Ibland vill man bara gråta!

Jag satt hela eftermiddagen och kvällen med min hemskrivning i Sam. Sen när jag FINALLY var klar och skulle skicka in den, så sparade jag den och stängde dokumentet. Sen när jag försökte hitta det igen så hittade jag det inte. PANIIIK och UTBROTT!! Jag typ satt och skrek åt mamma och var skit ledsen och klagade som fan! Tydligen hade jag öppnat ett dokument från hotmail, utan att spara, och börjat skriva på det. Sen när jag var klar så tryckte jag inte på "spara som" utan bara på spara, och sen stängde jag dokumentet. DET VÄRSTA ÄR ATT JAG HAR GJORT DEN TABBEN FÖRUT OCKSÅ! ASSÅ KILL MEEE !!!! Jag skojar inte, jag kommer typ gå från MVG i Sam A till G i Sam B. För min uppsats gick åt helvette också. Ni vet när min dator krashade och allt. DET HÄR ÄR INTE KUL!

Nu ska jag gå och SOVA och gråta lite mer inombords. USH JAG HATAR SKOLAN! Hade det inte varit för att det snart är sommarlov så hade jag utan tvekan hoppat av!
(Det värsta är att jag typ inte skojar!)

GOD NATT!

Kommentarer
Postat av: johnny

Jag tror att du har sparat den i temporary files, ja brukar göra det skitofta. Gå till hårddisken (c) och kolla där efter temporary. Om du har bärbar så hämta den idag så kan ja försöka hjälpa dej.

2009-05-12 @ 06:49:07
Postat av: johnny

Kolla i temporary files på hårdisken C, ja brukar göra som du skitofta o då brukar den va där. Annars om du har bärbar data kan du ta med den till skolan så kan ja försöka hjälpa dej.

2009-05-12 @ 06:53:09
Postat av: Paula

tack johnny jag ska kolla så fort jag kommer hem!!! :D

2009-05-12 @ 09:01:15
URL: http://paulasimons.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0