Uppsats

Tjabba! Jag sitter och skriver min historia uppsats. Och faktiskt (:O) så går det ganska bra.. hitills iaf! Jag tror jag har ett lättare ämne den här gången (än vad jag hade när jag skrev min Sam-uppsats) . Jag skriver om Rosa Parks och hur stor roll hon hade och vad hon gjorde för att förbättra de svartas rättigheter i USA. Hitills har jag bara skrivit inledningen och gjort framsidan och så.. men still.. det känns som det flyter på lite iaf! Which is good, för så kändes det inte med Sam-uppsatsen.  För er som inte vet vem Rosa Parks är.. Jobbigt för er. :P I'm already writing an essay about it, så jag tänker inte sitta och förklara något här. Googla bara ! :)

After the Supreme Court decision, Rosa Parks rides at the front of the bus.
Rosa Parks

Nu ska jag tillbaka till min Uppsats!

See yaa ! ♥

Back in school

Hello! First day tillbaka i skolan idag, and i'm feeling better ! :D Yaay ! Jag hade kort dag i skolan, och sen så åkte jag hem, och jag har more or less pluggat hela dagen. Sucks, men det behövs! Jag har english grammar prov på torsdag och jag är inte ens i näärheten klar med grammar häftet. Så det har jag jobbat med ganska mycket idag. Sen har jag ju min jävla historia uppsats att skriva också, som måste vara klar innan jag åker på lördag.. Men we all know att jag SUGER på att komma igång med sånt.. Men i'll try !!!

Nu ska jag faktiskt gå och duscha och försöka komma i säng tidigt! :)
Lateerz!


so relaxed, but so cool!  MK


Val D'isère

På lördag smäller det! Nu måste jag ju börja packa och allt :O ! I suck at packing, och kommer förmodligen att göra det på fredag kväll :P haha..


Bild från Val D'isère 2 years ago! :D
So much fun!


studs


fashion toast

Turn off your lights - Earth Hour

Ha lamporna släckta i 1 timme. Earth Hour 2009.
28 mars 2009 klockan 20.30-21.30 - Alltså ikväll!

läs mer -->  http://www.earthhour.org/about/se:sv




Coolt! I'm doing it!


hello sunshine



Man ser faktiskt solen på morgonen nuförtiden! :) Ljusare tider <3

Still sick

JAG HAAATTTAAAAARRR ATT VARAA SJUUUUUUUUUUUUUK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag mådde bättre igår, och trodde att jag skulle må Ännu bättre idag. Men neeej, i feel Worse! Seriöst!? What the fuck is up med mitt immunförsvar?? Normala människor blir lite förkylda, vilar lite och sen blir man frisk! Måste mitt alltid hålla i sig så jävla länge!?!? Allt jag har gjort de senaste dagarna är att vila och ta hand om mig själv!!
I'm so mad right now!

Les Alpes

Alperna för min del om lite mer än en vecka! :D Val D'isère with my dad and my brothers! :) Duuude ! :D Jag är värsta excited! Det ska bli skitkul! Sist vi var där så var det as bra väder hela veckan och jag blev till och med lite brun! :O :D
I love it!


I Miss you sis ! It's a shame att du inte följer med i år ! :( But I don't feel sorry for you tyvärr! MIAMI BABY!

Jag är fortfarande sjuk :( .. Men det börjar kännas bättre!! Iaf i huvudet och med febern och så. Halsen låter fortfarande som en kråka med rökhosta men what to do .. Jag dör av uttråkadhet (new word ? :P ) så jag ska till skolan imorn ändå! För jag har had enough av alla dåliga daytime television serier nu! Hahah. Plus att jag bara har en lektion! :D

Fyfan vad jag har blivit dålig på att blogga these days.. :/ .. Men det går i perioder , om ni inte har märkt det :P.. I'll be back! 

Nu ska jag gå och äta vååfffllooorr :D

Gisele Bündchen

As I predicted så har jag blivit sjuk :( Sucks! Men men, jag har vilat hela dagen, och hopefully så mår jag bättre imorn!
 Har inte suttit vid datorn någonting heller, that's why i haven't been updating. Och för att jag inte har någon ork..


gisele bündchen
loose clothes och utsläppt hår. om det ändå vore så enkelt för alla att vara så snygga!

Godnatt!♥

here we go again...


Yes, i'm in love, AGAIN in a pair of shoes! Jag funderar starkt på att slå till! Jag har stoora planer för dessa skor! Vi kallar det "extreme shoe make-over" Men vad säger jag inte än! Om jag köper dom och utför min lilla make-over så får ni se :D
Ååh I want!

Lateeerz! ♥

FRI FRAKT HELA VECKAN



OFTA dom skickar sånt här till mig!? It's like they're trryyyying to make me feel more broke! Det första jag tänkte var shooooooeeeeeeessssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
That's it, jag kan inte hålla mig!
Nu ska jag gå in på nelly.se och probably bli kär i 50 miljarder skor som jag kan köpa UTAN FRAKT!

I know i know.. I need a job!

Puss!

Monday

Hey dudes! (Okej jag ska försöka dra ner på the dude-ness xD) Imorse så missade jag skitbussen och kom sent till skolan. När jag kommer till skolan så hade vi ändå ingen lektion, utan vi hade bara fått nån uppgift som skulle in om nån vecka.. Lite surt.. Men men , mina kära homies i min klass gjorde mig sällskap och senare så var jag med Wafa också! Så det var ingen fara att jag hade kommit för tidigt :)

Efter skolan så åkte jag och Michelle hem till Wafi och åt hennes mammas aawessomme libanesiska mat! Wafa tvingade oss att äta oss spy-mätta som vanligt. :P hahah . Men det var skitgott ändå! Även fast jag mådde lite illa efter! xD
Sen deckade Michelle och Wafa för att dom var trötta och mätta och jag låg och kollade på Greys! Men jag började typ frysa och få ont i huvudet, och jag hade redan gått runt och hostat hela dagen.. och hostan blev värre.. :( Så jag åkte hem och nu mår jag ännu sämre.. :/ Jag tror att jag håller på att bli sjuk :( And we all know i haaate that! Men mamma och dom har vart lite sjuka hela helgen, så ofcourse blir jag smittad :( .. BLÄ!  Aja vi får se om jag mår bättre eller sämre imorrn, och vi får se om det blir nån skola för mig imorrn.. I haateee beeinnng siiiickk!!!

Nu ska jag gå och dricka té!
Pusshej!

Duuuuuuuudddeeee

Hey duudes ! I'm tooootalllyy going to school right nooow ...
Swwweeeeeet . Toooootalllyyyy... Or not dudes... I'm like freakin' tired duudes, it's not even funny ! Like duuuudeee! What should i doooo? Smoke pooot duuude . Or go suuurfffiiin'..

HAHAHAHAHAHA Michelle förstår iaf min humor!

I'm sorry jag är flummig och trött !

Puss!

Julia Stegner


Blonde, a Tan and Light Colors. Wonderful!
I want spriiing!  Det ska tydligen bli kallt och snöigt hela veckan! Kiilll meee ! What the fuck lixom!!?


Dance

Hello. Jag har precis vart och dansat :D. Som alltid, på söndagar ;) . Adena var sjuk, så Anette kom istället. Vi körde en as rolig (men svår) house koreografi. Det var så länge sen vi körde House så det var verkligen as kul! :) Och alla blev helt genomblöta för att vi tog i så mycket :D Haha..

Här är en av bilderna från när Anette tog kort på oss i Onsdags. Fyfan, det vart inga vackra bilder direkt. Eller jo, på dom andra :) I don't know what is up with my pose, eller med minen... Men jag måste sluta vara så himla rädd för att ladda upp bilder på mig själv. Så i'm working on it okej!


Nu ska jag gå och ääta :)
Puss !

Dans 17/3

Smålands Nation den 17/3

Först var det make-up time på DC. Jag stod för sminkningen och det blev lite crazy sminkning, men det det som var meningen. Vi skulle se lite psycho ut. :) Alla var glada och laddade!


Sen blev det ett snabb genrep för lite dansare som precis hade haft klass.



Här är vi on our way till från DC till Smålands.. freaks :P.. alla glodde xD


Och här är lite dance pictures. Det var skit bra , för det var jätte stor plats där inne, så man kunde verkligen ta ut rörelserna och göra allting stort som det ska vara :)


Så, det var det! I love it <3 Dancing is my passion!!

Puss !

Sunny Day!

Tjabba! Mitt internet har segat lite de senaste dagarna, så jag har inte suttit vid datorn så mycket. That's why det har varit lite dålig uppdatering! .. If you were wondering ;)

Idag är det Lördag! Väldigt skönt, för jag var ledig igår med, så jag har fått en riktigt väl behövd lång-helg! Det känns lixom som att det är söndag idag ! :) Fett skönt! Det är jättefint väder idag, och nu tror jag (och hoppas) seriöst att våren är på g! För nu är det sådär torrt på gatorna, och så ligger det bara en massa grus kvar överallt, och solen skiner. Lite vår känslor får man iaf! Även fast det inte är så varmt än!


I torsdags så var jag vi på BJ och dansade loss. Hahah. Det var nån Spring Party grej, och det var huur mycket folk som helst där. Verkligen typ alla man känner som är 18-19. Sen vissa som var under 18 också då ;P som hade lyckats komma in ändå ;).  Det började med lite förfest hemma hos Sevgi med tjejerna, och sen blev det taxi till BJ. Trevlig kväll! Men jag hade jäävligt ont i fötterna när vi gick hem sen! 12 cms klackar en hel kväll , ja som ni förstår så gör det gaaanska ont i slutet av kvällen. Men that won't stop me från att ha höga skor! Aldrig! Ju högre desto snyggare ! ;D


Igår så var vi vääldigt sega. Jag vaknade hos Sevgi och typ låg i sängen halva dagen. Sen gick vi och köpte pizza. Mozarella pizza med pesto! Yuuum ! Satt jävligt fint! :D . På kvällen så var jag hemma hos michelle och åt sushi och snackade massa skit :) ! Det var längesen <3 Så det var mysigt som fan! Och skönt, för jag var lite sliten ;P hehe ..

Och idag är jag också på värsta seg-humör! Jag vet inte vad det är med mig.. Det är vell mitt jävulska schema som tar kål på mig! Så idag har jag bara chillat här hemma. Gjort sånt som jag annars aldrig hinner med :) Tex. att måla naglarna, och städa. (Fett duktigt av mig!, Jag städar aalldrig !)..

Ikväll ska jag nog till Julia :).. Madde försökte dra med mig på någon fest i Stockholm, men pank och trött som jag är så bangade jag.. Plus att jag har dans imorgon rätt tidigt, så palla vakna upp i Stockholm och ba: Hur ska jag komma hem? :P Så jag ska till Julle istället.. Fast senare.. jag ska sova lite nu :P Blev väkt klockan halv 8 imorse efter kanske 4-5 timmars sömn, för att Michelle skulle och jobba! So i'm pretty tired..

Puss ! ♥
(Jag lägger upp lite dansbilder sen!)


rättskunskap

Hello. Jag har precis vart och dansat! Sen var jag hos sångpedagogen tidigare idag också! :) Det var kul!! :D Hon sa att min röst va vacker och att den hade bra styrka typ.. eller nått liknande. Då blev jag glaa :D Haha..
Idag på dansen så ville anette typ "chilla" lite och ta kort på oss typ. And i hate that kind of stuff, så jag ser inte fram emot att se bilderna. Ser säkert helt retard ut som vanligt! :P Men men.. Hon filmade koreografin också :) Sen körde vi lite Hype, och lite Adenas koreografi, och sen sprang jag till bussen!
Nu måste jag verkligen plugga Rättskunskap! Prov imorn och jag har bara börjat läsa igenom lite, men jag har inte kommit långt! Även fast jag satt 2 timmar på stadsbiblioteket och pluggade! SJÄLV! Eerkänn duktigt! Jag kände mig värsta duktig iaf! Fast jag har mycket kvar! så.. Seee yaa !

(Bilder från smålands igår hinner jag tyvärr inte lägga upp nu, men dom kommer.. nån gång! Jag lovar! :) )

Puss !

Crew 018 @ smålands nation

Uppträdandet idag gick jätte bra! :) Det blev till och med lite bilder, för att min kära Michelle följde med som fotograf ;D Men nu måste jag verkligen sova!
Här är en bild:



Det kommer fler imorrn, eller i övermorgon!

Puss!♥

Trött/Seg-dag

Hello! Jag har precis ätit världens godaste lasange till lunch! Mamma gjorde lasange igår, en vanlig och en vegetarisk med massa grönsaker i (mest för min skull :) ). Nej, inte för att jag är vegetarian, men i'm not a big fan of lasange, eller av kött heller för den delen. Kyckling och fisk is my thing, men resten skulle jag lätt kunna leva utan! Den vegetariska var iaf SKIT god så det fick som sagt bli min lunch.

Jag var i skolan till 11 idag, sen så kände jag att jag inte orkade mer. Jag sov jätte lite inatt (igen) och jag kände mig helt svag och trött i kroppen. Vi hade ändå bara idrott och svenska kvar, och då kände jag att jag lika gärna kunde åka hem och sova, plugga lite m.m. För jag kommer inte att hinna plugga nått ikväll, eftersom jag vi ska uppträda.


wonderful! ashley olsen.

Idag var det lite halvmulet på morgonen, men nu tittar faktiskt solen fram lite då och då! :D Och snön är påväg bort nu!
I know it! Yaay!

Nu ska jag gå och plugga! Ush i hate it. Men det börjar lugna ner sig lite nu faktiskt ! Jag har inte liika mycket! Och btw så fick jag VG på mitt Naturkunskaps prov! :) Det var kul, för jag hade inte pluggat väärsta mycket. Jag hade typ läst igenom texten en gång och sen pluggat lite samma dag som vi hade provet! :) Så jag är nöjd med resultatet!

Puss !

Monday!

Imorse så vaknade jag i hopp om att det fina vädret hållt i sig tills idag. Så drar jag upp persiennerna - och så är det äckel-grått överallt igen. Men en sak är bra: Snön håller på att smälta bort! I liike !

Jag var ledig från skolan idag, hade bara utvecklingssamtal 10.40. Jag tycker att utvecklingssamtalen nuförtiden känns så meningslösa! Dom berättar typ saker som man redan vet och sen så sitter man där och småpratar lite med läraren för att fördriva tiden.. Det började med lite "Det finns inget att klaga på med dig" (which i don't agree with) Sen satt jag och pratade med båda mina klassföreståndare om projektarbete (lite allmänt om ämnet) , om vad jag gör på fritiden, om vad dom gör på fritiden :P och lite annat chit chat.. Ganska waist altså.. Men skönt och vara ledig!

Efter utvecklingssamtalen så åkte jag till mammas jobb och fixade utväxten. Skönt! Det behövdes verkligen, det såg hemskt ut innan! Fast det blev lite för ljust if you ask me, men men. Sen följde jag med Mami och handlade lite. Sen kom Julia och vi åkte och solade! Skönt, att få bort det allra blekaste iaf! Även fast jag blev liite röd :P , men det blir jag alltid!

Imorgon blir det Smålands Nation med Crew 018! Det ska bli kul! Det var längesen vi uppträdde nu!



Förra terminen på Kulturnatten. Vi uppträdde på Stora Torget på dagen och på Birger Jarl på kvällen! (Me wearing the pink adidas)
:)

See ya !♥

Mischa Barton


Mischa Barton during fashion week.
Awesome!


oui, s'il vous plait


love it

A weekend trip to paris?  Yes, please!


Life is good



iskaffe, frukost på balkongen, solglasögon, shorts , klänningar, cykla till skolan, små väskor, glass, sandaler, blommor, ljusa nattpromenader, syster kommer hem, SOLSKEN! ♥
Sommaren kommer. Sakta men säkert!
Idag var första dagen som jag verkligen kände vårkänslor! Med bra musik i öronen och skinande sol i ansiktet! Och det var inte ens kallt med min vårjacka! :D Life is gooood !

Det är sjukt vad lite solsken kan göra! Man blir ju alldeles lycklig! Även fast jag egentligen borde sitta inne och plugga hela dagen, så bryr jag mig inte! I don't CAARE about allt det jobbiga i livet! MASSA plugg, långa skoldagar.. WHATEVER ! Så länge det blir vår nu så är jag Glad! :D

♥♥

xox

Den här jeans reklamen är så jävla cool! Det finns verkligen reklamer som är helt meningslösa, som man knappt reagerar på. Men sen finns det sånna som blicken verkligen fastnar vid! Och det är sånna reklamer som funkar bäst tror jag! Jävligt duktig fotograf iaf, och den som hittade på reklamen då ;P




Erkänn ni blir liite mer sugna på att köpa diesel jeans när det är en så snygg reklam!?.. Lite iaf ?
haha..


Caannnddyyy

Hello ! Det är lördag idag and i'm soo tired! Jag vaknade klockan 08.00 imorse! Väldigt duktigt! Med tanke på att jag gick och la mig vid 3!! Det gick bra på dansen idag :) , även fast alla inte var där. Och nu har vi koreografin till tisdag! Så det känns bra! Nu ska vi bara fixa kläder och smink och sånt ! :)

Jag är väärsta godissugen! Jag har varit det både igår och idag! So wierd för hela veckan så har jag typ tackat Nej när nån har offered godis och inte alls varit sugen! Som är Väldigt olikt mig! Men nuu tar det igen i guess! I want candy! hahah.. Jag får gå och köpa lite!

Kvällens planer är nog någon form av melodifestivalen-kväll med några kompisar! Jag är egentligen emot melodifestivalen, och jag Hatar alla schlagerlåtar !! Men det är det ända mina kompisar vill göra ikväll :P så jag får vell offra mig! hehe..

Nej, nu ska jag kolla på Desperate Housewives. Avsnittet som jag missade den första veckan, när det började gå igen! :)



Puuss!

Freeeedaaag !

Goodmorning! :D Idag är det fredag! FETT skönt med helg efter den här jävla slitveckan!! Jag har mitt sista prov for the week idag, men det går nog bra.. Hoppas jag ! Jag har sovmorgon till kvart i 11 idag! Också fett skönt! :)
  Helgens planer är lite olika. Ikväll vet jag inte riktigt.. Tjejerna är taggade på att gå ut på krogen, men i ain't got no money :P haha I know, i know, i need to get a job! Men aa vi får se helt enkelt. Hur som helst så får det inte bli för sent, för jag ska upp ganska tidigt imorrn och dansa! Extra-träning! VEM lägger in en extra-träning klockan 10.30 på en lördag!? Resten av världen soover ju då!! Det innebär altså att jag måste vara i stan vid 10.. Kanske vakna 9 nånting.. PALLA ! Aja , jag måste iaf gå dit, för vi måste träna på Koreografin, för vi ska uppträda på Tisdag! På Smålands Nation! Det blir nog kul! :D


Fin bild ! Jag längtar som FAN till våren! Speciellt tills all snö och is smälter bort ! Jag längtar tills high heels-season helt enkelt ! :D För nu går det fan inte :/ Jag halkar med bara mina sneakers. Hur skulle det då gå med höga skor ? :P
I'm a bit clumsy i guess ;P

Nu ska jag till skooolan !
Puss hej!

Sweet dreams, or a beautiful nightmare

Yes, den låten -> Sweet Dreams-Beyonce (den vi dansar till med Adena) har varit i mitt huvud mer eller mindre sen i söndags !! Haha, jag fastnar ALLTID på låtar! Jag försöker få bort den här, och typ lyssna på andra låtar som lätt fastnar , men det funkar inte! Den går inte bort ur mitt huvud! Aja, it's a good song anyways.. :P

Ingen motivation att blogga just nu, what so ever , så ni får en fin bild istället!


(Hittad på nån blogg nån gång för längesen. Don't remember where!)

Idag ska jag bara plugga till mitt naturkunskaps prov som jag har imorn! Shit vilket jävla liv jag har fått! Det ända jag har gjort den här veckan är att plugga typ! Jag har typ aldrig pluggat såhär mycket !! Fast ifs så har jag aldrig riktigt haft såhär mycket i skolan på samma gång förut heller! Men men.. det är bara att kämpa på! Men imorn är det freeedaag ! ♥ Which means HELG! Which means inget plugg på iaf 2 dagar! :D
Hahah :)

See ya !

Booring..

Hey dudes (fyfan vad jag har fastnat på ordet Dude :P hahah) Just nu sitter jag i skolan. Jag hade spanska prov nyss.. no comment :P haha.. Jag typ gissade mig fram på allting .. men förhoppningsvis så är några av gissningarna rätt ! :)
Igår satt jag hela eftermiddagen och skrev min svenska uppsats, så den är klar och inlämnad nu! Skönt att ha EN grej off my shoulders! Plus spanska provet också då! :) Ush idag går jag till halv 6 ! Eller okej, 17.20 .. men typ halv 6! Sucks! Men men ... Jag känner inte riktigt att jag har ngt roligt att blogga om just nu, så why bother egentligen!? :P Det enda jag gör nuförtiden ändå är att klaga och plugga ! :P Så ni får dras med det ett tag .. sorry!

Nu ska jag tracka michelle lite , som håller på att göra ett arbete med sina classmates !

See ya ♥

are they tryyying to kill us!?



HELT SERIÖST VAD TÄNKER DOM MED!? Vi fick nytt schema idag! Vi går till HALV 6 på ONSDAGAR! Tio över 5 på Torsdagar och Fredagar. PLUS att vi har MILJARDER prov och uppsatser , och inlämningsuppgifter till både den här, nästa vecka och veckan efter! HUR FAN TROR DOM ATT VI SKA ORKA!? Asså seriously jag håller redan på att break down! Jag kan fan inte sova på nätterna för att jag är så stressad och ligger och tänker på hur jag ska hinna med allt! Jag vaknade inatt vid halv 2 och låg vaken till halv 4! Jag kunde inte somna, cause there is too much on my mind ! Jag klarar inte av det här ! SERIÖST! :@


Sönderstressad!

Hejhej! Jag kom nyss hem från stan! Jag, Jennyfer, Michelle, Madde och Sevgi satt och pluggade ett tag på stadsbiblioteket. Väldigt duktigt av oss! Jag fick faktiskt lite gjort ! :) Hela min dag har varit helt sjukt stressig! Imorse så missade jag bussen, och inte nog med det, när jag sedan var på väg till nästa buss som gick så kom jag på när jag var framme vid busshållsplatsen att jag hade glömt både mitt busskort och mitt matkort/datorkort! Men jag sket i det och åkte till skolan ändå. Så kom jag sent till Samhällskunskapen, där jag och 3 andra skulle opponera varandras uppsatser! Så jag missade en del och dom fick börja utan mig.. Braa där ! Sen så hade jag spanska, lunch, svenska och sen slutade jag. Men jag väntade på michelle ett tag, för jag skulle gå med henne till stan. Och helt plötsligt så hade vi jätte brottom för vi var kvar i skolan och hon var tvungen att skynda sig till stan innan banken stängde (hon skulle fixa något där).. Så då skyndade vi oss allt vad vi hade till stan. Sen gick vi lite i affärer. Sen pluggade vi. Och nu sitter jag här och äter pasta och fryser ihjäl (Mitt rum är iskallt som vanligt! Jag måste fan kolla upp mitt element!)

Jag har sjukt mycket plugg den här veckan !! Jag är så stressad att jag inte vet vad jag ska ta mig till !! Jag har Naturkunskaps prov (som tydligen är skit stort). Jag har spanska prov. Jag måste läsa ut en bok (Som jag inte ens har kommit till hälften på), och skriva läslogg, bokrecension och oral presentation på. Jag har en Svenska uppsats att skriva. Plus att jag har 2 veckor på mig att skriva om min Samhällskunskaps-uppsats nu efter Opponeringen.  OCH ALLT DET HÄR ÄR TILL DEN HÄR VECKAN!!!!!! PANIIIK! Förutom Sam-uppsatsen då, men jag måste ändå börja med den! Sen måste jag börja med min Historia-uppsats snart också! Den är lika stor som Sam-uppsatsen, fast i Historia då. Och kommer ni ihåg vilken panik jag hade om Sam-uppsatsen, om att jag började för sent med den etc. BLÄÄ ! Asså jag ORKAR inte ! Det är föör mycket på samma gång!


(Bild snodd från google)

Aja.. Vilket klago-inlägg det blev! Men seriöst, jag kan typ inte tänka på annat ! Ush!
Så om jag inte bloggar på någon dag eller två så vet ni varför !

Btw, tack för hjälpen med bikinisarna!! :D Jag tror jag har bestämt mig för den gröna! :)

Puss !

Dance <3

Hello!
Idag har jag dansat, pluggat och segat typ! Dansen var så jävla rolig idag! :D I LOVE IT! LOVE IT LOVE IT LOVE IT! Jag är så jääävla glad att jag fortsatte Street School! :D Vi har så jävla kul varje gång! Och dom har verkligen höjt nivån från förra året :D ! I liiike ! Och den nya koreografin som vi gjorde med Adena var Skit rolig! :D Och bra! Vi dansade till Sweet Dreams- Beyonce. :D :D
Jag har faktiskt inget annat kul att säga just nu..

Ni som har mig på facebook kan kolla dans-videos som jag la upp där idag. En gammal och en från idag! :)

Puss!

Help me !


Okej, nu jag har narrowed it down till dom här! Vilken är snyggast?
SÄG VILKEN NI TYCKER NU!! :D

Nu ska jag plugga!
Puss!

HELP ME CHOOSE



Jag måste välja en! Och jag är typ kär i alla! Can you guys please help me?? Lämna en kommentar. Anonym eller inte , i don't care, jag behöver bara hjälp! Vilket tycker ni är snyggast!? Och ni får gärna säga vilken ni tycker att jag absolut inte borde köpa också! :)

Please help me!
Puss!

Party at Julles

Hej! Allt jag har att säga om gårdagen är spåår ! Nejdå.. Det var väldigt trevligt, men som sagt så spårade det ganska mycket i slutet. Nu ska vi inte gå in på detaljer men jag kan bara berätta att en vild party kväll på landet med massa oinbjudna människor kan leda till allt ifrån bråk, blod och krossade rutor. No more details!  Men sen senare på natten när nästan alla hade dragit så blev det en jävlans bra stämmning igen! Hahaha en natt med sköna människor och mycket skratt!  :) Sen att städa idag var inte lika roligt. Men men.. Jag åkte från julia vid 4-5 tiden idag. Så kom jag hem och tog en behövlig dusch. Sen har jag inte gjort så mycket mer.. Ätit middag och diskuterat gårdagen lite på telefon :P ..

Ikväll blir det nog chill kväll här hemma. Jag vet inte om jag orkar nått annat! Plus att jag måste upp tidigt imorgon och plugga och dansa! Så efter gårdagens bravader så är det nog bäst att vila upp mig lite ;P


 

Ja det var vell allt jag hade att säga just nu :)
 Puss hej ! <3

Disikering..

Hello! Fyfan jag sitter i skolan just nu och jag mår illa som fan! Vi disikerade på Naturkunskapen. Jag trodde inte att jag var så känslig, men jag höll på att spy ! Euw ! Och sen hade vi luch direkt efter, och det var nån jävla kotlett äckel. Jag åt typ 2 tuggor av det vegetariska alternativet och en halv macka. Det gick inte att äta helt enkelt. Ush :/
Men det var fett dåligt att jag inte åt, för jag kommer bli skit hungrig sen! För jag åt ingen frukost imorse heller. För jag mådde illa då med. Så jag tror inte att allt illamående berodde på disikeringen, för jag har ont i magen också :/ .. Men men, vi får hoppas att det går över !

Just nu sitter jag på Historian.. Vi ska välja uppsats ämne.. Jag vet inte vad jag ska skriva om. Jag funderar på någonting om rasdiskriminering eller liknande. För sånt tycker jag är intressant! Vi får se..

Och ikväll bär det av till Julia ! :) "35-års kalaset" remember :P hahah ! Det ska bli kul! :D

I gtg now! Men ha en bra fredag everyone ! :D

Puss!

Working 9 to 5

Hello! Idag har jag haft en sjukt lång skoldag och jag är jättetrött !! Jag gick till 17.10 idag, med matte som sista lektion! Hur tänker man då? Som om man efter en låång och tröttsam dag klockan fem på eftermiddagen överhuvudtaget KAN räkna matte!? Hjärnan funkar ju typ inte ! Aja, hur som helst så slapp jag mitt spanska prov idag, det var uppskjutet till på onsdag nästa vecka.. Jag vet inte om det var bra eller dåligt, för jag har förmodligen en massa annat att plugga till tills då. Men men, jag fick ju mer tid att plugga, så förhoppningsvis så får jag inte bara G ! :) Men på ett sätt ville jag bara bli av med det.. Aja ..

Efter skolan så träffade jag Madde och hennes kompis Acke på stan. Dom följde med mig till banken (var tvungen att fixa lite grejer), och sen så gick vi och åt! Cupido idag igen! :) Men jag äälskar ju deras sallader !! <3
  Sen "råkade" jag även köpa ett par skor! Haha i know, i'm sick! Men dom var billiga och bra! Ett par blåa tygskor från H&M! 5 nya par skor på 10 dagar! Noot bad ! Haha :) Men det är bra, för nu behöver jag nog inte skor på ett bra tag framöver. Fast frågan är om det kommer hindra mig om jag hittar några nya som jag bli in LOVE with! Hahah ;P

Vet ni!? Jag kanske ska få en Victoria's Secret Bikini av min Syster i 18-års present :D Nu är frågan bara VILKEN!? Jag är ju kär i för många! Haha, jag får köra uteslutningsmetoden, tills jag kommer fram till den finaste! Jag kanske behöver er hjälp också! I'll get back to you on that one! :) Men medans om ni vill, så kan ni ju skrolla ner lite och kolla på dom som jag lade upp, och säga vilken ni tycker är finast! It would be a BIG help!


© Paula Simons

Kolla blixten i bubblorna!
Hehe nån har för mycket fritid ;P

Puss !

Goodmorning!

Hey dudes :) Idag har jag som sagt mitt spanska prov, som kommer att gå åt helvette.. Ush jag har ingen motivation nu för tiden! Det börjar gå sämre i skolan :( Inge bra! Jag måste skärpa till mig!! Men men , jag är glaad ändå! :D I wonder why.. :P Haha..
Idag efter skolan, så ska jag på stan och träffa Madde! :) Jag har lite ärenden att göra och sen ska jag köpa present till en viss Julia också! Hon har ju fyllt år, och på fredag så ska hon ha fest ! :) Eller som hon kallar det "35-års kalas" för henne och mig. Eftersom jag också har fyllt år så ska vi fira mig lite också :D Hehe, och hon har ju fyllt 17. Så 17 + 18 = 35! Duuh! ;)

Haha nej nu måste jag springa iväg till bussen!
See ya later aligatorz!



Love it .
Jag vill ha korta-shorts-väder NU !

Puss!

Spanish!?

Hello, jag har precis vart och dansat ! Det var skit kul idag! Alla var helt flummiga och våran koreografi håller på att spåra lite! Men i like it ! :D Haha vi har lite crazy/psycho/vampyr tema :P Haha, men det är skit kul , och jag hoppas det blir bra tillslut!
Nu har jag inget annat val än att gräva ner mig i spanska böckerna och försöka iaf lära mig lite glosor till imorrn! Fyfan det kommer inte gå bra.. Men men , jag har fått G på de andra proven så jag kommer iaf inte få IG i betyg, så det är vell bra. Haha jag försöker se det positiva här :P

Aja , see ya laterrz !

(Tänkte nyss skriva Hejdå på spanska, men helt ärligt så kom jag inte på vad det hette ! ILLA! )

Puss!

5 minuter senare.. ADIOS ! HAHA

when the sun is in your face, all you can do is smile








WILLA HOLLAND   
                                           .

Johanna "photoshoot"

Så! Nu är jag hemma igen! Jag och johanna var och simmade i en halvtimme, sen så satt vi i bastun och i ångbastun ganska länge. Efter det så gick vi på stan och åt! Sallad på Cupido :) Yum! Så nu är jag så mätt så jag tror jag spränger snart! Hehe.. Jag har dans ikväll kl. 20.00 , men innan det så måste jag hinna med och plugga spanska, eftersom jag har prov imorrn. Ush det kommer inte gå bra! :/ I suck!... På spanska iaf!

Igår så fixade jag johanna lite och tog lite kort på henne. Jag sminkade henne lite och lockade hennes hår! Det blev riktigt söta bilder! Här är några av bilderna:


Johanna my cutiepie <3




Den coolaste bilden enligt mig! Tänk er lite Disturbia-känsla!
"Feels like i'm going insaaane.."

Fina bilder va? :) Så blir det när man har en snygg modell ;) ;) haha

Jaja , nu ska jag sätta igång med mitt pluggande!
Puss !

Simning

Hello ! I know, lite bad update.. Men men. Igår så var jag med johanna, atti och petter på kvällen. Och vi fikade och lite sånt :) Det var trevligt. Sen sov johanna hos mig. Och så sminkade jag henne och tog lite kort på henne med min Camera :D <3 Ni får se lite bilder sen, men nu ska vi in till stan och simma :) Motionera lite , haha ! Och så ska vi basta och ångbada och massa! Kul kul!

Nu måste jag gåå, men jag lägger in lite bilder sen från våran "photoshoot"! Haha :)

Puss!

Skolan

Heej ! Jag sitter i skolan med Johanna :) Hehe vi har slutat för ett tag sen, och sitter kvar och gör ingenting, för ingen av oss orkar åka hem :P Vi sitter och planerar kvällen. Vi ska försöka få ihop nått kul, eftersom vi är lediga imorrn :)
Haha vi fick nyss en inbjudning till nått spring party som är på Bj den 19 mars. Och så fick vi en massa extra att dela ut till folk som är över 18. Så nu ska vi göra det :) Haha :P

Puss!

VS bikinis <3

När man sitter hemma hela dagen så blir det lätt att man blir uttråkad. I don't know about you guys, men när jag blir uttråkad så går jag runt och sjunger som en galning (även fast jag har ont i halsen) , fotar, äter :P, provar kläder, gör småsaker som man annars inte har tid med-> målar naglarna m.m. Och allt detta har jag gjort idag. Men en sak till gör jag, som jag borde sluta med : Går in på olika Online Stores och kollar på kläder/skor m.m.! Och så blir jag helt obsessed med allting och bara MÅSTE ha det. Men man kan inte få allt, och efter allt obsessande så har jag lärt mig det. Idag så prövade jag alla mina bikini-överdelar, och typ alla var för små! :( Ifs många av dom har jag haft väldigt länge typ ända sen jag var en småbystad liten 14åring, men ändå , jag blev ledsen. Så gissa vart jag hamnade, Jo på victoriassecret.com .. Vart annars!?
Victoria's Secret vet verkligen hur man gör fina bikinisar!


Coola, Färgglada & mönstrade! Så ska mina bikinisar se ut i sommar!
Det får nog bli en liten beställning från Victoria's Secret i vår! I mean look at the bikinis! Can you resist!?
I WANT THEM AAALLL!!!

Puss
(Nu har jag bloggat läskigt många gånger idag känns det som. Nu får det räcka. See ya tomoorrooww :)

I have a sickness

I know. Det börjar gå till överdrift nu. Jag har på 1 vecka 4 par nya skor, and I keep lusting for more! De här är från en av mina absoluta favoritaffärer när det kommer till skor: Newlook! Jag har köpt två av mina heels där och allltt dom har är så snyggt. Och nu är jag där igen:

JAG ÄR KÄR!



De till vänster är typ de coolaste jag sett ! Fransar och flätat, can it get any better?? De till höger är också amazing, men jag kan tänka mig att de är lite jobbiga att gå i med tanke på den minismala klacken längst ned. Men I LIKE IT!
Fast faktiskt så är ett par heels med guldiga nitar på påväg hem till mig !! Som jag fick av Nishat och Jennyfer i födelsedagspresent ! :D Yaaay <3 I LOVE SHOES!


/Shoemonster

Bubbles



© Paula Simons

Idag har jag varit hemma och försökt friskna till lite, och jag börjar faktiskt må bättre :) Goodie ! Jag har inte gjort så mycket annat än att sitta framför den här maskinen, fotat, drukit té och sovit. Jag borde ha pluggat, as usual. Men i'm too lazy!

Oj vad hände med texten? .. Aja det får vell bli ett lite annorlunda inlägg :P

Puss !

John



Never lets you down does he?


Pics


Shoes and fringebag
Amazing clutch










So funny!













Höj volymen, playa videon och stirra in i bilden under i några minuter

Ta en paus från allt i några minuter. Lyssna och njut! Igorera allt annat. Breathe!



Image and video hosting by TinyPic
Relax

(Remember den reklamen?)
Man blir så lugn av den! Just vad alla behöver ibland, en liten paus i vardagen.

Puss!


Here it is!

Jag har suttit och kämpat hela kvällen haha. Jag hatar att jag är en sån perfektionist när det kommer till sånt här. Har jag väl bestämt mig för hur det ska se ut så får inget vara fel, haha och då tar det ju lite tid eftersom det dyker upp småfel hela tiden! Aja , nu är den klar iaf! Jag körde på ett litet "vårigt tema". Blomman lixom och så försökte jag få in lite färger! :) Hehe.. Det blev en fin ny layout tycker jag! Och vitt istället för svart som det alltid har varit!


So what do you think!?
Do you like it? hate it? love it? detest it?
Tell me :D !

Puss & Godnatt!!


Ny header på G

Hej hej. Jag har varit hemma hela dagen, och så var jag nyss på middag hos min kära Mormor! Jag håller på att fixa med en new header, så förvänta er en liten förändring snart! :D

Puss!

Frost



Av någon anledning så fotar jag alltid frost. Och alltid close-ups. Men i don't know, there is something about it!

Hur som helst så hoppas jag att frosten försvinner snart! :) Och att det blir vår!
Puss !

Alexander Wang


Awesomeness!
Nitarna på undersidan does it!
Buren på denna bild av MK Olsen.


She's out exploring the world!

jag.jpg picture by andreasimons22
Aw, I miss my sister!
Bild: Hennes blogg

♥ Lots of love!

Födelsedagsmiddag :)

Igår så var jag ju ute och åt med my girlies. Lite försenad födelsedags middag :) Jag fick jätte fina presenter ! Bl.a. SKOR av Jennyfer och Nishat. En Bounce-biljett av Madde :D (För er som inte vet det så är BOUNCE ett dance-crew som nu i vår har sina sista shower. Dom är tydligen asgrymma, men jag själv har aldrig sett dom. Så det ska bli AS kul!!) och ett presentkort på en dygnskryssning Stockholm-Mariehamn med Cinderella, också av Madde! :D Så i vår blir det Party-Kryssning!! Woho! Och så fick jag en biokväll med hayat :) av hayat ;) ! Vi åt jättegod mat, och satt där i några timmar och pratade och skrattade! Det var jättemysigt och jag blev så glad att nästan alla kunde följa med till slut!

So, What did i wear? :) Jo, jag hade på mig en klänning, lånad av Wafi (från stylebystars), svarta strumpbyxor och mina svarta oxfords :) Det var iskallt ute igår så ovanpå det hade jag min s.k."fjällvandrarjacka".. haha nej men min tjocka dunjacka! :) Så jag frös ingenting, vilket var skönt för alla andra frös ihjäl typ! Så går det när man springer runt med skinnjacka mitt i vintern. Nej men jag är ju förkyld också, så jag ville inte bli ännu sjukare!


På 2:a bilden så skulle jag försöka på något sätt stå på sidan så att man kunde se skorna i profil, vilket resulterade i den där wierdo posen, men thats what i do best haha.. Posar konstigt altså. Det här med outfit bilder har jag inte riktigt lärt mig än, men jag försöker iaf! Hahaha, hur som helst, så där såg jag ut!

 Madde & Wafa

Michelle och Julia . Nishat och Sofia.
Hayat och Wafa

Och så såg dom ut! :) Senare kom Jennyfer också, men det blev inge kort då! Jag hade ingen kamera med mig, bara mobilen, thats why bildkvaliten suger !

Maten:

Min mat, Det var verkligen as gott alltihop! :) :
Kycklingsallad
med bbq-glacerad kyckling, friterat
tortillabröd, parmesanost, cocktailtomat och caesardressing
Och min dessert:
Choklad
rocky road -
varm chokladfondant med vaniljglass,
rostade nötter och marshmallows

Efter middagen så åkte Wafa och Hayat hem, och resten av oss tog bussen hem till Carro. Efter en komisk, skrattretande och patetisk bussresa så kom vi hem till Carro. Där körde vi igång med Singstar på en gång och jag och Nishat och Michelle satt och klämde i allt vad vi hade till Abba låtarna! Riktigt mysig stämmning! Eller ifs, jag och Nishat klämmde i, Michelle satt och rappade xD Hahaha.
Efter lite fyllespel och kanske en drink för mycket för vissa så tog vi taxi hem till Nishat och somnade direkt!
Jag tog inga bilder hemma hos Carro men det var nog tur det !!

Nu ska jag krypa ned under täcket och dricka massa té och försöka bli frisk. För min förkylning blev inte direkt bättre av gårdagen! Sen kanske jag pluggar lite också, om jag orkar. Jag borde verkligen, men jag orkar inte! Det blir ingen dans för mig idag, eftersom att jag är sjuk! Jag hade gärna velat, för på söndagar har vi Adena.. Men jag är hellre hemma och blir frisk faktiskt! För jag hatar att vara sjuk!!

Pusshej! ♥

RSS 2.0