Pain

Det var nog bra att jag stannade hemma från skolan idag, för jag har haft sjukt ont i magen hela dagen. Jag hatar mina magproblem! Jag önskar jag visste vad det berodde på! Men allmänt tror jag bara att jag har väldigt känslig mage. Så det ända sättet att cure it är vell rutiner och bra mag-mat.. Hur som helst så får jag vell bara vänta ut det eller nått, men just nu har jag skit ont! :(


Jag fastnade vid twilight boken idag och har inte gjort så mycket annat. Legat lite i solen, men jag är fortfarande typ albino. Jag kan ju bli en vit vampyr som i twilight :P haha .. Boken är bra hitills! Fast jag, som då såg filmen först, är förvånad över hur lik den är filmen. Det är ju typ exakt samma repliker.. Vilket det inte brukar vara när det har gjorts en film av en bok.. Tex. som Harry Potter; Visst , böckerna och filmerna har samma handling, men inte exakt samma repliker iaf. Jag vet inte om det är bra eller dåligt, men när jag läser boken så spelas typ filmen upp i mitt huvud, eftersom jag har sett den så många gånger.. Aja hur som helst så fastnar man och det är ju en asbra bok. Jag har hört att twilight böckerna sålt mer kopior än Harry Potter böckerna. Kan det stämma? Awesome isåfall! Great Job av författaren!



Ja, så ser twilight människorna ut i mitt huvud. På ett sätt tycker jag att det är synd, att man inte fått skapa sin egna uppfattning om hur karaktärerna ser ut. Innan man såg filmen lixom.. Men men , dom är ju gorgeous så det är ju bra ;)

Puss !

Kommentarer
Postat av: johnny

Vargmannen är coolast av alla i casten :O Och vampyrer gilttar inte i solen! Annars är det en bra serie :)

2009-06-08 @ 17:43:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0