Good? Morning

Jag är föör trött just nu. Jag försov mig, och bestämde mig för att hoppa över första lektionen. Sen att jag åt frukost nyss och så blev jag värsta illamående gjorde inte saken bättre! Ush jag vill bara SOOOVA ända till imorgon!

Men nej. Inget sånt. Idag ska jag och Selma köra STENHÅRT på gymmet. Först blir det mördarpasset med våran favorit Sheri! Hahahahahah!!! (lite internt) Och sen så ska vi gymma, och sen ska vi simma! Sen har jag dans ikväll också, men jag ska nog bara gå dit och säga Hej, för sen Måste jag hem och packa! Jag åker ju fan imorn! Även fast jag längtar ihjäl mig så har det inte riktigt slagit mig än! På fredag ligger jag förmodligen på Jumeriah Beach och steker ! :D

Igår var det Fyrisdagen btw. En dag på min skola när lärarna sitter i möten hela dagen och pratar och skriver omdömen om oss. Eleverna sysselsätter sig dock med annat. Det var massa uppvisningar, dans & sång m.m. sen var det lite filmvisningar och så kunde man typ prova på salsa i idrottsalen! Jag gjorde lite av varje.. Sprang mest runt och umgicks med folk. Man får närvaro för att vara i skolan, sen vad man gör verkar dom inte bry sig om.. Jag och johanna dansade lite salsa, vi kollade på uppvisningar och typ sprang i korridorerna :P..

Jag kommer ihåg i 1an. Då var jag alltid med på alla uppvisningar i skolan. Vi dansade, spelade teater, sjöng m.m. Haha.. Fun times.. I don't know what it is though men jag har tröttnat på att vara med i saker i skolan. Speciellt danser. Det känns som det alltid är så oseriöst och som att koreografierna alltid suger. Visst jag ska inte säga nått, jag suger själv på att göra koreografier.. Men still..



Här har vi oss på skolans startsida! Jag och Johanna och Brooke i 1an under någon julföreställning tror jag det var..runt Lucia kanske... Vi hade spelat teater (jag var huvudrollen och spelade MEGA nörd), och sen i slutet så dansade vi också.

Nu måste jag faktiskt get my lazy ass to school!
Laaaateerzz!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0