Tuesday.

Hello. Har precis ätit. Det var jag som var kocken idag och det blev Lax/bulgursallad med bl.a. halloumi, rödlök, champinjoner, avocado m.m. i. Till det limedressing. Har tyvär ingen bild, men det var awesome. Eget recept. Eller okej, limedressingen googlade jag mig till men resten.

Madde ringde nyss och hon är tydligen på väg hit. Mysigt :) Idag har jag inte gjort nått vettigt. Tänkte gå på stan, men det blev inte av. Så jag har typ städat lite och lagat mat istället. Ganska skönt att göra ingenting ibland men jag börjar bli trött på det. Jag vill ha ett day job. Alltså inte servitris jobb som oftast är mest eftermiddagar och kvällar. Utan ett som man går upp på morgonen, går till jobbet, kommer hem på eftermiddagen/kvällen och kan göra nått då! Haha. Men men...

På söndag kommer mina Bro's hem igen. Dom har ju vart hos pappa, i Dubai, i en månad. Det har vart lite tomt utan dom. Ganska skönt också, men tomt. Mamma har målat om Theos rum till illgrönt så han kommer nog bli glad när han kommer hem :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0