Helg

Hejhej!! Jag kom nyss hem från Michelle. Jag och Nishat och hon var hemma hos henne igår och åt god mat, spelade spel och skrattade tills vi fick ont i magen (Iaf jag och Nishat, Michelle blev nog lite trött på oss :P) Det var as skönt med en lugn mys fredag !! :)

Idag så skulle jag och Madde egentligen gå på Street Star men det blev inte så, pga. att det blir så bökigt att ta sig dit, och sen så är jag pretty much broke.. men det skulle ha varit as kul!! Typ att se alla skandinaviens grymmaste dansare tävla mot varandra. Äsh jag får gå nästa år istället..

Har mailat lite med syster min. Hon verkar ha det bra ! :) Jag vill ocksåå ut i världen och ha det kul!! Aja, i will some day...In the meantime får jag sitta hemma och skriva uppsats. Yup, det är typ vad jag måste göra i helgen. Skriva min jäävla sam uppsats ! Och plugga till mitt SamJuridik prov som jag har på tisdag! Ush ush..



Så jävla cool bild. Snygg modell och jag fastnade för håret! Blondt, rufsigt och lite rockigt. cool!
Imorgon ska min kära frisör till mamma fixa mitt hår. Blonda slingor (min utväxt är hemsk) och så ska jag klippa mig lite. Tror inte det blir så jättestor skillnad men om det blir det (ibland får jag ryck när jag är där, och kommer hem som en ny människa.. Ibland med kort hår. Ibland med ny färg. Ibland med lugg, haha man vet aldrig) så får ni självklart se det när jag kommer hem ! :)

Nu ska jag gå och make myself a big latté!
Btw så prövade jag en ny chai latte igår. På caféet Chagall i St Pers Gallerian (Här i Uppsala) Den var faktiskt väldigt god! Men jag vet inte om den knäcker Baristas och Waynes.. :P Aja

Have a nice night!
Puss !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0