Monday!

Imorse så vaknade jag i hopp om att det fina vädret hållt i sig tills idag. Så drar jag upp persiennerna - och så är det äckel-grått överallt igen. Men en sak är bra: Snön håller på att smälta bort! I liike !

Jag var ledig från skolan idag, hade bara utvecklingssamtal 10.40. Jag tycker att utvecklingssamtalen nuförtiden känns så meningslösa! Dom berättar typ saker som man redan vet och sen så sitter man där och småpratar lite med läraren för att fördriva tiden.. Det började med lite "Det finns inget att klaga på med dig" (which i don't agree with) Sen satt jag och pratade med båda mina klassföreståndare om projektarbete (lite allmänt om ämnet) , om vad jag gör på fritiden, om vad dom gör på fritiden :P och lite annat chit chat.. Ganska waist altså.. Men skönt och vara ledig!

Efter utvecklingssamtalen så åkte jag till mammas jobb och fixade utväxten. Skönt! Det behövdes verkligen, det såg hemskt ut innan! Fast det blev lite för ljust if you ask me, men men. Sen följde jag med Mami och handlade lite. Sen kom Julia och vi åkte och solade! Skönt, att få bort det allra blekaste iaf! Även fast jag blev liite röd :P , men det blir jag alltid!

Imorgon blir det Smålands Nation med Crew 018! Det ska bli kul! Det var längesen vi uppträdde nu!



Förra terminen på Kulturnatten. Vi uppträdde på Stora Torget på dagen och på Birger Jarl på kvällen! (Me wearing the pink adidas)
:)

See ya !♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0