Wednesday

Aloha! Dagen har spenderats typ som alla andra dagar. Stranden med Andrea och Theo på förmiddagen. Jag och Theo snorklade en massa och han var överlycklig, haha cutie. Sen promenerade jag och Andy hem. Chillade, väntade på dom andra, spelade biljard osv. Sen när alla finally var klara så åkte vi till Dubai Mall... Nej, vi får inte nog! Haha. Och vi spenderade den mesta delen av tiden där på new look. Yup, Again ;P Men inte så konstigt när deras shoe section ser ut såhär :


Yup, it's huge. And yes, we love it.
Annars har det inte hänt så mycket. Jag har typ shoppat slut på mina pengar, men it was so worth it! Men jag måste säga att jag har varit duktig den här gången. Jag brukar bara waste mina pengar på grejer jag inte behöver.. Men den här gången har jag faktiskt köpt allt jag behövde (plus 4 par skor ;D) och sen inte så mycket skit alls som jag inte behövde. I'm proud of myself! Idag köpte jag bl.a. ett par jeans och en ny väska! Båda behövde jag verkligen!

Imorgon blir det beachen som vanligt, sen får vi se vad kvällen har att bjuda på! Jag kanske träffar en kompis till mig som också är här under lovet ! :) That would be fun!

Nu ska jag hoppa i säng. Kanske blir lite simning imorgonbitti :)
Puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0