Scarred

Jag läste aftonbladet nyss, om hur blondinbella visat upp sin acne på en bild i sin blogg. Jag måste bara säga att det är jävligt starkt av henne! Visst, jag är inte hennes största fan, och jag ogillade hennes blogg vääldigt länge.. Men jag har faktiskt börjat förstå varför hennes blogg har blivit så stor! För hon skriver inte bara om det vardagliga & ytliga, kläder och mode m.m. sånt som typ alla andra bloggare gör. Don't get me wrong, enligt mig, är det det ytliga osv. roligast att läsa om. Men det kanske inte alla tycker.. Hur som helst, vart jag ville komma med detta var att acne-grejen tycker jag är sjukt bra gjort av henne! Det finns så många därute som lider av sin acne, på ett sätt som bara dom som haft det förstår. Och på ett sätt så visar hon alla, genom att visa upp sig helt osminkad med finnar i facet, att det är Okej.
Man är inte ett monster om man har acne, man är inte ett troll med bölder i hela ansiktet. Även fast det kan kännas så.. Jag vet! I've been there! För precis som hon beskrev i artikeln, så kan man känna sig som ett monster! Jag ville heller inte gå till skolan, stannade faktiskt hemma vissa dagar för jag helt enkelt inte orkade börja sminka över det, för jag tyckte ändå att jag såg förjävlig ut. Jag slutade vara med på alla bilder, för jag ville inte att mitt ansikte skulle fångas på bild, och jag ville inte se mig själv och må dåligt över det.. Jag tappade allt självförtroende jag en gång hade. Jag kunde inte ens gå ut med hunden utan ett ton smink på mig... Jag hatade mig själv.
Jag tror inte att folk som inte har varit med om det själva kan förstå hur måligt man kan må av det.  Man blir på ett sätt ärrad. Mycket av komplexen kan sitta kvar i en. Även fast det har gått en tid så kan man ha små sår kvar som aldrig läker.. Det är därför jag vill hylla blondinbella (jag trodde aldrig att dom orden skulle komma från mig) för det hon gjorde. Hon är en sjukt stark människa, och jag vet att jag själv skulle aldrig kunnat göra samma sak!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0