oplanerat och underbart

hello! jag hade en jävligt rolig kväll igår! Det började med att jag skulle ner på stan och fika. Så vi satt på storken (HATA!) ett tag.. Sen förflyttade vi oss till rififi och träffade nåra. Dom skulle till musikens hus och kolla på Pablo Francisco (JAG VILLE OCKSÅ! Men det kosta 500 :( och biljetterna var slut!), men vi följde med dom dit lite innan och så satt vi där ett tag. Sen innan alla tänkte dra hem, så får Madde och Jennyfer för sig att dom ska ut. Dom planerar och planerna leder till saluhallen. Jag (as otaggad och trött) och Madde går in på toaletterna i musikens hus, byter lite kläder och sminkar oss lite och taggar till ;). Sen bär det av till Saluhallen. Det började med att jag och Madde och Jennyfer (och Michelle och Olivia, som gick efter ett tag) satt och drack lite vin och hade det mysigt. Sen gick Jennyfer och det hela slutade med att jag och Madde stog och rocked the dancefloor och stog och festade med en massa MTV människor och komiker på VIP:en. Jag (som har noll koll på svenska kändisar) fattade ingenting, medans Madde typ freakade för att hon träffade typ Soran Ismail och Kodjo Akolor. Sen var det tydligen en massa andra komiker från Comedy Central där också, som nån tvingade mig att ta kort med, och jag som sagt fattade ingenting. Jag ba who are you..?:P haha. Nej men Soran och Kodjo kände jag faktiskt igen. Dom var säkert "förband" eller vad man säger för Pablo Francisco..

Hur som helst var det en rolig kväll, och det bästa var att vi inte ens hade tänkt gå ut. Jag tänkte typ ta bussen hem och däcka i min säng. Men sen så blev det en spontan utekväll istället och det är alltid dom som är dom bästa tycker jag! För då har man noll förväntningar på kvällen, och av någon konstig anledning så har man alltid roligast då!


Jag älskar att Inte vara med på vimmelbilder! Dom blir alltid hemska och jag tackar alltid mig själv dagen efter när alla hittar massa dräggbilder på sig själva från kvällen innan! Haha. Sen har ju vissa en tendens att alltid bli snygga på kort, så dom behöver ju inte oroa sig! Tex. my lovely Madde! Här är en bild på henne från igår och så ser man mitt fina pekfinger och mobil i bakgrunden! :) Hahah.


Kommentarer
Postat av: maaadzzz

haha ;P Denna bild var skapligt ugly ..

puss

2009-10-05 @ 14:53:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0