Oh Summer, don't go..

Det är helt sjukt hur vädret har växlat idag. (Ja, ännu en gång ska jag prata om vädret!) Det har vart soligt. Det har vart växlande molnigt. Det har åskat och blixtrat. Det har duggregnat. Det har spöregnat. Det har blåst storm. Det har vart vindstilla. Det har vart grått. Det har vart blått. Det har vart varmt. Det har vart kallt. Haha. That must be some kind of record.



Åh, jag vill inte att sommaren ska ta slut. Glida runt i små klänningar och jeansshorts hela dagarna, hänga på stan och göra ingenting, sitta på uteserveringar, gå ut och festa i klackar och bara ben, cykla överallt, bara vara utan att orka bry sig om morgondagen, vara utomhus hela dagarna.. För let's face it, det går ju typ inte på vinterhalvåret!

Det har vart en lugn kväll och så ska den fortsätta. Åt spaghetti och köttfärsås till middag som mormor lagade. Det var längesen jag åt det! När killarna var i Dubai så vart det mest tjejig mat. Eller Paula och Mamma-mat. Typ räkor, fisk, sushi, kyckling, sallader osv. Men nu när ma bro's är tillbaka så funkar inte riktigt sånt. Dom skulle vägra äta och bli benrangel om vi åt sånt hela tiden. Hehe.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0