gladiators

Hejhej! Idag efter skolan, så var jag nere på stan och gick i affärer ett tag, tills jag fick riktigt ont i fötterna (hade mina 13cms klackar på mig idag) Då gick jag och michelle och fikade på Waynes. Det var riktigt mysigt! Jag åt en foccacia och drack en chailatte! :) yuum! Fast jag var riktigt disappointed på Waynes foccacia. Eller asså i vanliga fall så är den ASGOD! Men på just  den Waynes vi var på idag så var den inte aalllss lika god som den är på andra Waynes här i stan! Annat bröd (äckligare bröd) , typ inget pesto, typ inte mozzarella utan vanlig ost istället, och jag kände inte ens smaken av kycklingen! Det smakade typ som en vanlig ost toast.. Sucks ju! Man ska ju få det man betalar för !!

Hur som helst, så tänkte jag fråga om erat råd på ett par skor. Eller två egentligen. Jag var jättenära på att köpa nån av dom idag. Men jag kan inte riktigt bestämma mig! Help Me? :)


Vilka borde jag köpa? Vilka är snyggast?
Eller borde jag skita i att köpa någon av dom?
Kommentera och Tell me what you think!

Puss !

Kommentarer
Postat av: johnny

Ljusbruna passar nog dej mer :)

2009-05-06 @ 19:00:35
Postat av: Andrea

Jag tycker att båda är snygga men jag tycker mest om de mörka. De ljusbruna känns mest som din stil, men tror dock att dina fötter kommer att se större ut i dem. Fast svårt att veta innan man sett dem på liksom.

Vad hände med att inte köpa någonting? huh?

:)

2009-05-06 @ 22:56:09
Postat av: Anonym

vart ifrån är skorna? båda skulle nog passa dig, väldigt snygga:)

2009-05-06 @ 23:25:15
Postat av: paula

Anonym: Dom kommer från Din Sko!

2009-05-07 @ 17:27:33
URL: http://paulasimons.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0