"För då vet jag inte vad jag skulle göra!"

Sedan jag skrev sist har jag hunnit med att:

Bli lite brunare. Hängt på stranden. Shopping runda och Fika på Starbucks med Andrea och Kristina (min kompis från Uppsala som också är här nu under höstlovet.). Ätit svindyr ceasarsallad på Palace Hotel. Sett en awesome fontänshow vid burj dubai (världens högsta byggnad). Ätit brunch på Planet Hollywood. Och även börjat halta, fått en stelkrampsspruta, börjat äta antibiotika och vart på sjukhuset 2 gånger.

Yup you heard me. Så typiskt mig så det bara skriker om det. Det är därför jag är så sjukhus van, för allt händer Alltid mig känns det som!!

Igår när vi var på stranden så lyckades jag nämligen snubbla på en sten, ramla ner i vattnet, vid alla koraller och fiskar, skära upp min fot och få taggar från en sjöborre i andra foten. Bravo Paula, Bravo! Så då var det raka vägen till sjukhuset som gällde. För vad man har hört så är det ju inte så bra att trampa på en sjöborre, och när vi ringde till farbror doktor och frågade så tyckte han att vi skulle komma in. Så they cleaned it up, plåstrade om mig, tog ut taggarna så gott det gick och som sagt gav mig spruta och så för att undvika infektion osv. Sen fick jag antibiotika (så jag slipper infektion och pga. att sjöborrar som sagt kan vara giftiga)och fick åka hem. Sen var jag där idag också för att byta plåster. Och ja, jag haltar som ett retard.

Det komiska var att vi hade skrämt upp Theo (min 8åriga lillebror) dagarna innan om att det var så farligt att trampa på en sjöborre, för då fick man åka till sjukhuset direkt och bla bla.. Så i bilen, när pappa och han var på väg att hämta upp mig så hade han vart livrädd och frågat "Pappa... Kommer Paula att dö?.... För då vet jag inte vad jag skulle göra.." So cute ! Det värmde verkligen ♥

Haha det var det. Men det stoppar mig inte från att ha kul på min semester! Jag körde en liten shoppingrunda igår ändå (även fast jag hade jäävligt ont efter det). Men det är ju inte långt kvar nu! :( :( :( :( I don't want to go hooome!!!!!


See ya !♥

Kommentarer
Postat av: Anonym

haha paula din klumpfot jo du vill vist komma hem till mej :)

2009-10-30 @ 17:42:40
Postat av: Anonym

/madde

2009-10-30 @ 17:43:36
Postat av: Paula

neeeeej du får flyga hit istället ;D

2009-10-30 @ 20:37:14
URL: http://[email protected]
Postat av: Selma

hahahahhahahhahaa OMG Paula du e sååååå rolig hahahaaaa:D guud kan ej skratta hahha:D du e skkkkkkkkiiiiit rolig jag svär!! nej nu är det dags för dig att komma hem tycker jag! annars tar jag flyget till dig, träningen har arit sååååå tråkig utan dig och jag har bara latat mig istället för att köra hårt´..förresten blir inte kryssniingen av=/ man mpste tydligen vara 23år eller ha målsman. PUSSSSS

2009-11-01 @ 23:01:37
URL: http://selmaasliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0