Söndag!

Idag är det söndag och jag har minsann inte sovit bort hela dagen! Jag gick upp klockan halv 11 och gjorde mig i ordning och tog CYKELN till stan. Cykeln= Så härligt! Nu drar jag slutsatsen att våren är här på riktigt!.. Solen sken och fåglarna kvittrade. Haha okej nej så var det inte. Det var lite blåsigt men ändå härligt för att det var soligt! Jag cyklade till medborgarskolan och sen hade jag lite mer än en halvtimmes sånglektion. Det var roligt och jag spelade in två låtar i studiomikrofon! So much fun!!



Efter sjungandet så gick jag på stan lite och köpte mig ett par svarta jeansleggings. Som var väldigt nödvändigt eftersom mina andra jeansleggings har gått sönder, och mina svarta jeans som jag lagat typ 10 gånger, dålig kvalite helt enkelt, är lite för utslitna, och ett par andra jeans som jag hade har gått upp i rök..(Möjligtvis kvar i Dubai). Så nya byxor behövs verkligen! Sen gick jag till banken, men kom på att de hade stängt och cyklade hem.

Sen har jag även suttit och läst min svenska bok ute i solen idag och lagat mat till mina bröder. Mami kommer hem idag också! Myspys. Haha. :) Pusshej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0