Bokat och klart!

Yes, it's done! På måndag åker jag, Jennyfer och Tove till Aiya Napa! :D Cyprus baby ! WOHO! Jag är så jävla taggad! Jag ska bara jobba 3 dagar till (ledig onsdag), sen är jag ledig lördag söndag och sen ååker vi! :) Vi bokade och betalade allt imorse, eller ja, dom gjorde eftersom jag var i upplands väsby, men nu är det hur som helst klart! :) I'M SO EXCITED!



Imorse tog jag och mathilda tåget till upplands väsby tjugo i 10. Vi skulle bli upphämtade där klockan 10. Men vi fick sitta och vänta lite. Vi satt en timme. Sen blev det två timmar. Tre timmar. Fyra Timmar. FEM TIMMAR! Han hade typ fått fel på bilen och sa att han skulle fixa den, sen komma. Så vi satt och läste lite. Gick runt i Väsby Centrum lite (och jag blev kär i massa skor). Gick in på Ica och Coop och köpte kakor och glass till lunch (det var allt vi hade råd med), solade m.m... Sen ringer han efter 5 jävla timmar och säger att det kommer ta lång tid med bilen, och att vi kan åka hem. WHAT THE FUCK! Jag börjar typ skälla ut han och säger att vi borde få lön för det ändå och massa.. Tydligen så kommer vi det , så isf var det ju en jävligt nice "jobbdag".. Men det känns ändå lite slös! Men men, man kan väl inte förvänta sig annat när man jobbar för en turk som inte kan klockan! Han är Alltid sen! Varenda dag, jag skojar inte! Och deras fina kurd musik som dom spelar på högsta volym i bilen kan jag fan utantill nu. Men Pengar är Pengar! Om det inte hade varit för det här skitjobbet så hade jag aldrig kunnat betala resan, så jag är fortfarande glad att jag har det! :)

Nu ska jag ut i solen! Jag lovar att uppdatera lite mer ikväll, men det känns så ovärt att slösa min lediga tid framför datorn nu när jag väl är ledig. Jag är as sugen på att bada ikväll också! :) Vi får se !

Puss hej !

Kommentarer
Postat av: Anonym

vrf skriver du "turk" alla invandrare är inte turkar speciellt inte när du sen skriver "kurd musik".

2009-07-11 @ 21:59:47
Postat av: Paula

Därför dom är turkar. Jag hatar själv när folk säger turkar till alla invandrare..?

2009-07-14 @ 12:41:39
URL: http://paulasimons.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0