Tisdag

Idag har jag inte gjort mycket. Suttit hemma och segat. När Andrea kom hem från skolan så åkte vi dock till Bondi Junction och storhandlade. Tror aldrig vi handlat så mycket på samma gång. Typ mat och andra behövliga saker för 800 kr. Men det behövdes för vi har levt på nudlar och tonfisk i en vecka känns det som. Plus att vi ska försöka göra lagad mat, och sedan ta med matlådor. Som man sparar i längden på! Hehe vad vuxen jag känner mig.

Just nu håller Andrea på att laga mat. Jag hade gärna hjälpt till men vårat kök är ju ganska litet så det blir mest jobbigt om man står två och trängs i det. Kvällens middag blir vegetariska korvar med någon form av sallad till. Vegetariska korvar kanske inte låter så spännande, men jag provsmakade nyss och dom var jätte goda. Typ fyllda med massa grönsaker, tomater och oliver. Äter som sagt inte så mycket kött och sånt längre. Är ganska äcklad av allt sånt efter jag läst skinny bitch. Tro mig, ni förstår om ni läser den.

Imorgon ska real estaten komma hit på inspection klockan 11. Sen ska jobba 14-19. Jobbar hela resten av veckan också. Imorgon i Mosman, men min chef. På torsdag i Newtown och sen fredag+helgen i Bondi. Roligt roligt.. not. Aja. Nu ska vi äta! See ya.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0