, men jag vet att hitills så har dom inte märkt någonting när någon har gjort det. Jag själv har aldrig gjort det men jag vet att det är många som gör det. Så det kan vell ändå inte skada när det är for a good reason? Jag MÅSTE ju skriva den här uppsatsen till nästa vecka! No excuses. Jag har fan haft sen i början av december på mig.. 
Sen har jag även massa andra läxor som ska in som ska vara Datorskrivna.. Vad ska jag ta mig till?! För tydligen så gick det inte att fixa min dator förän i helgen .. PANIK!!

Så som ni nog förstår så kommer jag ha fullt upp den här veckan! PLUS att det är Öppet Hus på Dans Center! Och självklart så ska jag och Madde dansa järnet hela veckan.. Så om det, den här veckan, är lite tomt i bloggen så vet ni att det finns 3 olika anledningar: Ingen dator. Mycket Plugg. Och när jag inte pluggar så är jag förmodligen på DC ! Men som sagt, jag ska försöka check in lite då och då ändå. Låna Malins dator tex, som jag gör nu!

Have a great week !♥

Kommentarer
Postat av: Johnny

Dom skiter faktist ifall du tar hem elr inte, ja tar hem den hela tiden :)

2009-01-26 @ 20:36:27
Postat av: johnny

Dom skiter faktist i ifall du tar hem datan, ja tar hem den hela tiden :)

2009-01-26 @ 20:37:21
Postat av: Paula Simons

okej tack !! vad loggar du in på för nätverk hemma då??

2009-01-27 @ 14:17:20
URL: http://paulasimons.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0