Finding Neverland

I'm so stupid, för jag vet verkligen inte hur jag ska hinna med allt nu. Jag borde ha gjort 2 labbrapporter, ett redovisningsarbete och mitt svenska hemprov idag och igår. Men det har inte blivit av. Istället har jag gått på stan, vart och köpt glass (magnum temptation - bäst!), och tittat på film med Andrea. Men VAFAN det är fredag! Men jag vet hur som helst att den här veckan kommer jag ligga efter med typ 5 arbeten som ska in bara för att jag inte skrev klart något idag och igår. Men jag har ingen plugg ork kvaar nu! Jag vill ha SOMMARLOV!

Vi kollade på Finding Neverland, ni vet den med Johnny Depp! Den var väldigt mysig!! Man blev helt insatt i filmen och drömde sig bort typ :) Och Johnny Depp var ju snygg som vanligt! ;) I liiiked it !



Imorgon ska Malin (min syster , eller ja min "låtsas lillasyster") konfirmera sig. Så vi ska typ ha massa folk här efter och äta massa mat m.m. Det kommer nog bli.. kul? Hehe.. Men efter ska jag till Madde för att fira henne (eftersom hon fyllde år i tisdags) och sen senare blir det nog party tror jag! :) Så det ska iaf bli kul! :D Plugg-fri dag imorgon alltså! Vilket innebär att jag måste dööda mig på söndag. Jag har 4 prov nästa vecka, 2 labbrapporter som ska in och en 20 min lång redovisning som ska göras. Jag ser verkligen fram emot det ! WOHO! Nej men efter nästa vecka lugnar det nog ner sig och då har jag nog bara 1 eller 2 saker kvar sen är det sommarloov!♥ Jag har seriöst aldrig längtat så mycket!!

Jag köpte båda mina fashion against aids tröjor idag som jag ville ha (se inlägg under). En köpte jag i affären idag och en klickade jag hem från H&Ms hemsida! Yay! :D Jag var ju tvungen att tröstshoppa lite för att jag har haft så mycket i skolan! Haha bad excuse! Men i like it ! :)

Nu ska jag antingen skriva en labbrapport eller gå och sova.. Vad låter mest tempting..? ;)
Puss! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0