Smiling next to Oprah and the Queen..

Idag jobbade jag i Bondi 12-9. Det var en ganska seg dag för det var ganska lugnt i affären, inte så många kunder. Vilket är konstigt för helger i Bondi, speciellt när det är soligt, brukar vara väldigt överbefolkat! Ifs så låg vell alla och stekte på stranden, men ändå.

Plus att allt folk kanske hade annat för sig. Exempelvis att stalka Oprah Winfrey. Hon var nämligen och åt lunch i Bondi idag, på Bondi Icebergs. Hon är här just nu och ska göra nån show vid Opera huset på tisdag. Alla aussies är typ going crazy och gör stora O:n med flygplan i luften, står och väntar utanför där hon är osv. bara för att få en liten glimpse av henne. Min kompis Sara (som jobbar i Bondi med mig) såg henne när hon åkte ifrån Icebergs idag. Sara var påväg från jobbet och Oprah åkte förbi i sin bil vinkandes hejdå till alla. Haha vilken hysteri. Men lite coolt är det ju! Själv tycker jag att det är synd att hon inte kom förbi Funky Femme bara. Haha. (Som om)..


Oprah idag i Bondi.


Bondi Icebergs där hon åt lunch (som de flesta andra kändisar också gör när de kommer hit. Det är nämligen lite dyrare där, så dom Bondi lyxar sig helt enkelt.)
Tydligen så är Jay Z, Beyonce och Kanye West också in town. Jay Z ska göra en konsert med U2, thats probably why. Trevligt trevligt!

Nu har jag huvudvärk igen. Bläh. Så jag ska nog sova snart. Imorgon är jag leediiig !


Kommentarer
Postat av: M

Coooolt :D

2010-12-12 @ 21:41:55
URL: http://michellejeng.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0