Sunny Day!

Tjabba! Mitt internet har segat lite de senaste dagarna, så jag har inte suttit vid datorn så mycket. That's why det har varit lite dålig uppdatering! .. If you were wondering ;)

Idag är det Lördag! Väldigt skönt, för jag var ledig igår med, så jag har fått en riktigt väl behövd lång-helg! Det känns lixom som att det är söndag idag ! :) Fett skönt! Det är jättefint väder idag, och nu tror jag (och hoppas) seriöst att våren är på g! För nu är det sådär torrt på gatorna, och så ligger det bara en massa grus kvar överallt, och solen skiner. Lite vår känslor får man iaf! Även fast det inte är så varmt än!


I torsdags så var jag vi på BJ och dansade loss. Hahah. Det var nån Spring Party grej, och det var huur mycket folk som helst där. Verkligen typ alla man känner som är 18-19. Sen vissa som var under 18 också då ;P som hade lyckats komma in ändå ;).  Det började med lite förfest hemma hos Sevgi med tjejerna, och sen blev det taxi till BJ. Trevlig kväll! Men jag hade jäävligt ont i fötterna när vi gick hem sen! 12 cms klackar en hel kväll , ja som ni förstår så gör det gaaanska ont i slutet av kvällen. Men that won't stop me från att ha höga skor! Aldrig! Ju högre desto snyggare ! ;D


Igår så var vi vääldigt sega. Jag vaknade hos Sevgi och typ låg i sängen halva dagen. Sen gick vi och köpte pizza. Mozarella pizza med pesto! Yuuum ! Satt jävligt fint! :D . På kvällen så var jag hemma hos michelle och åt sushi och snackade massa skit :) ! Det var längesen <3 Så det var mysigt som fan! Och skönt, för jag var lite sliten ;P hehe ..

Och idag är jag också på värsta seg-humör! Jag vet inte vad det är med mig.. Det är vell mitt jävulska schema som tar kål på mig! Så idag har jag bara chillat här hemma. Gjort sånt som jag annars aldrig hinner med :) Tex. att måla naglarna, och städa. (Fett duktigt av mig!, Jag städar aalldrig !)..

Ikväll ska jag nog till Julia :).. Madde försökte dra med mig på någon fest i Stockholm, men pank och trött som jag är så bangade jag.. Plus att jag har dans imorgon rätt tidigt, så palla vakna upp i Stockholm och ba: Hur ska jag komma hem? :P Så jag ska till Julle istället.. Fast senare.. jag ska sova lite nu :P Blev väkt klockan halv 8 imorse efter kanske 4-5 timmars sömn, för att Michelle skulle och jobba! So i'm pretty tired..

Puss ! ♥
(Jag lägger upp lite dansbilder sen!)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0