Wednesday

Helloo! Hade som sagt bara en lektion idag, och den var lite halvseriös , jag och johanna satt mest och pratade. Hehe. Sen gick vi till stan, stannade och glodde på en kille som hade fått för sig att han skulle surfa på vattenfallet i fyrisån.. Hmm.. Ja det hela slutade ju med att han ramlade och åkte med forsen och fick surfbrädan i huvudet. Smaart kille! Haha.

Sen gick jag och träffade Malin, och vi gick och fikade på Waynes. Det var as mysigt! Har inte träffat henne sen dom flyttade typ, så vi hade mycket att catch up on! Vi satt och fikade och babblade i några timmar. Och vädret blev bara sämre och sämre, precis som igår. (AS varmt på morgonen, verkligen sommarvärme! Sen typ känns det som MINUSgrader på eftermiddagen med moln och idag även regn. Sen blåste det som FAN också så jag lämnade cykeln i stan och tog bussen hem. Haha i know, men det finns verkligen inget värre än att cykla i blåst och regn efter en lång skoldag! Plus att jag redan frös som fan!


Dumma väder !

Har nyss värmt upp mig med noodle (SORRY ANDREA!) soup till middag och nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.. Jag borde plugga, som vanligt.. Men jag har ingen ork.. Som vanligt.. Aja vi får se!


Kommentarer
Postat av: andrea

Haha alltsa, nudle soup? Valj ETT sprak honey :) vad ar nudle liksom? :P

2010-04-29 @ 10:11:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0