When everything goes wrong

Ni vet sånna dagar när Allt går fel? Sånna dagar man bara borde ha stannat i sängen! Sånna dagar man krockar bilen och får parkeringsböter på samma dag(ja det hände faktiskt min mamma för ett tag sen). En SÅN dag är det idag! Jag var helt bedrövlig på jobbet idag!! Det var mycket folk. Jag var helt borta. Jag var trött och stressad.  Så kommer Hayat och hennes familj in för att fira Hayat som fyller år idag! Jag tar deras beställning osv. Gissa vad jag sen lyckas göra!! Brickan tippar när jag ska ställa ner dricka och jag spiller Cola över hela Hayats lillasyster PLUS att glasen klashar i golvet och det blir en sjö av cola överallt. Jag är så klantiig! Sen senare, inne i disken så hade jag omkull ett vinglas också. Haha jag vet inte vaad det var med mig idag men jag har vart helt borta. Glömde bort saker hela tiden och klantade mig hela tiden också!
Haha vet inte om jag ska skratta eller gråta.

USH FÖR SÅNNA HÄR DAGAR!!!

Imorgon är det valborg och jag jobbar ju. Jag kanske ska ut efter som sagt , eller så blir det en liten get together hemma hos mig. We will seeee :)

Nu ska jag sova och END this day!

Godnatt!


Kommentarer
Postat av: Andrea

Usch, sounds horrible! I feel you babe!

2010-04-30 @ 03:02:42
Postat av: Andrea

har du morkat ner headern forresten?

2010-04-30 @ 03:03:21
Postat av: Paula

Ja det var det :P verkligen!

Nej det har jag inte, det är nog olika beroende på vilken dator du är inne på och vad du har för kontrast och ljus inställning på din datorskärm.. För jag märkte att på mammas dator var den as ful!!

2010-04-30 @ 11:18:44
URL: http://paulasimons.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0