there, i said it!

Jag är trött på att vara uttråkad! Jag är trött på att sitta inne. Jag är trött på att se min bränna långsamt försvinna. Jag är trött på att vara ensam hemma. Jag är trött på att äta samma mat hela tiden. Jag är trött på att kolla på serier hela dagarna. Jag är trött på att vara isolerad! Jag är TRÖTT på att ha fucking SWINEFLU!
Så ! Nu vet ni!

Ja, jag fick det där borta, fast mitt bröt inte ut föränn sista dagen. Jag var på sjukhuset tisdagkväll/natt och tog prover. Och fick besked, att ja, det var svininfluensan. Det går över av sig själv, det är inte farligare än en vanlig influensa, men nackdelen är bara att det sprider sig så lätt, och det vill man ju förhindra. Så man ska hålla sig borta från folk ca en vecka efter att man börjat må dåligt.. Och jag började må dåligt på måndagen, så visst det är inte många dagar kvar nu, och jag mår typ bra nu.. febern är borta osv. Men i'm SO FREAKING BORED! Sen jag kom hem har jag varit ensam, i mitt hus, unable att kunna gå ut och ha kul. Eller bara att träffa människor! This SUCKS!

Men hade det inte varit pga. att jag haft en awesome semester veckan innan hade jag fan gått under. Så på ett sätt var det fan värt det ! För vi hade så sjukt kul, jag kan inte ens beskriva det!
Men som sagt.. jag är trött på att vara isolerad nu!

Nöff nöff...
Hahah lite humor har jag rätt till just nu xD

Puss!

Kommentarer
Postat av: johnny

Känner mej lite elak som skämtade om det innan du åkte :O Förlåt och hoppas du blir av med skiten snart :)

2009-07-18 @ 23:30:25
Postat av: Paula

hahaha vi alla skämtade om det, både innan , under resan och vi skämtar fortfarande om det. fast det är lite mer av ett inside joke för oss som har det :P hahah

2009-07-18 @ 23:33:42
URL: http://paulasimons.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0