Sång, Windowshopping & Jobb.

Det har vart en fullspäckad dag! Därmed ingen update. Jag hade sånglektion vid ett, som gick as bra. Spelade in massa stämmor osv till Dear Mr.President som jag spelade in förra veckan. Är ni snälla, men bara om ni är riktigt riktigt snälla, så kan jag lägga upp någon av låtarna jag spelat in sen. Faaaast jag vet inte.. Eller okej,what the fuck, om ni är snälla(inte för att ni brukart vara dumma!? :P)..

Sen gick jag på stan alldeles för länge och kärade ner mig i alldeles för många plagg. Ett av dom får ni se imorgon. Ett plagg som jag kommer att sova, äta, festa, shoppa, bada, träna, LEVA i i sommar. Okej, inte bada och träna då, vill ju inte att det ska hända något med detta underbara plagg. Kanske inte sova i heller för den delen, men ni fattar. Jag älskar det!


Sen jobbade jag från 17.00-21-30 (det gick så bra idag, jag hade värsta flowet!) och sen vart det en sväng förbi Michelle efter jag slutade. Som förövrigt har vart strandsatt i kina i typ 3 veckor, och kom hem idag. Sen cyklade jag hem in the moonlight! Tog bara 36 minuter från Salabacke till Sunnersta!! Det trodde jag icke! Det tar ju längre tid med buss!

Nu ska jag försöka hinna med att plugga lite innan klockan blir typ 1 och jag Måste sova! Okej, en halvtimme.. Wish me luck!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0