Sportlov!

Sportlov nu! Har MASSA arbeten kvar som måste göras innan Dubai, och även två böcker att läsa ut+analyser att skriva när vi är där, men just nu känner jag bara FINALLYY LOOOOOOOV! Som sagt, även fast jag har plugg att göra så känner man sig ändå fri! Det kommer bli så jävla skönt att komma ifrån detta väder ! Leva i La-la land, i 10 dagar, som jag brukar säga. Men det är ju typ så! Man släpper allt och det enda som bekymrar en är vilken bikini man ska ha på sig eller vilka skor man ska köpa, eller till vilket mall man ska åka. Men sånt är ljuvligt! Haha!


I feel freeeee!


Ikväll tänkte jag typ plugga (göra klart två av mina uppgifter) och börja packa lite. Imorgon ska jag städa salongen, åka och göra lite ärenden, epilera mina ben (too much info? :P) och packa färdigt! Sen på söndag lyfter planet vid 14.00, så vi är vell på arlanda vid 12 eller nått. Sen är vi framme 23.40 (dubai tid antagligen) i DUBAI! :D LOVE IT!
Andrea åkte igårkväll så hon är framme nu! Selma och Paulina åkte till Kuwait idag! Alla har åkt nu! Och snart är det vi! Yaaaaaay!

See ya !♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0