Skola, dans och massa plugg. Så ser min vecka ut!

Godmornin'. Just nu sitter jag på rättskunskapen och jag fick nyss reda på att jag har EN TILL skriftlig uppgift till den här veckan. Den ska in på torsdag, och jag ska sammanfatta ett helt kapitel typ. Jag   Orkar    INTE ! Det är för mycket nu! Mina betyg kommer Inte vara nice i år. Det är altid för mycket på samma gång, så alla arbeten blir typ snabbt ihopslängda och halvdana eftersom man har så lite tid, för att man måste hinna med alla andra uppgifter och prov! Sen har jag annat också, som dansen och allt. Jag TÅL inte stress, och mitt liv nuförtiden är så stressigt att jag typ inte kan sova om nätterna!
Den här veckan har jag
Måndag Hemskrivning (som jag var klar med, men nu måste göra om)
Tisdag Sång med sångpedagogen, och skriva en english argumentative speech.
Onsdag English argumentative speech ska vara klar och redovisas. Orientering med skolan & Dans på kvällen.
Torsdag Rättskunskapsuppgiften ska lämnas in
Fredag Naturkunskapsprov i Genetik och Evolution
Lördag Troligtvis extraträning till dansen, och så måste jag skriva om hemskrivningen och skicka in.
Söndag Kommer att befinna mig på UKK (Musikens Hus) Från kl 09.00 på morgonen till typ 21.00 på kvällen. Genrep och Dansuppvisning hela dagen.

Så som ni kanske förstår så blir det nog inte så mycket roligt att läsa om den här veckan, förutom kanske några bittra inlägg mellan pluggandet. Men jag kan försöka slänga in någon rolig bild eller något lite då och då :)

Nu måste jag fortsätta med rättskunskapen!!
Puss !


Kommentarer
Postat av: Andrea

Hade glömt att du kommenterat...eller har jag svarat på den? Hur som helst. Jag tror att jag önskar mig silverringar. Fast det kanske är lättare om vi går på stan tillsammans och jag pekar ut lite grejer jag gillar? ;)

2009-05-13 @ 06:02:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0