Homecoming Party

Hello! Dålig uppdatering i know, men jag har vart lite busy bara.. :) I tisdags kom som sagt min syster hem! :D Så kul och mysigt att ha henne hemma!! Jag fick en I ♥ NY tröja av henne!! Och lite saker från Victorias Secret :). Yaay!
Igår hade vi lite "homecoming-party" för henne här hemma. Kusinerna kom, några kompisar till Andrea kom, andra familje vänner m.m. Det var jätte mysigt! Vi åt gott, drack gott osv. Sen senare så bestämde vi oss för att gå ut (inte kusinerna och familje-vännerna dåra, utan jag,andrea och hennes kompisar). Så efter mycket beslutsångest från vissas sida så hamnade vi på en skiva på BJ. :) Det var kul! Vi dansade och hade det trevligt! Dock ville ingen bli medtvingad till RnB golvet , vilket jag då försökte tvinga dom till, men nej. Men det gjorde inte så mycket, jag housade lite och flummade på det andra dansgolvet istället. I still had fun, och det var asmysigt att gå ut med sis första gången! Den första av måånga gånger ;) I sommar baby! Woho!

Även fast vi inte kom i säng förän 3-4 , så vaknade jag klockan 8.15 typ och var skit pigg imorse! Whats wrong with me!? Mina tonår-sjusovardagar are over kanske!? Nooo ! Förut kunde jag verkligen sova huuur länge som helst, speciellt om jag hade festat dagen innan! Men nope, nu vaknar jag typ alltid runt 9 av mig själv och är as pigg! Men jag gick upp lite och drack vatten och pratade med theo lite och sen försökte jag gå och lägga mig igen och somna om, så då sov jag vell någon timme till.. Men as konstigt ju! Jag vill kunna sova lika länge som förut! Haha Andrea däremot sover fortfarande. Jag försökte väcka henne för en timme sen typ, men då sa hon bara att jag inte skulle ta ut min pigg-het på henne :P haha sen somnade hon om...

Idag måste jag i princip plugga hela dagen för jag har typ ett kursprov i spanska på måndag, på ALLA kapitel vi har gjort. Jag kommer fan aldrig lära mig typ halva bokens glosor och gramatik tills då. Eller ja, kanske om jag sätter igång nu! Men det värsta är att jag har en kriminalteknik labbrapport att skriva också, och en svenska hemskrivning, plus ett prov i kriminalteknik nästa vecka. WOHO! Välkommen till mitt nya liv! From now on you can call me rut ! (Lite internt)


Hahah ;) You liike it !? (flumbild från typ förra eller förrförra sommaren.)
Det är alltså den nya jag, the nerd. haha.. well i wish att jag hade varit lite mer nördig och brytt mig lite mer om skolan hela året så hade jag kanske inte behövt försöka så mycket nu, och försöka i sista sekund bevisa att jag Kan få bra betyg.. Men men , det är lätt att säga såhär i efterhand.
Fyfan vad jag är SKOLTRÖTT!

Nu ska jag sluta klaga!
Bilder från igår kanske kommer upp sen, om ni har tur ;)
Puss !

Kommentarer
Postat av: johnny

ska det synas en bild? :O

2009-05-21 @ 20:17:58
Postat av: paula

ja haha , fast det är nog bara bra om det inte gör det :P xD fett ful !

2009-05-22 @ 16:32:29
URL: http://paulasimons.webblogg.se/
Postat av: johnny

Nu kom den! zexi zexi ju ;D

2009-05-22 @ 16:59:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0