Kläder & Regn

Ush, jag mår bara dåligt av att gå på stan! Speciellt idag! Jag hade en riktig såndär ful-dag idag. Kände mig som ett tjockt troll med fettigt stripigt hår och finnar överallt. Okej riktigt så farligt var det inte, men det var så jag kände mig! Men efter skolan så var jag tvungen att gå ner på stan ändå, för jag var ju tvungen att kolla om mina skor fanns! Så jag och Wafa trängdes under mitt rosa söndriga paraply och tog oss ner på stan i det regniga vädret. Vi gick in i en massa skoaffärer, och jag hittade en massa snygga skor, men inte just dom. Så antingen ska jag leta vidare på internet, eller så får jag ta och åka till stockholm någon dag och hoppas på att hitta dom där!!

Hur som helst så hatar jag att gå på stan, och se massa fina kläder, skor, väskor etc. när jag ÄNDÅ ALDRIG KAN KÖPA NÅGOT!!!!! JAG HATAR DET HÄR! Kan inte studiebidraget höjas till typ 6000 varje månad!? DÅ skulle jag vara nöjd. Men jag vet, det finns bara en utväg. SKAFFA ETT JOBB! Men jag håller på och söker! Men det skulle ju vara a hell of alot easier och någon vill ge mig ett !!!! Aja det är bara fortsätta söka! Jag SKA ha pengar och fina kläder i sommar! För just nu så känner jag mig som en hobo varje dag, med skabbiga fula kläder. Och det är så jobbigt, och det här tror jag händer många, för jag har en snygg stil! Nackdelen är bara att den finns i mitt huvud, och inte i mina kläder! Det känns som att jag inte kan uttrycka min stil i mina kläder, bara för att jag inte har några fina kläder (och inte har pengarna för att köpa det). I know, vilket probleeem, men det känns så. Hade jag fått några tusen att shoppa för så hade ni fått se min "stil" i outfit bilder varje dag, och jag hade nog kännt mig mycket snyggare varje dag. Men until then.. sorry..

I know, vilket i-lands problem!


Aja , nu ska jag gå och duscha och tvätta mitt äckliga hår, och sen blir det desperate housewives! :D


Världens mysigaste rainy-day låt! Tyckte den passade in på idag! Denna låt brings up så himla många minnen för mig! Typ 7an 8an! Mys tider! :)



Can't you see that it's just raining, ain't no need to go outside!

Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0