tuesday afternoon

Tjabba! Kom nyss hem från skolan, och hinner bara byta om, äta något litet och sen måste jag åka igen. (Men knäpp som jag är så tar jag mig tid att gå in på datorn..får springa till bussen sen ;P) Sitter och äter lite av mammas goda kyklingsoppa (igen).. Yummy!

Som sagt så är jag på bra humör idag, och det håller i sig! :D Även fast inte vädret gjorde det.. Oh well. Vad spelar det för roll när jag inte behöver frysa om fötterna längre? That's right, jag invigde mina stövlar idag!♥ Kom på att jag måste inpregnera dom, men det hann jag inte imorse, och jag va så excited att ha dom på mig så i couldn't help myself. Haha. Jaa min blogg handlar bara om skor Madde ;P

VET NI!? På torsdag ska vi pröva studentmössor! Helt sjukt! Nu är det våran tur att bli stora och ta studenten! Scaaary! AS kul, men scaary! För jag har inte en aning om vad jag ska göra efter än.. Men det löser sig vell!

Men som sagt, har inte tid att vara inne på datorn, och blogga, egentligen för jag måste ta bussen till Nautilus snart! :)

Men have a nice tuesday afternoon, och jag hoppas att ni också är på bra humör :). Allt blir så mycket lättare då!


Typ såhär glad är jag nu! Eller visst, det här må vara ett frampressat, halv creepy fakesmile, men atleast i look happy (och lite läskig!) ;) haha.

Puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0