Crazy Weather

Hello! Jag vaknade för ett tag sedan, och jag måste säga att jag nu förstår alla er som är kära i snooze knappen! Jag gick alltid upp så fort klockan ringde förut. Jag kunde ställa klockan på 07.00 och vara uppe och göra kaffe 07.02! TVÅ MINUTER! How did that work, undrar jag nu!? Nu för tiden är jag så jävla trött! Alla sömnproblem jag någonsin haft är bortblåsta och jag somnar som en bebis på kvällarna och sover utan minsta tillvaknande hela natten. Sen kan jag knappt gå upp heller, utan det blir snooze, efter snooze...efter snooze.. efter snoooze. Ja , ni känner säkert igen er.

Sen kan man ju fråga sig WHAT IS UP MED VÄDRET!? Jag orkar inte med mer mulet! Det var fint och soligt idag när jag vaknade. Ingen klarblå himmel dock. Och nu har molnen kommit igen. Jag tror vi måste påminna vädergudarna att det är APRIL och att snön brukar vara borta, och solen brukar skina vid det här laget. Dom verkar ha glömt oss i år. Nej men seriöst, vet inte om det har med miljöförändringarna att göra eller vad det är men det känns som hela världen har haft Crazy weather det senaste året.


(Lekte lite med photoshop.. Hah.) Som sagt, crazy weather!

Idag ska jag jobba typ. That's it. Tänkte försöka åka ner på stan innan och köpa mig lite saker. Studiebidraget har kommit har jag kommit på. Och eftersom det mesta (typ allt) av mina kommande löner ska in på ett sparkonto och sparas till Australien så betyder det att studiebidraget är det jag lever på...nothing new there.

Så nu ska jag hoppa in i duschen! Have a nice day!♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0