Utekväll

Hello! Igår så var det ju sista studentskivorna, och jag och michelle m.fl. var väldigt partysugna! Så vi började med att fixa oss lite hemma hos michelle. Sen bar det av hem till Maria, där vi förfestade lite. Efter vi hade varit hos Maria, i hennes fina stora (!) lägenhet så tog vi bussen in till stan, till bj (igen). Först så hade vi tänkt gå till göteborgs nation där det också var skiva men sen så blev det tydligen inte så ;P . Det var jätte mycket folk och vi fick stå och köa ett tag, men till slut kom vi in. Det blev Mycket dans (och inte bara techno/house den här gången, finally) och jag och mina girls hade kul! Sen blev det ju lite drama också, men det blir det vell alltid när alkohol är involved. Haha. Jag hade hur som helst kul!

Jag och Sasha kom hem till mig vid 3-tiden kanske men somnade inte föränn vid 4. Så idag har jag typ sovit bort hela dagen. Nej, men vi har segat oss väldigt mycket, vi satt och åt frukost till klockan 3 typ! Men det var mysigt! Nu har hon åkt hem och jag sitter här och vet att jag borde plugga, men ändå gör jag det inte. (Som vanligt).
Jag vill bara kura ihop mig under täcket med en stooor kopp chai te med mycket honung i och kolla på massa serier. Jag får alltid lust att göra det när det är sånt här regnigt och skitigt väder ute!
I liike it (brittish accent) ;)


Lovely!
Tänk om mitt hår kunde se ut sådär! Ush ni ska se det nu! Inte nice!

(Fuck it, det blir nog lite serier iaf!)
Puss !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0