fridaysaturdaysunday

Stan
Hämta ut URF biljett
Träffa Jennyfer
Middag hos Grandma
Hem
Jobba imorgon
Jobba på söndag
-_-

Yes, där har vi helgens planer. Visst låter det KUL!
wooh....



See ya !♥

perfect skin.


manolo campion.

Varför fastnar jag alltid vid datorn på kvällarna? Det slutar ju typ alltid med att klockan är 3 och så kommer jag på att jag kanske borde sova..? Speciellt nu när jag är helt slut i hela kroppen! Whats wrong with me? Nu ska jag iaf krypa ner i sängen och sova riktigt jävla länge imorgon! Det behöver jag!!

Nighty night!♥

Urf 2009

Då var det dags igen. Uppsala Reggae Festival! Den är nästa vecka, 6-9 Augusti. Altså torsdag, fredag, lördag! Reggaefestivalen är en av de roligaste händelserna i Uppsala varje år! Och jag har aldrig ångrat att jag betalat en 3-dagarsbiljett istället för att jobba under festivalen och få den gratis. Men nu så har jag jäävligt tight med pengar, och jag vill verkligen gå alla 3 dagar, men det gåår inte! Då kommer jag typ vara helt broke resten av sommaren! Jag köpte en 1-dags biljett idag, men i really really want to go alla dagar.. Men i guess att det är den smällen jag får ta när jag har slösat mina pengar på att resa osv.. Och det var det ju lätt värt.. Men jag vill jätte gärna gå!



Jag skulle kunna få jobb , och hjälpa till att bygga upp det dagarna innan. Men bygga och lyfta massa tunga grejer osv känner jag att jag inte riktigt klarar av just nu. Ända sen jag hade svininfluensan så har jag verkligen tagit det lungt osv, för jag är helt svag i kroppen. Jag känner verkligen nu, efter 1 kvälls festande (!), att min kropp inte klarar av mer. Jag måste verkligen ta det lungt i några dagar om jag ska orka med festivalen, för även fast jag inte kommer vara där inne alla 3 dagar så kommer jag definitivt vara nere på stan bland alla sköna reggae människor. Det brukar typ vara lika mycket festivalmänniskor utanför som inne på festivalen, och musiken och artisterna hör man ju i hela Uppsala. Men tillbaka till min point: Jag måste verkligen ta det lungt och vila upp min kropp rejält! Jag trodde att jag hade gjort det, eftersom att jag låg hemma en hel vecka efter Aiya Napa.. Men jag kände verkligen idag att min kropp inte orkar mer festande just nu. Jag har ont i kroppen, och massa annat. Så det blir nog en lugn vecka för mig.
Men sen blir det Röj igen! Är det sommar så är det! :D

Nu ska jag antingen sova, för jag är skit trött! Eller så blir det movietime med Malin :)

Puss !

Aiya Napa mini reunion.

Hola! Jag och Madde kom nyss hem, trötta och slitna. Det var ju lite reunion igår hos tove. Några som vi träffade i Aiya Napa kom som sagt till Uppsala. Så det var lite förfest hos Tove, sen drog vi ner på stan. Vi kom inte in på BJ, så vi var lite på framfickan, och så tog vi även en sväng förbi Orange. Men efter ett tag tröttnade vi, så hamnade vi på Max, och sen bar det av hem till Tove igen. Hos Tove "efterfestade" vi till 5 typ, sen sov alla där. Haha när vissa var trötta och sega på slutet så var jag och Calle och Jennyfer hypade, och stog och flum dansade till massa skumma skivor som vi hittade i Toves vardagsrum! Haha , Madde låg och filmade i soffan men jag tror nog det är bäst, för eran skull, om jag håller dom filmerna för mig själv.. xD
Hur som helst så var det en rolig kväll, förutom att man skäms över Uppsalas uteliv!! Ush, det finns ju typ 2 klubbar, och typ inga som det är 18 på! Men men , we had fun anyways!

Det kanske kommer lite bilder sen, om jag lyckas ansluta min mobil till datorn (som inte verkar funka just nu) ..

Ikväll blir det nog en chill kväll för jag har sjukt ont i benen efter igår.. Jag vet inte riktigt om det är svininfluensa-värken som sitter kvar (för det känns som samma slags värk), men det går nog över snart! Jag sov typ 5 timmar så det kan ju vara att jag är trött och sliten också..!

Nu ska jag som sagt försöka fixa det här med mobilen..
Lateerz! :)

tjejkväll

Hello! :) Jag har haft en as mysig kväll med Mamma och Andrea. Från början skulle vi egentligen gå på bio, men vi bestämde oss för att äta god middag hemma istället, och hyra film!


Vi åt massa god plockmat. Räkor med ägg rostat bröd och aioli. Oliver, coctail tomater, soltorkade tomater, grillade kronärtskockor, grönsaker med dipp, bönor och kikärtor, nötter, vindruver & ananas! Det var AS gott, och vi blev PROPP mätta! Mysigt att vara bara vi girls! För det är vi verkligen aldrig, så det blev massa tjejsnack och mys ute på altanen.

Sen gick vi in och kollade på den hyrda filmen. Vi kollade på denna:

Jag måste säga att det var en av de mest meningslösa filmer jag någonsin sätt! Riktigt boring! Inge action, Knappt nån kärlek, ingen "story" riktigt. Jag skulle seriöst kunna berätta vad den handlade om på 10 sekunder, för det hände verkligen Ingenting!
Aja, hur som helst så var det mysigt att kolla på film med mamma och Andy ändå, även fast den sög!

Imorgon blir det Aiya Napa reunion hos Tove ! Killarna åkte till stockholm idag, och imorgon kommer de till Uppsala och hälsar på oss :) Så då blir det lite reunion-fest :D .. Det blir nog as kul! :) Men nu ska jag nog hoppa i säng, för jag sov typ ingenting i natt (av någon anledning så somnade jag aaldrig, och när jag väl gjorde det så sov jag as dåligt, och sen vaknade jag as tidigt också!..?) Så jag är jätte trött !!

Godnatt ! ♥

rockchic


inspiración
Jag älskar typ rock-chic looken! När tjejer har blondt hår och svarta "rockiga" kläder! Det blir typ en så snygg kontrast med blonda håret och det svarta.. Jag hatar tex. att ha på mig rosa kläder, för då blir det barbie-stämpel direkt! Hahah.. eller Paris Hilton stämpel och allt vad det är.. Ush I hate it!
Men blondes have more fun, och jag passar mer i blondt , så i'm not going brown anytime soon! Plus att kunna ha rosa kläder osv. är inte direkt nått jag saknar !! Haha..


Your skin reflects how good you look on the inside

 - Well, if thats true my insides must be rotten..!

Jag har bestämt mig nu for real! Jag Orkar verkligen inte ha dålig hy längre. Jag tar hand om min hy. Jag använder bra produkter för acne hy. Jag använder mineral smink, som många med hudproblem säger har förbättrat deras hy. Ändå blir det inte bättre. Så jag behöver en Change nu. In how i eat and how i live. För det är bara det som är kvar, som kan cause dålig hy. Stress och dålig kost typ. Så jag har suttit hela kvällen och googlat på grejer som är bra respektive dåligt att äta för hyn. Så nu har jag skrivit upp en massa grejer på ett papper, som jag ska försöka tänka på att äta mer, och även saker som jag ska äta mindre av. And the sugar, and fatso food is gone! Jag har upplevt att det kan vara svårt att sluta med sötsaker osv. när man vill gå ner i vikt.. För ibland när man är sugen på nått sånt så typ tänker man "skit samma om jag blir tjock, jag kan träna bort det" osv.. man hittar excuses helt enkelt. Men när det kommer till hyn så finns det inga excuses! Äter man för mycket dåligt så får man dålig hy.. (Inte alla då, det finns dom som är lucky).. Men precis som rubriken säger, ens hy reflekterar hur ens insida ser ut. Äter man massa skit mat hela tiden så lär ju insidan ta skit, och det syns då på ens hy. Som sagt, min hy har blivit sämre, så jag kan bara tänka mig hur jag ser ut inuti! Så jag ska sluta med allt skit, så att jag kan känna att min kropp är "ren" från alla skit fetter och socker och allt vad det är. Jag tror både jag, mina insides och min hy kommer att må bättre av det! Och som jag upplevt förut: det är inte alls lika svårt att sluta med sånt skit om det har med ens hy att göra. För kollar man sig i spegeln innan man äter så dör typ matlusten, iaf suget efter "dålig mat".. så är det för mig iaf. Ser jag att min hy looks like shit så typ tänker jag på det när jag stoppar in varenda tugga i munnen.. Det fastnar i huvudet som typ inget annat!

Oj vilket långt och babbligt inlägg det blev.. Men ibland behöver jag bara skriva av mig, och jag antar att det är därför jag har min blogg. Believe it or not, men jag har den verkligen inte för läsarnas skull! Jag kunde inte bry mig mindre om statistiken, alltså hur många unika besökare jag har varje dag osv. Som varenda bloggare verkar sträva efter att öka så mycket som möjligt nu för tiden.. Visst, jag tycker det är jätte kul att vissa verkar läsa den varje dag, och uppskatta (?) mina inlägg.. Men jag kan inte säga att jag förstår varför riktigt.. Hur som helst så gör jag det för min egen skull. Att lägga upp bilder som jag tycker är coola inspirerar mig (som jag skrev om för ett tag sen). Att lägga upp bilder på mig, och mina kompisar blir som en liten "bilddagbok" som jag sedan kan kolla tillbaka på. Och att gå tillbaka i arkivet och läsa gammla inlägg always brings back memories, om vad jag har gjort osv.. Jag gillar att blogga helt enkelt, för min egen skull.
Men , don't get me wrong, som jag sa: Det är verkligen kul att se att folk verkar uppskatta min lilla skitblogg ibland! :) Så stanna gärna kvar! För bara att veta att man underhåller någon (när dom sitter och tråkar vid datorn och läser bloggar) är ju alltid kul. Sen hur många jag underhåller bryr jag mig inte om!

Haha nu ska jag sluta med mitt babbliga inlägg och hoppa i säng!
Godnatt!

Star wars

Haha! Har ni märkt ibland när man sitter och lyssnar på spotify, så kommer man på sig själv helt plötsligt med att sitta och lyssna på nått jätteskumt!? Det händer mig rätt ofta och ibland är det så jävla kul! Jag prövade nyss spotify label search, när man söker på ett skivbolag, och så kommer det en massa blandad musik just från det skivbolaget. Man skriver label:(och sen det skivbolaget man vill lyssna på). Hahah så nyss när jag satt och kollade runt lite på facebook, och satt och läste lite bloggar, så kommer jag på att jag sitter och nynnar med till Star Wars theme song xD



Yup, this one. Så jävla kul, jag satt och garvade åt mig själv aslänge, för det var helt omedvetet.. Så kom tankarna typ "Jag känner igen den här"... "Vad är det jag nynnar på egentligen"...(trycker upp spotify och börjar asgarva) .. "Hur kommer det sig att jag lyssnar på Star Wars sången?".. "Fan vad mobbad jag är för att jag sitter och skrattar för mig själv.."

Haha!

ashley


so cool !

there's a she wolf in the closet

Hello! Idag är det birthday in the house, så vi gick upp tidigt hela högen imorse för att gratta Stefan (min mammas man) och sjöng och sånt. Sen så däckade jag och Malin i min säng till typ 12.. Skönt som fan, för vi hade vart uppe sent och kollat på film! :) Hur som helst, så min dag kommer att spenderas hemma.. Måste städa och sånt, för senare kommer det lite folk hit så ska vi äta födelsedagsmiddag osv..


Vi satt nyss typ halva familjen i mitt rum och skrattade åt massa youtube videos. Här är en som Andrea visade mig, så jävla rolig!! : http://www.youtube.com/watch?v=4-94JhLEiN0 . Jag säger som Andrea, OM jag ska gifta mig i en kyrka (vilket jag troligtvis inte ska) så ska det Lätt vara såhär!! Så jävla sköna!! :D

Nu Måste jag städa! Mamma har bugged me hela morgonen about it. (Excuse the Swenglish :P) Städa gör jag iaf till She Wolf på högsta volym! :) Jag diggar den som fan! Har alltid älskat Shakira. Grym artist, grym på att dansa, grym live, ja .. grym på det mesta!! Och hennes nya stil på musik är som många säger inte så "typiskt henne" , men jag diggar det! Jag gillar när artister experiment med nya stilar och nya looks osv. T.ex. som Christina Aguilera har gjort miljarder gånger!
Aja som sagt, städa var det!



See ya ♥


Michael Jackson Dance Tribute. Stockholm.

Det var denna jag snackade om innan ! Sjukt kul och jag önskar att jag hade vart med !! Bounce är grymma som vanligt, men jag tycker det är kul hur dom fått med sig så många! Dom encourage även andra att göra samma i andra länder/städer på youtube, och jag hittade några andra som gjort det, bl.a. i Taiwan!



Så jävla grymt! Dom gjorde det även på Centralstationen i stockholm! Sjukt kul! Jag ÄLSKAR sånthär!
Jag skulle inte banga!! Så jävla härligt! Typ som det här också, som jag och mina klasskompisar har lovat oss själva att göra i skolan innan vi går ut! Hahaha!
Puss!

the dancing inmates

Jag kollade på en Michael Jackson tribute, som Bounce anordnade i Stockholm under veckan jag var i Aiya Napa. Skit grymt!, och om jag inte hade vart borta så hade jag Lätt vart med. Några av mina dans-kompisar var med och det såg verkligen kul ut! Jag lägger upp den videon sen så får ni se! ..

Men while i was on youtube, så hittade jag en annan cool grej. Dom kallas the dancing inmates, och är fångar på Cebu Provincial Detention and Rehabilitation Center (CPDRC) , vilket är ett fängelse med maximum security i philippinerna.
Chefen av fängelset, Byron F. Garcia, kom på idén som ett sätt att hålla fångarna både mentalt och fysiskt in shape. Eftersom han tyckte att musik var "the language of the soul" så kom han på denna idé, och målet var även att gängbråk osv. bland fångarna skulle upphöra.
Dom dansar, och tränar på deras koreografier, och har gjort x antal dancer som ligger uppe på Youtube. Snacka om ett bra sätt att rehabilitate fångarna!! Jag tycker fan alla fängelsen borde ha nått sånt här! För music makes you happy, och brings people together. Och visst, vissa kan ju tycka att fångar kanske ska lida mer när dom är i fängelset, och inte få ha kul och dansa, men jag tror att just dansen och musiken kan göra dom till bättre människor!!

Kolla bara! Kolla även på related videos. Deras mest kända är nog deras "Thriller"-dans men jag tycker att den här var mysig också, så därför valde jag att lägga upp denna!

Snacka om mysig stämmning i ett fängelse! Man får även åka och kolla på dessa i philippinerna..
Jag tycker att det är jävligt coolt iaf!

:)

Ayia napa by night

Yes, nu har jag fått tag i lite bilder från toves kamera också.. Och som sagt, hon har alla party bilder. So here are a few, som jag snodde från facebook :)


Uppfixad, med blomma i håret :)



Jennyfer och Tove, påväg ner till killarna för förfest.


Jag och Jennyfer , svettiga och mysiga på lock-in. Fri bar i 2 timmar .. oj oj :P haha


Alla tre inne på GG..


Tove, CG och Jennyfer


Martin, Jag och Daniel!
Det här var kvällen när våra fellow uppsalabor kom och joined us i Ayia Napa. Vi kände ju några stycken som kom dit efter oss, och skulle vara där i 2 veckor. Så det här var första kvällen vi var med dom! Haha och dom joinade våran lilla partycrew direkt !


Våra "fotbollslag"s-bilder, utanför hotellet.. don't ask :P
Bakre raden: Fr. v. David. Martin. Jennyfer. Calle. Tove
Främre raden, Liggande: Daniel


Again, fotbollslags-pose.
Martin. David. Daniel.
Jennyfer. Jag. Tove.
haha..

Det finns en massa mer bilder, men vi ska föra över på varandras datorer med usb. Sen får vi se om det ens finns några andra partybilder som går att visa för allmänheten.. Haha!

Puss!♥

flat



Jag önskar att jag passade i platt hår! För just den här looken, spikrakt blondt hår med mycket fokus på ögonsmink, tycker jag kan vara så jävla snyggt. Och det skulle göra mitt liv så mycket lättare också, eftersom att jag har just spikrakt  och blondt hår! Men tyvär, det här går inte att argue emot: Jag ser ut som ett troll i för platt hår ! Jag lovar!
Så min battle med locktången fortsätter..
Nu måste jag gå och plocka ur diskmaskin och dammsuga.. Så min mamma inte skjuter mig när hon kommer hem!


Harry Potter



Jag har varit jätte taggad på att se Harry Potter hela veckan. Så ikväll kanske jag ska se den. Ja jag är en Harry Potter nörd och jag har självklart läst boken. Jag har läst bok 4, 5, 6 och 7. Alla på engelska ofcourse :)
Jennyfer smsade mig (efter att jag tjatat och tjatat att jag vill se den) och sa "..vi kanske kan gå på bio ikväll?". Jag: (likt ett barn) "Jaaaaaaaaa , Harry Potter Harry Potter !! :D " Hahah . Men man måste få ha sina barnsliga sidor också. Men det är sjukt, jag har så många kompisar som inte är ett dugg intresserade av att se den. Jag trodde ALLA älskade Harry Potter! :O
Haha i'm SUCH a nerd. But ii like it !

Nu ska jag upp och äta någon form av lunch.
Puss!

MC


Igen. Manolo Campion    .

Mamma är hemma. Jag sitter och knaprar tuggumi, känner att mitt beroende är på väg tillbaka. Funderar på vilken film jag ska kolla på. Ska försöka tvinga Andy att se med mig.. Nu drog hon ut internetsladden..Bra där.. ?
Imorgon är det fredag. På lördag jobbar jag. Wooh.
That's all folks.
Have a nice night♥

brilliant photographer

Jag hittade en awesome fotograf nyss. Hittade en massa coola bilder i hans portfolio.. Så förvänta er mer från honom!


Modell: Allie Crandell. Fotograf: Manolo Campion.


Flowerpower




Slappdag

Hello :) Idag har jag haft världens seg-dag! Jag vaknade vid halv 12 av att Madde ringde mig. Pratade med henne ett tag, sen så la vi på och jag somnade om. Så vaknar jag vid 14.30 och då tvingar jag mig själv att gå upp. Sen har jag inte gjort så mycket mer. Ätit frukost. Varit på en långpromenad med doggie.. Jag är lite uttråkad, men på ett sätt så gillar jag sånna här dagar. Det är då man verkligen känner att man är ledig. När man verkligen inte behöver göra någonting!


gammal bild. men nuförtiden förändras han inte så mycket..my doggie

Nyss kom Mamma hem, från en 2 veckors lång båtsemester. Så nu är det slut på att vara ensam hemma. Sucks, för det händer bara mig typ 1 gång om året! Har man stor familj så har man.. Men lite nice att ha lite vanlig mat hemma. Even though jag gillar att laga mat, så har det inte alls blivit av nu när dom har vart borta. Just eftersom jag inte har orkat handla nått vettigt.. Så jag har typ levt på flingor och mackor.. Men jag klagar inte ;P
Nu ska jag gå upp och umgås med mami lite :)
Puss♥

Wake up!

Kul respons man får av er...? I know you're reading, så varför inte slänga in en kommentar?

Inspiration !

Jag vet inte om det är nått ni har märkt. Men jag älskar att bli inspirerad av coola bilder, coola människor, coola kläder. Jag har ju även en Kategori här på bloggen som ni kan klicka er in på, och hitta de flesta "inspiration-bilderna" som jag har lagt upp. Jag älskar sånna slags bilder! Man blir inspirerad på så många sätt. Bilder som fångar ens öga. Jag hoppas att ni uppskattar dessa bilder också, för det är sånna inlägg jag gillar att publicera mest. Jag skulle kunna ha endast en bild/inspirations blogg, för det är sånt jag tycker är roligast!
Men jag undrar: tycker ni det? Om inte, vad är det ni gillar att läsa om?




Hur som helst, så finns kategorin till höger, vid namn Inspiration.
Beautiful pictures, beautiful clothes, beautiful people.. Let youself be inspired!

love it


do it yourself ;)


Tuesday

Hello! Idag var första dagen jag vågade mig ut! :) Jag och sis var på stan och sökte lite jobb och sånt, cause jag är väldigt trött på mitt andra jobb! Jag vill inte ens fortsätta! Så jag hoppas jag får nått! :D .. Sen så shoppade jag även lite! Ett par skor fick följa med hem! För mammas pengar :P haha.. Men she'll get them back, don't worry..




Det blev dessa :) Som jag tänkte köpa typ längesen men aldrig gjorde. Och nu fick jag dom för en hundring billigare!! Perfect!

Ikväll så kommer Michelle, Jennyfer och Hayat hit, och vi ska ha en liten myskväll på min altan med lite vin och musik! :) Mysigt! Jag har varit ensam och isolerad så länge nu så att det känns så kul att bara göra ingenting, och bara umgås!

Nu ska jag gå upp och laga mat åt syster min!
Puss!


Save the last dance

Jag var astaggad på att gå på nya Harry Potter idag, men det blir nån annan kväll istället. Dom andra skulle till Framfickan, men jag orkade inte. Plus att min ekonomi inte är på topp nu efter resan.. Men men :)
Så det blir nog filmkväll istället, med Save the last dance och en av mina och Andreas ASGODA muffins! Jag önskar att jag inte var för lat för att ta kort på dom och lägga upp.. Men det är jag, i'm sorry..


Jag älskar dansfilmer!! Definately my favorite kind of movies! Allt från You got served och Step up till Dirty Dancing och ballet filmer. På tal om det så såg jag två ballet filmer igår. Center Stage, och tvåan: Center Stage turn it up. Båda var as bra!! :D Så mitt dansfilmmaraton fortsätter ! :D

Nån som har några andra bra filmer att rekommendera? :)
Puss♥

rings

fashiontoast♥

addiction

Jag har inte kollat på So You Think You Can Dance mycket alls den här säsongen.. Tråkigt! As much as I love it så har jag inte haft tid bara, eller jag har inte suttit framför tvn typ överhuvudtaget i sommar. Så därför brukar jag kolla lite klipp på Youtube när jag har tid, och jag hittade den här dansen.  Helt Amazing!
Dansas av Kupono och Kayla, Koreografi av Mia Michaels.
Sen handlar om drogberoende, eller bara någon form av addiction. Han spelar själva beroendet, och hon spelar offret som försöker bli av med beroendet. Som sagt : Amazing!
Have a look!


Jag har kollat på den typ 3 gånger nu och jag bara fortsätter sitta och stirra med öppen mun typ.. Galet bra! 


Blueberry & Rasberry Muffins


bild lånad från google

Jag och Andrea kollade på Seventh Heaven (bästa programmet ever ;P) nu på morgonen, där dom bakade muffins. Så blev vi lite sugna så vi bestämde oss för att också baka muffins. Det blev blåbär och hallon muffins, och vi funderar på att göra nån sorts frosting till också! :) Då blir dom ju mycket godare :D Det är mysigt att bara ha Andrea hemma, och inte resten av storfamiljen! För när man är så stor familj så får man aldrig lite lugn och ro (vilket jag ifs. har fått i en vecka nu, men det är roligare när man har sällskap!) So anyways, det är mysigt!! Nu vet jag inte riktigt vad jag skriver längre, jag bara babblar.. Men have a nice day! ♥

Sunday



Last day of isolation today! :D WOHOO! Jag har mest sovit idag.. försöker sova mycket för då går tiden snabbare.. Idag kommer nog Andrea hem, så innan måste jag nog, städa, tvätta, diska.. och massa sånt där roligt.. Jag har inte ens packat upp min väska än! Men det var bara för att jag trodde att alla kläder hade svininfluensan xD hahah..

Imorrn kommer Michelle hem från Gotland också! Och innan var hon ju borta i en månad i L.A. och sen Hawaii, så det ska bli kul att träffa henne igen! :D I miss my friiends! Jag saknar allt och alla, jag orkar inte sitta ensam och inlåst längre!!! Så i veckan ska jag ha lite kul! Och sen måste jag ju börja jobba igen.. which will suck!! Men måste man så måste man!
Puss

jessica szohr




there, i said it!

Jag är trött på att vara uttråkad! Jag är trött på att sitta inne. Jag är trött på att se min bränna långsamt försvinna. Jag är trött på att vara ensam hemma. Jag är trött på att äta samma mat hela tiden. Jag är trött på att kolla på serier hela dagarna. Jag är trött på att vara isolerad! Jag är TRÖTT på att ha fucking SWINEFLU!
Så ! Nu vet ni!

Ja, jag fick det där borta, fast mitt bröt inte ut föränn sista dagen. Jag var på sjukhuset tisdagkväll/natt och tog prover. Och fick besked, att ja, det var svininfluensan. Det går över av sig själv, det är inte farligare än en vanlig influensa, men nackdelen är bara att det sprider sig så lätt, och det vill man ju förhindra. Så man ska hålla sig borta från folk ca en vecka efter att man börjat må dåligt.. Och jag började må dåligt på måndagen, så visst det är inte många dagar kvar nu, och jag mår typ bra nu.. febern är borta osv. Men i'm SO FREAKING BORED! Sen jag kom hem har jag varit ensam, i mitt hus, unable att kunna gå ut och ha kul. Eller bara att träffa människor! This SUCKS!

Men hade det inte varit pga. att jag haft en awesome semester veckan innan hade jag fan gått under. Så på ett sätt var det fan värt det ! För vi hade så sjukt kul, jag kan inte ens beskriva det!
Men som sagt.. jag är trött på att vara isolerad nu!

Nöff nöff...
Hahah lite humor har jag rätt till just nu xD

Puss!

Nissi Beach




What can i say?.. I miss it!

Aiya Napa 2009

Hello! Nu ligger det bilder uppe på facebook. Fast bara några från min kamera, från toves kommer.. När hon hittar sin kamera sladd ;P..
Kan lägga upp några av dom här med! :)


Jennyfer och Tove på arlanda, ready to go!


Första skålen, på vår balkong.


Jag, Jennyfer och CG i poolen.


Tove in the sun


Toves högtalare räddade resan !


Jennyfer, Daniel och Tove på Nissi Beach


Tove och Jennyfer på Nissi


Jag och Jennyfer flummar på balkongen


Tove på balkongen


Barbara hotel.


Flyget hem..
:(

Jag saknar värmen och allt redan! Och min bränna som är påväg bort för att jag måste ligga inne hela tiden!! :'(
Mer bilder kommer! ..
Nu ska jag spendera kvällen med att äta mig ännu mer mätt på naturgodis och kolla på 90210 eller en Film!
Puss! ♥

nissi beach


Bild från Nissi Beach, på mig och några av våra kompisar där, innan jag hoppade från en 6m(?) hög klippa ner i vattnet. Jag stog och velade i hundra år, jag åker inte ens fritt fall på gröna lund, men sen till slut så tvingade jag mig själv, och det var As kul! Verkligen adrenalin kick!

Mer bilder kommer, men just nu orkar jag inte.
Puss!

partytrion


Bild från vårat hotellrum 339, utan aircondition på vårat kära lägenhetshotell Barbara. Detta var torsdag kväll innan förfest :) Ja , Jennyfer har lugg på bilden: Mitt och Toves verk!
Mer bilder kommer sen !

Puss

Hemma !

Hello! Nu är jag hemma, och är helt sjukt sliten och trött. Jag flög hela natten och sov inte en blund.. Jag kom hem och somnade vid 5 på morgonen, och sov i kanske 5 timmar. Så jag är fortfarande helt slut.. Så bilder och sånt kommer när jag orkar!

Annat än det så har jag haft en helt sjukt rolig resa!! Fest varje dag, sol och bad m.m. Det har hänt mycket galet, men jag vet inte om jag orkar gå in på detaljer ;) What happens in Ayia Napa stays in Ayia Napa.. Haha .. Nej men som sagt, jag tar allt sen när jag orkar !

:) Hoppas ni haft en bra vecka !

Puss!

See ya !

Helloo! Nu har jag vart på banken, vart på stan och växlat pengar, köpt lite småsaker. Allt är packat and i'm good to go! :D Nu behöver jag bara vänta tills klockan blir halv 4 ungefär, så åker vi till flygplatsen! Det känns konstig att flyga på dagen.. känns som att jag alltid brukar flyga tidigt på morgonen, eller mitt i natten typ.. Men det är nice, för 23.30 inatt kommer vi att vara på plats! :D YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY ! (Jag var tvungen:P)



Kommer förmodligen inte blogga mer innan jag åker, så medan jag är och festar, solar och blir brun, badar, och chillar i Aiya Napa , så have a nice week !
Det kommer en Massa bilder sen från våran vecka! Det lovar jag! :)
Sakna mig inte för mycket nu ;P Hahahah

Känns lovande..?



Japp. Det känns verkligen JÄTTE bra det här! Not.. Jag som har så dåligt immunförsvar också.
Så bli inte förvånad om jag ser ut som en gris när jag kommer tillbaka .. ha   ha ..
(HJÄÄLP!)
Jag har haft lite små panik hela dagen, men nu har jag bestämt mig att jag ska lugna ner mig. Jag ska iaf vara försiktig därborta och tvätta händerna mycket, försöka undevika dörrhandtag och sånt på public ställen, inte dricka ur samma glas som någon, och inte vara nära folk som hostar :P.. Och jag ska Inte utbyta saliv med någon äcklig svininfluensa människa! Jag lovar!!!

Nu har jag nästan packat klart :) Jag ska på stan imorgon bitti och träffa jennyfer, växla pengar, och även göra ett ärende på banken. Sen på eftermiddagen någon gång så åker vi till flygplatsen och 18.10 flyger vi iväg mot Ayia Napa!
We are gonna have SO MUCH FUN! Jag är sjukt taggad! :)

Puss !♥

Imorgon smäller det

Ayia Napa here we come ! Imorn kväll kommer jag befinna mig i ayia napa, det känns så underbart! Jag måste verkligen packa nu! Jag har inte ens tagit ner resväskan från vinden ! Så I need to get started.. Det är vell typ det jag ska göra idag.. Det och blir frisk. För jag vaknade imorse med skit ont i halsen igen! Inge kul! :(

I fredags så jobbade jag inte, så jag var ute och njöt av vädret istället. Jag, Madde och Olivia var ute på sjön med deras båt, och solade och hade det mysigt. Vi hämtade även upp några andra tjejer en snabbis, så vi fick trängas som fan med 6 pers på en ganska liten båt. Men det var trevligt. Sen var jag och åt middag hos min mormor, och senare på kvällen kom Madde hit, och vi satt och drack té på min baksida..

Igår gjorde jag inte så mycket.. Jag och Madde segade hela morgonen tills vi till slut pallrade oss ner till stan. Jag köpte ett par jeans shorts och mango body butter från The Body Shop . Den luktar så himla gott , och det är bra att ha med sig nu när jag ska utomlands. Jag måste ju smörja in mig hela tiden så jag inte börjar flagna lixom! Just den lukten påminner mig så himla mycket om Tunisen (när jag var där för några år sen.. 2005 kanske?), för jag och Andrea hade en mango body butter med oss då, så så fort jag känner lukten nu så förknippar jag det med Tunisien. Jag tycker det är så coolt hur olika lukter kan påminna en så mycket om saker! Men nu kommer jag kanske ifs förknippa lukten med aiya napa också. Men still, den luktar så himla mycket "utomlands", if you know what i mean! :)


=
Jag och Andrea i Tunisien

Nu ska jag upp på vinden !
Puss!


3 days left

Duuudes ! På måndag ÅKER jag! Det har typ slagit mig nu! Jag började kolla i min garderob lite, på vad jag ska ha med mig och sånt.. And I realized, SNART SMÄLLER DET! WOHO! Jag jobbade min sista dag idag! Jag skulle ha jobbat imorgon med, men jag känner att min kropp inte orkar mer just nu. Min kropp säger ifrån, och jag måste ju vara frisk och kry och utvilad till Aiya Napa!

Idag stod jag i stekande värme, med dunkande huvudvärk och ingen energi alls och ont i halsen. Och det blev inte värre av att dom höll på att bygga om nån väg 1 meter bakom mig, och lastade stenar med en grävskopa, som dom plockade upp på ena sidan grävskopan och hällde av på andra sidan. Det lät som in i helvette och alla som gick förbi typ varnade mig för att jag stod så nära, och tyckte att jag behövde öronproppar. Och jag höll med! För jag fick dubbelt så ont i huvudet av det där jävla bullret, typ tinitus också. Fyfan. Så jag stod och höll för öronen typ hela tiden för att inte göra permanent damage till mina stackars öron. Men dom slutade efter typ halva dagen, och började hälla sand istället, så då vart dte ju bättre :)  Men min dag var trevlig , för jag hade två andra killar som var försäljare utanför preem också som höll mig sällskap. Tiden gick Mycket snabbare när man hade nån att prata med! Dom sålde nån rabatt på bensin eller nått och attackerade alla bilar som kom och tankade haha .. Det var så kul att se när dom fick nobben hela tiden, jag satt och skrattade som fan :P Men det var iaf trevligt! :) Men som sagt, SÅ JÄVLA SKÖNT att det här var min sista dag! Min älskade Madde tar över för mig imorgon! <3 Thanks babe!

Imorgon ska jag nog träffa mina kusiner igen som kommer till uppsala.. Sen ska jag nog träffa Madde på kvällen! :) I miss her, vi jobbar om varandra hela tiden, så vi hinner aldrig ses typ! Sen så måste jag på stan också och inhandla lite saker inför resan.. Men vi får se om jag hinner det, kanske tar det på lördag istället!


Jag vet att jag tjatar, men i'm gonna say it again: JAG ÅÅÅKER SNAAART! (Märks det att jag är taggad eller? haha) Fyfaaan vad jag ska bli brun! I promise you! :)

Puss !

Day off

Hello! Min lediga dag har spenderats precis så som jag ville spendera den. Jag har vilat ut! Jag har legat och försökt bli friskare och läst eclipse (3e twilight boken) och även solat lite :) Imorgon är min näst sista dag på jobbet innan jag åker, och det ska bli så SJUKT skönt efter jobbet på fredag! Då är det bara att börja packa och fixa lite grejer, sen bär det av på måndag! :D Jag Längtar!

När jag är i Aiya Napa så kommer Rasmus och Theo (2 av mina lillebroshor) åka till Dubai och hälsa på pappa! Som sagt, det är så sjukt varmt där nu, så jag är nästan glad att jag inte ska med. Jag står knappt ut med värmen här! Idag har jag typ gått runt i bikini hela dagen. Men självklart så skulle jag inte tacka nej till en resa till min pappa och min adorable baby brother Adam! Som inte är så baby längre faktiskt! Kolla vad stor han har blivit!


Cutiepie! Jag saknar dom! I höst eller i vinter ska det definitivt bli en trip till Dubai! Det Måste det bli!

Nu ska jag försöka fixa min internetbank som jag inte fattar ett piss av! Wish me luck!
Puss!

villhamåstehaskaha!


Jag döör! Jag MÅSTE ha dom här skorna! MÅSTE ! NUUUU!
Aren't they beautiful!? Åh i looove them!

♥♥♥♥

Vila

Inatt sov jennyfer här! :) Vi planerade våran resa lite och åt buulllaar ♥ haha . Sen skulle hon upp och jobba åt mig. Sån jävla tur att jag är ledig idag för min kropp typ skriker efter vila! Jag har ännu ondare i halsen idag och känner mig as förkyld! Så jag har typ druckit citronvatten, te och ätit rå vitlök nu på morgonen. Så nu sitter jag här med en underbar andedräckt och hoppas på att det hjälper!! Jag VÄGRAR vara sjuk nästa vecka !

Idag ska jag ner till mammas jobb och fixa håret. Min utväxt är hemsk just nu! Sen ska jag även färga ögonfransarna! Så jävla skönt, för då kommer jag typ inte behöva sminka sig så mycket i aiya napa ! :)

Men nu ska jag lägga mig i sängen igen och som sagt: VILA!


havet! ♥


Pusshej!

RSS 2.0