Snart höst!

Åh vad varmt det är idag! :D Blå himmel och nästan helt vindstilla! LOVE it! Nu måste man verkligen börja ta vara på värmen för snart blir det höst!

Det var riktigt skönt med en långpromenad och nu sitter jag och äter megagod frukost! Äggröra och avokado och tomatröra med massa kryddor på! YUM! Mina fling och mackdagar are over , för när jag äter min nya medicin som jag fick i fredags, som man ska ta morgon och kväll, så kan den ha mindre effekt om man äter något som innehåller kalcium samtidigt. Så flingor och mjölk (standard) funkar ju inte och inte macka med keso eller smör och ost eller liknande heller. Och skinka och sånt äter jag inte. Men jag säger Inte nej till ägg-frukost! I love it! Eller typ fruktsallad till frukost. As gott! Krävs bara lite mer tid men sånt har jag ju tid med nuförtiden!

Idag ska jag på stan lite, göra lite småsaker som jag skjuter upp hela tiden och sen ska jag nog träffa Michelle, Maria och Sara (suprise!). Vi sitter typ ihop haha. Och vet ni? Idag är det bara en vecka kvar till DC Öppet hus!!! Yay, jag ska dansa hela veckan!! Fyy vad jag saknar det!!!!!!




Åh <3! Jag och mina danstjejer! "Crew 018" haha. Big love!!
Jag hoppas att det blir en danshöst för mig! Fast jag hoppas också på att jag kan resa iväg i höst. Ush jag hatar att man inte kan vara på 2 ställen samtidigt! Hehe.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0