Sunny day

Hmm i don't know what happened. Skrev ett inlägg tidigare idag som typ spårlöst har förvunnit..? Brukar alltid sparas som utkast men hittar det ingenstans.. Was i dreaming..?   ;P (skulle inte förvåna mig)


nihängslen. duuude !

Har haft en as skön dag! Började med studentmössprovning och beställning! It's kind of, only a little bit, soort of sinking in: VI TAR STUDENTEN I VÅR!!!! Woho!..Hjälp? Jag vet inte vad jag ska göra efter, och eftersom jag inte har något jobb än så känns det inte riktigt som att man kan planera in någon rolig "sabbatsårsresa" som jag egentligen vill.. För det kräver ju att man kan betala för det :P.. Men det löser sig vell!

Efter mössprovningen så stannade jag och johanna kvar i skolan och fixade lite grejer (och halvsov på en bänk :P haha). Sen gick vi till Waynes och fikade och satt och pratade i hundra år! :) Sen skulle fettet från fikan bort, så då gick vi och gymmade! Haha ;D.. Mysig dag med my Johanna Banana iaf! <3

Sen kom jag hem, lagade awesome middag till min familj, caught up on some Desperate Housewives och sen har jag inte gjort så mycket annat vettigt.. Borde ha pluggat.. men det har inte riktigt blivit av :P..
So there's my day for you babes!


Kommentarer
Postat av: Johanna

Ja mys<3

2009-10-09 @ 10:42:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0