who gon' run this town tonight

Only thing that's on my mind is who gon' run this town toniight. Nej jag skoja, the only thing that's on my mind is den låten! Fyfaan vad den fastnar!!


Short hair? Yes, No, Maybe? Jag troor att jag bestämt mig för att behålla mitt långa. Toppa det måste jag göra men jag ska nog inte klippa av det. Dels för att jag vet att jag kommer ångra mig (det gör man alltid) men den största anledningen är att jag vill ha långt hår på studenten! :) För stundentmössa+långt hår= mycket finare än studentmössa+kort hår. Hahah, vilket wierdo anledning. Men ja.. Jag väntar nog ett tag!

Jag tror jag aldrig har snoozat så mycket som jag gjorde imorse.. Jag brukar vara den som går upp typ samma sekund som klockan ringer! (Fråga min syrra! Hon blev helt amazed av att jag gick upp så snabbt när vi sov i samma rum nån gång. "Vad GÖÖR du!?" tror jag hennes exakta ord var.. hehe) Men imorse vet jag fan inte vad problemet var. Tror det är för att jag är så trött och stressad nu för tiden. Har haft typ huvudverk hela veckan, typ "spänningshuvudvärk".. Så när Johanna smsade mig och frågade om jag ville träna imorse så var jag iiinte så sugen! Har kommit in i en liten lat-period. Har inte tränat (förutom dansen) på några veckor. Men i'll be back Nautilus! haha.

Nu ska jag åka till skolan och sätta mig i biblan och plugga religion!
(Ett tips! Blogga inte och måla naglarna samtidigt. Råkade nyss ha ut halva nagelacket på bordet. Woops.)
Have a nice day!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0