Aiya Napa mini reunion.

Hola! Jag och Madde kom nyss hem, trötta och slitna. Det var ju lite reunion igår hos tove. Några som vi träffade i Aiya Napa kom som sagt till Uppsala. Så det var lite förfest hos Tove, sen drog vi ner på stan. Vi kom inte in på BJ, så vi var lite på framfickan, och så tog vi även en sväng förbi Orange. Men efter ett tag tröttnade vi, så hamnade vi på Max, och sen bar det av hem till Tove igen. Hos Tove "efterfestade" vi till 5 typ, sen sov alla där. Haha när vissa var trötta och sega på slutet så var jag och Calle och Jennyfer hypade, och stog och flum dansade till massa skumma skivor som vi hittade i Toves vardagsrum! Haha , Madde låg och filmade i soffan men jag tror nog det är bäst, för eran skull, om jag håller dom filmerna för mig själv.. xD
Hur som helst så var det en rolig kväll, förutom att man skäms över Uppsalas uteliv!! Ush, det finns ju typ 2 klubbar, och typ inga som det är 18 på! Men men , we had fun anyways!

Det kanske kommer lite bilder sen, om jag lyckas ansluta min mobil till datorn (som inte verkar funka just nu) ..

Ikväll blir det nog en chill kväll för jag har sjukt ont i benen efter igår.. Jag vet inte riktigt om det är svininfluensa-värken som sitter kvar (för det känns som samma slags värk), men det går nog över snart! Jag sov typ 5 timmar så det kan ju vara att jag är trött och sliten också..!

Nu ska jag som sagt försöka fixa det här med mobilen..
Lateerz! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0