Grease, den svenska versionen.

Helloo! Har precis kommit hem från Stockholm! Var ju på Grease musikalen med Alice (kusin), Birthe (Moster) och Mami. Jag fick ju en biljett till den i födelsedagspresent av Kusinerna! :). Det var en as mysig kväll! Vi gick och åt tapas på någon spansk restaurang innan, och även fast jag hade tjatat om sushi hela dagen så satt det riktigt fint med tapas ist. (Som jag btw inte har ätit förut.. Hur kunde jag missat detta?). Jag och mamma delade på typ räkor och ailoli, lax med någon mangosalsa till, nån grönsaksbiff (som jag hoppades på att det skulle likna falafel lite.. vilket det tyvärr inte gjorde), nån tomat sallad och några andra tigerräkor. Haha ja väldigt små portioner av allt alltså, annars hade vi nog inte kunnat röra oss efter. Men gott var det!


Sebastian Karlsson är rätt som Danny men Marie Serneholt försvinner i bakgrunden. Den svenska versionen av musikalen är seg i starten och helheten misslyckad, skriver Nöjesbladets Jens Peterson.
Sen gick vi till Göta Lejon och kollade på Grease "den svenska versionen". Det var as kul! Jag älskar ju musikaler och kan inte hjälpa att sitta där och ryckas med helt! Sång+Dans+Teater - Kan det bli bättre! Allt jag älskar i ett! :)
De flesta var duktiga, vissa tycker jag inte passade i rollerna.. Janet Leon hade definitivt bästa rösten! Men det visste jag ju redan. Och daaaaamn vad Marie Serneholdt var smal!! Det har jag aldrig tänkt på förut!! Själva "svenska versionen" av Grease vet jag inte riktigt vad jag tyckte om. Mycket mer sexfixerad än den vanliga (Tex. en hel sång om Ollning!? Haha Wtf?), och lite för annorlunda i vissa fall. Men allt som allt så var det en bra, och  mycket underhållande show! Och som sagt, jag älskar musikaler, sexfixerade eller ej.

Jag har fått förfrågning om utgång ikväll, men jag är för trött känner jag! Plus att jag ska upp tidigt imorn. Haha tant Paula, som vanligt :P. Nej men att jag är lagom pank gör inte saken lättare heller.

See ya!
Btw, "STORT fan" - haha, visste inte att jag hade sånna ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0