Crazy Weather

Jag gjorde ALLA ärenden som jag skjutit upp i evigheter igår! Duktigt av mig! Gårdagen slutade med en spontan-middag hemma hos Jesper, i stan, med en kock som lagade mat åt oss, som var Australiensare, från Perth vid namn Jason. Haha ja vi hade inte anlitat honom som kock utan det var Jespers kompis. Så jag, Michelle och Maria njöt av god middag och gott vin. Det blev "chicken breast stuffed with spinach and camember cheese wrapped in prosciutto and filo pastry", med potatis i någon god vitlöksaktig sås, med färsk marinerad broccoli till och nån god sås med vitlök och vitt vin i. Sen en god sallad. Det var riktigt gott! Sen var vi kvar där hela kvällen och lyssnade på bra musik och spelade gitarr, klättrade på lite tak osv. Haha , jag och Maria har takklättrings-fetish!
.. Don't Ask!

Idag har jag, Maria, Michelle, Madde och Sara myst hemma hos mig. Druckit te & kaffe och bakat scones. Sen hade alla planer så dom drog typ nyss.



Haha när jag satt och skrev på det här inlägget nyss så blev det helt gaalet väder ute. Började blixtra & åska och spööregna (typ värst på hela sommaren! himlen öppnade sig typ!) Så jag var tvungen att stänga av datorn och dra ut alla kontakter. Åskan har slått ner så många gånger i vårt hus, eftersom vi bor ganska högt upp. Så vi måste dra ut alla dator och tv-kontakter varje gång det åskar och så. Jag kommer aldrig glömma när jag satt vid datorn när det åskade och blixtrade ute och så helt plötsligt sa det BOOM och datorn blixtrade till och blev helt svart och gick sönder. Det var aas läskigt. Jag satt typ där och gapade och var as förvånad och fattade ingenting!
Nu är det helt plötsligt soligt igen.. Svensk sommar!!!
Här får ni en regnsång iaf! (Love)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0