Saturday morning.


Hej! Jag vaknade för ett tag sen och sitter nu i soffan med min broshas dator och har precis ätit en fet brunch! Gröt med hallon och blåbär på och kokt ägg :) Yummy! Men nu är jag typ proppmätt -_-. Haha.

Igår jobbade jag 17-20 (det var inte så mycket folk, därför fick jag gå tidigt), sen gick jag och Madde hem till Sasha för lite chillfest typ. Lite boland människor, lite celcius människor och lite fyris människor. Trevligt. Efter några glas vin och lite dans så åkte Madde och jag hem till Nils i Luthagen.. Haha lagom flummiga på vägen dit! Hos Nisse vart det chillande, bra musik (jag och Nisse är Musik-smak-självsfränder!) , och en massa skratt åt historier om familjen Sjöberg. HAHA! Dom är allt för roliga dom! Flummigare familj får man leta efter! ♥ Love em! Sen tog jag bussen hem !!

Ska jobba ikväll med men innan tror jag att jag ska gå en runda på stan.. We will see vad jag orkar. Jag vill nog helst bara ligga och sova hela dagen. Jag är trött och jag har ont i magen. Jag mådde as konstigt hela dagen igår. Mådde illa och hade ont i magen som fan på kvällen.. Men men, det är vell bara min mage som krånglar som vanligt! It'll pass :)

JUSTE ! I have a question! Är det NÅGON som kan jobba åt mig nästa fredag? Du måste ha jobbat som servitris förut!! PLEEEASE det är jätte jätte jätte viktigt!!!!! Hör av er!! :)


Kommentarer
Postat av: särri

i can? har jobbat på min morbrors resturang i ekeby ;)

2010-04-17 @ 23:46:39
Postat av: Safi

Hej. Jag kan också tänka mig jobba :)

2010-04-18 @ 16:07:52
URL: http://safiis.blogg.se/
Postat av: Paula

Tack men det har nog löst sig. Du måste som sagt vara erfaren servitris, och jag tror jag har hittat två andra. Men thanks anyways..

2010-04-18 @ 16:31:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0