Min mobil-lösa dag

i know.. bad update today. men jag har haft massa för mig. Jag vaknade imorse och skulle ut och springa med mamma, men jag var helt medvetslös typ, för jag kunde inte sova igårnatt så jag hade sovit typ 3 timmar.. Mamma kände tydligen likadant då jag fick ett sms av henne precis efter jag vaknat där det stod:

Ska vi hoppa över det? Det ösregnar!

Fine by me tänkte jag och somnade om direkt.. Sen vaknade jag vid halv 12 av att michelle ringde mig och påminde mig om hennes "Farewell-dinner" som var ikväll. Hon ska åka till L.A och Hawaii i en månad så vi och några andra girls skulle ut och äta.. Efter michelle väkt mig, så gick jag upp och åt frukost, och sen åkte jag och solade med Malin.. (Ja jag orkade inte gå till skolan.. Men vi gör ändå inget vettigt..) Efter att jag hade blivit lite brun så åkte jag med Mamma och Andrea för att göra lite ärenden. Bl.a en tripp till banken och så skulle jag hämta upp mitt paket från H&M med min FAA tröja i och Maddes födelsedagspresent!

Efter vi hade gjort lite ärenden så åkte jag och Andrea ner på stan, för att äta lunch och gå lite i affärer. Vi åt asgod sallad på Uniqo och sen blev det lite shopping! Min plan var att hitta någonting att ha på mig på avslutningen , men det hittade jag inte. Ush jag är så jävla trött på skolan nu, så jag vill typ inte ens gå dit. Så jag orkar typ inte klä upp mig till avslutningen , när man bara är där typ en timme eller nått och sen är det klart! Men jag ska nog fika med några i klassen efteråt , så lite fin kan jag ju försöka va.. Efter våran runda på stan så mötte jag upp Michelle och gänget på Il Forno och vi åt en trevlig middag (eller jag som fortfarande var asmätt från Uniqo-salladen åt en dessert bara :P)..

Men det VÄRSTA med min dag är att jag har tappat bort min MOBIL! Jag hade den i bilen när vi åkte till banken. Jag hade den inne på banken. Jag troor att jag hade den efter banken också, när mamma skjutsade oss till stan. Men det var först när vi gick ut ur bilen och mamma körde iväg som jag upptäckte att den var borta. Så jag trodde bara att jag hade glömt den i bilen. Men nu har jag letat igenom hela bilen and i can't find it! :'( !! Så antingen har jag tappat den på marken vid banken eller när jag klev ur bilen i stan, på något konstigt sätt utan att märka det, eller så ligger den kvar inne på banken. Så jag ringde och spärrade mitt kort och så ska jag ringa till banken det första jag gör imorgon bitti! PANIK! Vad ska jag göra om den är BORTA!? Jag kände mig helt handikappad bara idag på stan för att jag inte hade den!!

Så ni som försöker få tag i mig, ring hem till mig, eller till Andrea eller nått.. För jag har ingen mobil.. This SUCKS !

Nu ska jag gå och lägga mig och förhoppningsvis kunna somna inatt!

Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0