Grötigt

Goodmornin! Jag vet, jag har varit lite seg med bloggandet, men jag har haft så mycket för mig! Igår så fyllde min mamma år. Så jag, Andrea och Madde lagade mat och fixade typ hela dagen. Vi åt asgod middag (för att vi är så bra kockar ;D) och firade mamma!
Senare på kvällen åkte vi till Andreas kompis Camilla och "förfestade" lite. Vi drack vin och satt och pratade typ, det var mysigt! :) Sen dök Sofia upp också och efter ett tag så drog vi alla till bj. Fast eftersom Madde inte fyllt än så kunde hon inte följa med.. men hon fyller ju nästa vecka Woho!! (då blir det ännu mer party!)..
Det var nån springbreak grej på bj, och det var 20 (som det typ alltid är) ,  men jag blev infixad ändå för Sofia hade skrivit upp oss på listan. Vi var på bj ett tag, men det blev nog lite för mycket av det goda haha, så  jag och Andrea lessnade efter ett tag och tog bussen hem.
På bussen träffade vi en tjej som sa att jag var lik brooke hogan! :O So mean! haha.. Men jag har som sagt hört allt från Paris Hilton till Cameron Diaz så jag tar inte sånt så seriöst längre. Jag antar att det är för att jag är blond och har ljusa ögon som folk förknippar mig med andra blonda och ljusögda? I don't know, men brooke hogan och paris hilton är nog dom värsta jag har hört iaf! Hahah.. annars var tjejen på bussen väldigt trevlig och babblade på hela vägen hem. Haha.
Nej, idag tänkte jag vara duktig och plugga, vilket jag aldrig gjorde i torsdags.. Så nu måste jag catch up lite! Sounds fun va?
Haha vilket grötit inlägg det känns som det här blev.. haha men det blir så ibland..

Jag har inga bilder från igår, men snart kommer några från i onsdags! :) Andreas homecoming party och det!

Camilla och Andrea i onsdags..
I'm glad you're home sis ! :)

Puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0