Onsdag!

Hello ! Det är Onsdag och det blev en icke-partykväll för mig ikväll! Försöker ha lite vit vecka här.. hehe. Kvällen började med att jag och Mamma åkte ner på stan och åt. Vi åt på Il forno och jag åt en mega god sallad med tigerräkor och kräftstjärtar! Muums! Sen åkte mamma hem och jag åkte hem till Madde, till hennes nya lägenhet i Årsta. Var där en snabbis, och kollade på lägenheten, sen tog jag bussen till Maria.

En tjej som gick i min klass, Lisa, ska snart flytta till örebro, och ville ha lite "Hejdå-grej" på Riverside ikväll. Så trots att jag hade lovat mig själv att inte spendera pengar/dricka/festa så lovade jag att svänga förbi iaf. Så jag, Maria och Michelle, efter en snabb vistelse på ett hemligt tak "någonstans" (awesome), gick till Riverside vid tio tiden. Var där, träffade Johanna, Lisa m.fl. som jag inte träffat sen innan Portugal typ, så det var mysigt att träffa dom! Sen gick Maria hem, jag och Michelle satt kvar ett tag sen gick vi också. Vi mötte upp Sara och Frida m.fl. som skulle ut, så Michelle följde med dom ut och jag åkte heem.


Michelle och Maria. Tok shnygga ;)

Nu ska jag gå och soova och imorgon bitti ska jag fanimej ta mig i kragen och gå ut och motionera! Powerwalk, springa I don't care, röra på mig ska jag iaf göra! Sen blir det stan med Michelle för jobbsökande och lunch hos Desirée på Uniqo :D

Pusshej !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0