Lucia Movie Night


Det är typ det bästa jag vet i december! Det är så mysigt. Så bra stämning. Så roliga människor. Oftast väldigt bra filmer. Och också väldigt kul att "övernatta" i en biosalong med en massa folk! Som sagt, det är en av de roligaste händelserna i december tycker jag, och jag har varit där 3 år i rad nu. OCH I ÅR KAN JAG INTE GÅÅÅÅÅÅÅÅ :'( :'( :'( !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I'm so sad!!!! Men jag jobbar hela dagen efter! Det är föreställningsdagen för DC och jag både medverkar i föreställningen och jobbar från tidigt på morgonen! Så jag måste vara pigg och alert, och då passar det inte direkt att ha varit uppe hela natten och tittat på massa filmer! Eftersom att det är jag som ska hålla koll på det mesta bakom kulisserna, vart folk ska vara, när dom ska in på scen osv, så går det ju inte riktigt att jag har dygnat precis innan! :(
Som sagt , jag är verkligen ledsen över detta! För det är ju bara en gång per år! Men måste man så måste man!
Men jag tipsar er som aldrig har varit där, och har möjlighet att gå i år: KÖP BILJETTER NU! Det är så himla roligt och lätt värt pengarna och att vara helt död dagen efter!!

Jag kommer ihåg förrförra året, när jag och Michelle gick. Vi skulle till skolan dagen efter, och jag skulle vara med i en Lucia föreställning. Jag hade bara en liten roll och tänkte att: äsh det går nog bra även fast jag är lite trött och inte har sovit. Sen ringer en av dom som hade hand om det på morgonen och sa att huvudrollen hade backat ur (det var en teater+ dans) och frågade om jag kunde ställa upp istället ! Och jag tyckte det var så själviskt av personen som var huvudrollen att backa ur, eftersom då skulle dom vart tvungna att skita i allt, så SKITTRÖTT som jag var åkte jag in tidigt till skolan och började plugga manus. Och några timmar senare stod jag där på scen och spelade huvudrollen. Haha! Den kan jag dock inte köra den här gången eftersom DCs föreställning är liite viktigare!


Kommentarer
Postat av: paulina

i feel your pain, jag jobbar också den 13e :'(

2009-11-30 @ 22:43:00
Postat av: Safi

Fan att du inte kan komma! Det skulle vart kul.



HAHAHA jag kommer ihåg "RUT", så jävla klockren! hahaha

2009-12-01 @ 16:44:03
URL: http://safiis.blogg.se/
Postat av: Paula

Paulina: I know :'( It sucks!!

Safi: Ja det skulle vart as kul! Hahah ja jag var stämplad som rut i typ 2 månader! xD

2009-12-01 @ 18:00:10
URL: http://paulasimons.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0